- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.161
Gözün aydin canin senin adina cok sevindimm darisi benim basima insallahSelam kizlar... ben gecen cuma dr a gittigimde kesem bos cikmisti dr kanaman olur zaten ama olmazsa pesr gelirsin aliriz demisti.kendi drumda endise etme pers.bana gel dedi bugun esimle gittim karindan bakti yine gozukmedi aglaya aglaya soyundum altan bakmasi icin bak bakti sonra bi ses geldi " ne sacmaliyosun anne sen yaa ben burda uslu uslu buyuyorum " dedi.Dkkada 120 atiodu biraz azmis 140-160 olmasi gerekiyomus ama napalim bunada sukur... cok mutluyum cok rahatladim darisi herkesin basina insallah
Yok canim stres yapmiyorum oglumdada boyleydim maasallah hic sorun yasamadim hamilelikte en onemli sey bol bol su ve yurumekben şu an 8+4 teyim hala hiç bir belirtim yok. geçen doktorada söyledim saçamalada tadını çıkar dedi. her bünye aynı olmaz dedi. o yüzden takma kafana bunları sakın stres yapma. en zararlısı stres.
Hic sormaa benim oglumun bi yatisi var coook fena ben bazen koltuga kaciyorum geceAy sorma benim küçük kızda yeni adet çıkardı Ayağımda uyuyo Ayakları karnımda
6. Haftada başladı bende. Sen Şanslı annelerdensindir inş bulanmaz
10. Haftamdayım çok şükür bitti diyebilirim ama iştahsızlık ve ağızımın TADI bozuk.
Kız yok evham yapma vucüt alıştı demek ne güzel rahatladın. Kanaman ağrın bişeyin yoksa öyle bişey Düşünme aaaaaaaa
Bana baksana yaaaa
Bende taktım ama sabrediyorum belli olana kadar
Iyi dusun iyi olsun canim herkes icin dua ediyorum insallah herkes bebislerine kavusacak allahin izniyleyok canım gerçekten evham değil ilk hamileliğimde de başta bulantım vardı sonra bi anda kesildi 10. haftadayım ne güzel artık geçti diye sevinirken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim yine öyle olacak diye çok korkuyorum herhangi bi ağrım kanamam akıntım yok bulantım geçti çok korkuyorum(((
Ya hamile Kaldığımız ay hangisi oluyo Eylül mü Ekim mi? Hamileliği hesapladığımız ay mı ? Yoksa adet görmediğimiz ay mı
canım 10. haftan geçtiğinde dahada rahat edeceksin inş. önceden öyle bir talihsizlik yaşadığın için bilinç altı olmuş ,, benimde 34 haftalık doğdu oğlum ve 24 gün yaşadı ömrü o kadarmış , kızıma hamileyken 30. haftadan sonra stresten tansiyonum çıkmıştı sabah akşam tansiyon hapı alıordum , şükür kızım 38. haftada sezeryanla doğdu , sen böyle yazınca o günlerim aklıma geldi :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.ah bacım ah bana 9. hafta deme ilkinde 10. hafta oldu ne güzel geçti bitti derken bebeğim ölmüş meğer bilmiyorum belki ben çok evham yapıyorum ama midem bulanınca mutlu oluyorum keşke öğür öğür bir hal olsam bebeğimden mesaj gelse bulanmamasından çok şikayetçiyim bacım mideleri değiştirebiliriz istersen
Ben yaparım yollarımKizlaar dun doktorda kan aldirmistim guatr cok yuksek cikmis hap kullaniyordun zaten sali gunu doktora gidecegim bakalim insallah hersey yolunda olur
Kizlar bu arada canim kisir cekti cok fenaaa biri bana yapsada yollasaaa bi zahmet hehe
Tarihle tek çıkıyo :) ama ay olarak çift çıkıyo :) tek ilişki olduğu için Gününü biliyomEkim benim.senin de oyle olmali.son adetin ilk gunune 14 ekle yaklasik hamile kaldigin tarihtir.
ah canım ya hakkında hayırlısı olsun inş. Rabbim gönlüne ferahlık versin , Rabbim beterinden korusunGittim canım haberler iyi değil bir hafta bekleyip kürtaj olcam bakalım nasibimiz de yokmuş Rabbim sabrını verir inşaallah şuan pek iyi sayılmam zamanla atlatırım herhalde
kaşıntı az oluyo çok alakasız yerlerde bacağamda dizin üstü sağ da bacagan bittiği yerde göğüslerimin sağ taraflarında belimde sırtımda göbegümde Allaha şükür yüzümde yok anında çıkıyo bigün içinde büyüyoGecmis olsun canim.gecen sene stresten kurdesen olmustum ben .bi igne olmustum acilde.kasintili kizarikliklarim vardi.ozellikle ic camasirlarimin lastiklerinin altinda.oyle mi oldun acaba
Yap yolla ozaman yiyelim bol bol limonluu oooohBen yaparım yollarım
Ay bende o tarz şeylerden bi tiksindimönceden ne çok yerdim severdim
benimde hiçbulantım yok herşeyi yiyorum. ve çok dinamikim banada çok garip geliyo hamile olmadan önce bile herşeyi yiyemez miğdem bulanırdı çok enerjik ve iştahlıyım hayırdır inşallahKizlae benim bulantilarim gecti bebegime birsey mi oldu cok korkuyorum(((
Maşallah iyi düşün iyi olsunbenimde hiçbulantım yok herşeyi yiyorum. ve çok dinamikim banada çok garip geliyo hamile olmadan önce bile herşeyi yiyemez miğdem bulanırdı çok enerjik ve iştahlıyım hayırdır inşallah
canım lafı geçmişken sen toxoplazma na baktırmış mıydın? devlet yapmıyormuş galiba bu tahilili.ben etlinin zararlı olduğunu biliyorum. zaten çiğ ya da iyi pişmemiş her türlü et zararlı. toksoplazma olayı. ama etsizin kısırdan bir farkı yokki. niye zararlı olsun. aksine yararı bile olur bence çünkü bulgur çok faydalı.
yok canım gerçekten evham değil ilk hamileliğimde de başta bulantım vardı sonra bi anda kesildi 10. haftadayım ne güzel artık geçti diye sevinirken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim yine öyle olacak diye çok korkuyorum herhangi bi ağrım kanamam akıntım yok bulantım geçti çok korkuyorum(((
bende aynen oyleyim ama pek yapacak birsey yok su bulanti bilekligini alsammi diye dusunuyorumKızlar ben çok kötüyüm ya çok halsizim kafam kalkmıyo hep yatıyorum midem bulanıyo ama çıkaramıyorumyemek yiyemiyorum çok kötü hissediyorum kendimi
Eğer işe yarayacaksa almaya razıyım valla çünkü bu durum çok kötübende aynen oyleyim ama pek yapacak birsey yok su bulanti bilekligini alsammi diye dusunuyorum
kötü düşünme canım inş bişeycik olmaz o korkualr bende de var bende 8 haftalık durdu inş bir daha yaşamayızBende bugün aynı huzursuzluktayım, benimde ilk bebeğimin kalbi 8+5 veya+6'da durmuştu. Kontrole gitmiştim şansa o gün doktorum ya dün gece ya bu sabah durmuş demişti... Benimde beliti göğüslerimin acımaması olmuştu. Dünden beri öyle yine... ve dönem olarakta çok yakınım 9+1 deyim bugün... Dün bir şekil geçti ama bugün akşam olmasını zor bekliyorum. Kendi doktoruma yetişemeyeceğim için aramadım bile, eve daha yakın bir doktordan randevu aldım, dua edin... Akşam 6 gibi randevum var.
Allah cc yardımcın olsun canım.İnşaAllah hemen düzelir evine gidersin.Hastane odasindan Günaydın
Tedaviye devam serum bulanti ilaçları havada uçuyo ve ben hala kusuyorum bu nasil iş yatabi azaldı inş tamamen geçer. Dün tahlil yapildi idrarda keton degerim negatif olmasi gerekirken 4 pozitif çıkmış dengelerim alt üst anliycaniz..
hastanede septik servisteyim dış gebelikler 5.ayda suyu bitenler 6.ayda karninda kalbi duranlar ay vallahi sistim Allahima emanet olsun miniklerimizzz
Canım her gün mutlaka yumurta yemeye özen göster ve süt iç.Ben her kahvaltıda muhakkak yumurta yiyorum,1 bardak süt içiyorum.Kizlar neler yiyebiliyorsunuz?peynir domates ekmek arasi yaptim onu yiyorum kahvalti olarak.bi kasik da bal yedim.aksam yemegim de buydu.canim baska bisey cekmedi
kötü düşünme canım inş bişeycik olmaz o korkualr bende de var bende 8 haftalık durdu inş bir daha yaşamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?