2015 Temmuz Anneleri

canım benim allah sabır versin rabbim bir daha yaşatmasın

Ayni durumdayiz canim.benim de 2 kizim var.8 ve 11 yasindalar[/QUOTE]

kızlar allah kız isteyene kız erkek isteyene erkek nasip etsin inşallah evladın kızı erkeği yok hayırlı olsun yeter. bende bebeğimin eşime benzemesini çok istiyorum profilimdeki bebek eşimin küçüklüğüne çok benziyor inşallah böyle maviş maviş bi bebeğimiz olur gerçi bu bebek erkek herhalde ama kız olsada süslü kokona olur :)))

aynen zaten dışarda etli çiğ köfte yapılması yasak artık bikaç yıldır. birde sebzeleri iyi yıka mutlaka onlardanda geçebiliyor. bende geçirmişim daha önce. ama bunun bir zararı yokmuş. aksine vücut daha önce bu mikrobu görüp ona karşı antikor ürettiği için bir nevi aşılı gibi oluyomuşuz. ama yinede dikkat etmek lazım tabii.

benimki 25 çıktı canım bakalım tutacak mı? senin iki kızın varmış onlar için hatırlıyorsan dene bakalım tutacak mı :)

Allah yaşatmasın bidaha.Sadece bulantıların mı geçmişti ?göğü hassasiyetin fln geçmemeiş miydi o zaman yorgunluk vs?Biz haftaya cuma kalp atışlarının devam edip etmediğini görmeye gidicez kontrole.Allah korusun benim de şimdi en büyük korkum o

yeşilliklerden uzak duruyorum canım malum daha yeni kürtaj oldum rahim toparlanamamış düşük olabilir diye düşündüm ki doktor rahim toparlanmasa hamile kalamazdın dedi :) ben yinede tedbir olarak hiç yeşillik yemiyorum. meyvelerin kabuklarına dikkat etmek lazım onu nasıl dezenfekte edebiliriz acaba? sirkeli suyla yıkasak ne dersin?

benim hamile bir arkadaşım hamileliği boyunca hazır tavuk yemedi biliyor musun neymiş hormonluymuş diye hep çatalcadan köy tavuğu getirdiler tosun gibi bi oğlu oldu maşallah :)

hepsi aynen devam ediyordu canım sadece bi anda bulantım geçti benim. şok olduk canım düşünsene kalbim ağzımda havalardayım rutin kontrole gidiyorum hop doktor kalp atışlarını alamıyorum dedi kaldıki daha önce kalp atışlarını bile dinledim. hadi hiç duymamış olsam belki oluşmamıştır diyecektim,, çok yeni bir kayıpmış doktor maksimum 3 gün önce olmuştur dedi kimileri 15 20 gün ölü bebekle yaşıyormuş. bende kalbinin durduğunu cuma öğrendim doktor pazartesi kürtajla alıcaz dedi rabbim kimseye yaşatmasın kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsunnnn sağlıcakla kucağımıza alalım inş.

Off ya benim eşim de yedirmiyo tavuk bana neymiş hormonluymuş hep o tavuklar.Ben çok severim tavuğu ama

zaten marketteki tavukların kokusu bana çok ağır geliyor geçen gün köy tavuğu yedi hiç kokmadı. aslında yememek lazım sonuçta hormonlu :/
köy tavuğunu da nerden bulucaz ki?Kayınvalidem de siz onu yiyemezsini diyo bize çok yağlı çok sert olur diyo.Hİç yedim mi onu bile bilmiyorum

Canim cok uzuldum.Ne denir ki allah guzel ruyalar gorup guzel seyler yasattigi zamanlari da nasip etsin insallah.yardimcin olsun.

Oglumu hesapladim tuttu.bunda kız diyor.çin ve rus takvimi erkek diyor.bakalim hangisi tutacak.ben de merak ediyorum ama cok dusunmemeye calisiyorum hayirlisi olsun ins.
benimki 25 çıktı canım bakalım tutacak mı? senin iki kızın varmış onlar için hatırlıyorsan dene bakalım tutacak mı :)

Aaaaa tabi canım öyle bişey yaşadıysan çok haklısın bi hastaneye gitsen görünsen

Hayırlısı olsun kısmet olmayanın önüne geçilmiyor işte ama inş birdaha böyle üzüntü verecek bi durum yaşamazsın

Selam kizlar... ben gecen cuma dr a gittigimde kesem bos cikmisti dr kanaman olur zaten ama olmazsa pesr gelirsin aliriz demisti.kendi drumda endise etme pers.bana gel dedi bugun esimle gittim karindan bakti yine gozukmedi aglaya aglaya soyundum altan bakmasi icin bak bakti sonra bi ses geldi " ne sacmaliyosun anne sen yaa ben burda uslu uslu buyuyorum " dedi. Dkkada 120 atiodu biraz azmis 140-160 olmasi gerekiyomus ama napalim bunada sukur... cok mutluyum cok rahatladim darisi herkesin basina insallah

Oglumu hesapladim tuttu.bunda kız diyor.çin ve rus takvimi erkek diyor.bakalim hangisi tutacak.ben de merak ediyorum ama cok dusunmemeye calisiyorum hayirlisi olsun ins.
Ya hamile Kaldığımız ay hangisi oluyo Eylül mü Ekim mi? Hamileliği hesapladığımız ay mı ? Yoksa adet görmediğimiz ay mı

Güzel bi haber Allah tamamına erdirsin inşşşşşşşş

Kizlaar dun doktorda kan aldirmistim guatr cok yuksek cikmis hap kullaniyordun zaten sali gunu doktora gidecegim bakalim insallah hersey yolunda olur

Kizlar bu arada canim kisir cekti cok fenaaa biri bana yapsada yollasaaa bi zahmet hehe

köy tavuğunu da nerden bulucaz ki?Kayınvalidem de siz onu yiyemezsini diyo bize çok yağlı çok sert olur diyo.Hİç yedim mi onu bile bilmiyorum

Bazi marketlerde koy tavugu oluyor canim biz koydeki akrabalarimizdan istemistik. Hayvan surekli gezdigi icin eti daha sert kolay pismiyor kolay kopmuyor sakiz gibi boyle bir garip rengide normal tavuklar gibi beyaz degil daha kara oluyor ama normal tavuklardaki o koku olmuyor. Bilmiyorum belki bana tiksindigim icinde cok kokuo olabilir ama koy tavugu onun yaninda hic kokmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…