2015 Temmuz Anneleri

Gözün aydin canin senin adina cok sevindimm darisi benim basima insallah

ben şu an 8+4 teyim hala hiç bir belirtim yok. geçen doktorada söyledim saçamalada tadını çıkar dedi. her bünye aynı olmaz dedi. o yüzden takma kafana bunları sakın stres yapma. en zararlısı stres.
Yok canim stres yapmiyorum oglumdada boyleydim maasallah hic sorun yasamadim hamilelikte en onemli sey bol bol su ve yurumek
Hic sormaa benim oglumun bi yatisi var coook fena ben bazen koltuga kaciyorum gece
Iyi dusun iyi olsun canim herkes icin dua ediyorum insallah herkes bebislerine kavusacak allahin izniyle

canım 10. haftan geçtiğinde dahada rahat edeceksin inş. önceden öyle bir talihsizlik yaşadığın için bilinç altı olmuş ,, benimde 34 haftalık doğdu oğlum ve 24 gün yaşadı ömrü o kadarmış , kızıma hamileyken 30. haftadan sonra stresten tansiyonum çıkmıştı sabah akşam tansiyon hapı alıordum , şükür kızım 38. haftada sezeryanla doğdu , sen böyle yazınca o günlerim aklıma geldi :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.

Kizlaar dun doktorda kan aldirmistim guatr cok yuksek cikmis hap kullaniyordun zaten sali gunu doktora gidecegim bakalim insallah hersey yolunda olur

Kizlar bu arada canim kisir cekti cok fenaaa biri bana yapsada yollasaaa bi zahmet hehe
Ben yaparım yollarım
Ay bende o tarz şeylerden bi tiksindim önceden ne çok yerdim severdim

Gittim canım haberler iyi değil bir hafta bekleyip kürtaj olcam bakalım nasibimiz de yokmuş Rabbim sabrını verir inşaallah şuan pek iyi sayılmam zamanla atlatırım herhalde
ah canım ya hakkında hayırlısı olsun inş. Rabbim gönlüne ferahlık versin , Rabbim beterinden korusun

Gecmis olsun canim.gecen sene stresten kurdesen olmustum ben .bi igne olmustum acilde.kasintili kizarikliklarim vardi.ozellikle ic camasirlarimin lastiklerinin altinda.oyle mi oldun acaba
kaşıntı az oluyo çok alakasız yerlerde bacağamda dizin üstü sağ da bacagan bittiği yerde göğüslerimin sağ taraflarında belimde sırtımda göbegümde Allaha şükür yüzümde yok anında çıkıyo bigün içinde büyüyo

Kizlae benim bulantilarim gecti bebegime birsey mi oldu cok korkuyorum (((
benimde hiçbulantım yok herşeyi yiyorum. ve çok dinamikim banada çok garip geliyo hamile olmadan önce bile herşeyi yiyemez miğdem bulanırdı çok enerjik ve iştahlıyım hayırdır inşallah

canım lafı geçmişken sen toxoplazma na baktırmış mıydın? devlet yapmıyormuş galiba bu tahilili.

Kızlar ben çok kötüyüm ya çok halsizim kafam kalkmıyo hep yatıyorum midem bulanıyo ama çıkaramıyorum yemek yiyemiyorum çok kötü hissediyorum kendimi

Bende bugün aynı huzursuzluktayım, benimde ilk bebeğimin kalbi 8+5 veya+6'da durmuştu. Kontrole gitmiştim şansa o gün doktorum ya dün gece ya bu sabah durmuş demişti... Benimde beliti göğüslerimin acımaması olmuştu. Dünden beri öyle yine... ve dönem olarakta çok yakınım 9+1 deyim bugün... Dün bir şekil geçti ama bugün akşam olmasını zor bekliyorum. Kendi doktoruma yetişemeyeceğim için aramadım bile, eve daha yakın bir doktordan randevu aldım, dua edin... Akşam 6 gibi randevum var.

Kızlar ben çok kötüyüm ya çok halsizim kafam kalkmıyo hep yatıyorum midem bulanıyo ama çıkaramıyorum yemek yiyemiyorum çok kötü hissediyorum kendimi
bende aynen oyleyim ama pek yapacak birsey yok su bulanti bilekligini alsammi diye dusunuyorum

kötü düşünme canım inş bişeycik olmaz o korkualr bende de var bende 8 haftalık durdu inş bir daha yaşamayız

Allah cc yardımcın olsun canım.İnşaAllah hemen düzelir evine gidersin.

kötü düşünme canım inş bişeycik olmaz o korkualr bende de var bende 8 haftalık durdu inş bir daha yaşamayız

Amin, inşallah kimse yaşamasın... İşte bakalım 3 saate görmüş olucaz, inşallah kuruntu yapıyorumdur... Herkesin sıralayacağı bak boşuna stres yapmışsın, gördün mü sen abrtmışsın vb. yorumlarını duymayı istiyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…