- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.141
Canım %90 kürtaj dedi ve ben okadar etkilenmemiştim dediklerinden ama sabaha karşı gördüğüm rüya herşeyi Anlattı bana benim hep öyle olur Başıma gelecekler rüya ile malum olur ilk hamile kaldığım da da görmüştüm ve problemliydi artık üzülmemek ve Kafayı toparlamam lazım yapacak bişey yok Rabbim ol demedikten sonra baksana bi arkadaş burda tüp bebek yaptırmış yine sonuç hüsran Rabbim ne derse olur elinle koysan bile
Ayni durumdayiz canim.benim de 2 kizim var.8 ve 11 yasindalar[/QUOTE]
Valla ben o söylentilere pek inanmiyorum canim, öncelik saglikli olsun da ne olursa olsun.Iki kizim oldugunu duyan herkes hadi insallah bu da erkek olsun diyip duruyo, ama gercekten bizim icin hic fark etmez. Cünkü bu bebisi cok bekledik biz
canım bende de taksoplazma yüksek çıktı evimde kedi bakıyorum gerçi o aşılı vs ama zamanında sokak kedilerinide çok severdim doktor geçirip atlatmışsın ama yinede kedi çiş kakasından çiğ etten uzak dur dedi. etsiz çiğ köfte yiyebilirsin dedi. zaten satılanların hepsi etsiz oluyor malum et pahalı bulgur ve baharatı dayıyorlar bize :)))
Kizlar minigimin cinsiyetine takmis durumdayim.baska merak eden yok muhergun deli gibi nette arastiriyorum .bugun de yeni bisey ogrendim baska forumdan.
( yasimiz)+ (hamile kaldigimiz ay) -( 9) sonuc tek sayi ise erkek ,cift sayi ise kiz imis.deneyenlerin %95 i tutmus.bunlari cin, rus takvimlerini,anlamsiz bulmama ragmen bakmaktan kendimi alamiyorum
Allah yaşatmasın bidaha.Sadece bulantıların mı geçmişti ?göğü hassasiyetin fln geçmemeiş miydi o zaman yorgunluk vs?Biz haftaya cuma kalp atışlarının devam edip etmediğini görmeye gidicez kontrole.Allah korusun benim de şimdi en büyük korkum oah bacım ah bana 9. hafta deme ilkinde 10. hafta oldu ne güzel geçti bitti derken bebeğim ölmüş meğer bilmiyorum belki ben çok evham yapıyorum ama midem bulanınca mutlu oluyorum keşke öğür öğür bir hal olsam bebeğimden mesaj gelse bulanmamasından çok şikayetçiyim bacım mideleri değiştirebiliriz istersen
aynen zaten dışarda etli çiğ köfte yapılması yasak artık bikaç yıldır. birde sebzeleri iyi yıka mutlaka onlardanda geçebiliyor. bende geçirmişim daha önce. ama bunun bir zararı yokmuş. aksine vücut daha önce bu mikrobu görüp ona karşı antikor ürettiği için bir nevi aşılı gibi oluyomuşuz. ama yinede dikkat etmek lazım tabii.
Allah yaşatmasın bidaha.Sadece bulantıların mı geçmişti ?göğü hassasiyetin fln geçmemeiş miydi o zaman yorgunluk vs?Biz haftaya cuma kalp atışlarının devam edip etmediğini görmeye gidicez kontrole.Allah korusun benim de şimdi en büyük korkum o
Off ya benim eşim de yedirmiyo tavuk bana neymiş hormonluymuş hep o tavuklar.Ben çok severim tavuğu amayeşilliklerden uzak duruyorum canım malum daha yeni kürtaj oldum rahim toparlanamamış olabilir diye düşündüm ki doktor rahim toparlanmasa hamile kalamazdın dedi :) ben yinede tedbir olarak hiç yeşillik yemiyorum. meyvelerin kabuklarına dikkat etmek lazım onu nasıl dezenfekte edebiliriz acaba? sirkeli suyla yıkasak ne dersin?
benim hamile bir arkadaşım hamileliği boyunca hazır tavuk yemedi biliyor musun neymiş hormonluymuş diye hep çatalcadan köy tavuğu getirdiler tosun gibi bi oğlu oldu maşallah :)
Off ya benim eşim de yedirmiyo tavuk bana neymiş hormonluymuş hep o tavuklar.Ben çok severim tavuğu ama
köy tavuğunu da nerden bulucaz ki?Kayınvalidem de siz onu yiyemezsini diyo bize çok yağlı çok sert olur diyo.Hİç yedim mi onu bile bilmiyorumzaten marketteki tavukların kokusu bana çok ağır geliyor geçen gün köy tavuğu yedi hiç kokmadı. aslında yememek lazım sonuçta hormonlu :/
Canım %90 kürtaj dedi ve ben okadar etkilenmemiştim dediklerinden ama sabaha karşı gördüğüm rüya herşeyi Anlattı bana benim hep öyle olur Başıma gelecekler rüya ile malum olur ilk hamile kaldığım da da görmüştüm ve problemliydi artık üzülmemek ve Kafayı toparlamam lazım yapacak bişey yok Rabbim ol demedikten sonra baksana bi arkadaş burda tüp bebek yaptırmış yine sonuç hüsran Rabbim ne derse olur elinle koysan bile
benimki 25 çıktı canım bakalım tutacak mı? senin iki kızın varmış onlar için hatırlıyorsan dene bakalım tutacak mı :)
Aaaaa tabi canım öyle bişey yaşadıysan çok haklısın bi hastaneye gitsen görünsenyok canım gerçekten evham değil ilk hamileliğimde de başta bulantım vardı sonra bi anda kesildi 10. haftadayım ne güzel artık geçti diye sevinirken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim yine öyle olacak diye çok korkuyorum herhangi bi ağrım kanamam akıntım yok bulantım geçti çok korkuyorum(((
Hayırlısı olsun kısmet olmayanın önüne geçilmiyor işteCanım %90 kürtaj dedi ve ben okadar etkilenmemiştim dediklerinden ama sabaha karşı gördüğüm rüya herşeyi Anlattı bana benim hep öyle olur Başıma gelecekler rüya ile malum olur ilk hamile kaldığım da da görmüştüm ve problemliydi artık üzülmemek ve Kafayı toparlamam lazım yapacak bişey yok Rabbim ol demedikten sonra baksana bi arkadaş burda tüp bebek yaptırmış yine sonuç hüsran Rabbim ne derse olur elinle koysan bile
Ya hamile Kaldığımız ay hangisi oluyo Eylül mü Ekim mi? Hamileliği hesapladığımız ay mı ? Yoksa adet görmediğimiz ay mıOglumu hesapladim tuttu.bunda kız diyor.çin ve rus takvimi erkek diyor.bakalim hangisi tutacak.ben de merak ediyorum ama cok dusunmemeye calisiyorum hayirlisi olsun ins.
Hayırlı olsun canım benimde bir kızım var bende 9ncu haftayım sabırsızlıkla cinsiyetini merak ediyorumKan tahlili sonucum çıktı 75.57 çok şükür hamileyim.Kızıma kardeş geliyor
Selam kizlar... ben gecen cuma dr a gittigimde kesem bos cikmisti dr kanaman olur zaten ama olmazsa pesr gelirsin aliriz demisti.kendi drumda endise etme pers.bana gel dedi bugun esimle gittim karindan bakti yine gozukmedi aglaya aglaya soyundum altan bakmasi icin bak bakti sonra bi ses geldi " ne sacmaliyosun anne sen yaa ben burda uslu uslu buyuyorum " dedi.Dkkada 120 atiodu biraz azmis 140-160 olmasi gerekiyomus ama napalim bunada sukur... cok mutluyum cok rahatladim darisi herkesin basina insallah
köy tavuğunu da nerden bulucaz ki?Kayınvalidem de siz onu yiyemezsini diyo bize çok yağlı çok sert olur diyo.Hİç yedim mi onu bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?