2015 Temmuz Anneleri

Sağol cicim

inşallah canım inşallah :) hadi dinlen sen :)

Herkese gunaydin kizlaaaar nasilsiniz ben cok sukur iyiyim bi sikintim yok sanki hic hamile gibi degilim doktora gitmememede daha coooook var

ben şu an 8+4 teyim hala hiç bir belirtim yok. geçen doktorada söyledim saçamalada tadını çıkar dedi. her bünye aynı olmaz dedi. o yüzden takma kafana bunları sakın stres yapma. en zararlısı stres.

Benimde yatakla ilgili sanirim degismesi lazim bide oglum sagolsun hep ustumde yatiyor hehe ben cok sukur iyiyin canim hamileligimin hic farkinda degilim dahaca
Ay sorma benim küçük kızda yeni adet çıkardı Ayağımda uyuyo Ayakları karnımda

kızlar ben 7nci haftanın içindeyim hala bulantım başlamadı inşaallah da başlamaz. Bulantısı başlayanlar ne zaman başladı söyleyebilirler mi??
6. Haftada başladı bende. Sen Şanslı annelerdensindir inş bulanmaz

Günaydin Hanimlar, Nasilsiniz bugün ?? Bulantilar devam ediyor mu sizde???
10. Haftamdayım çok şükür bitti diyebilirim ama iştahsızlık ve ağızımın TADI bozuk.

Kizlae benim bulantilarim gecti bebegime birsey mi oldu cok korkuyorum (((
Kız yok evham yapma vucüt alıştı demek ne güzel rahatladın. Kanaman ağrın bişeyin yoksa öyle bişey Düşünme aaaaaaaa

Bana baksana yaaaa
Bende taktım ama sabrediyorum belli olana kadar

kızlarrrr Günaydınnn
herkes bu mide bulantıları keyifsizlik için ilk 3 ay diyo. siz ne diyosunuz.. geçermi bacılar,,,
yarım insan olduk valla... muhtaç olduk.. off off
Canım 10. Haftada çok aza iner inş geçer nadir olarak çok uzun sürenlerde var inş seninkide kısa zamanda geçer

Ayni durumdayiz canim.benim de 2 kizim var.8 ve 11 yasindalar[/QUOTE]
Benimde iki kızım var 2/5 yaşlarında
Cinsiyet için tek ilişki denedik ovülasyon testiyle takip ettim otlar felan kaynattık içtik şimdi umrumda değil ama kızda olsa oğlanda olsa heycan içindeyiz eşimle inş sağlıklı olur gönlümüzden geçeni Rabbim nasip eder hepimize

Canım 2 saattir ismini arıyorum mrk ettim seni ne yaptın?Dr a gittin mi haberler iyidir inşallah
Gittim canım haberler iyi değil bir hafta bekleyip kürtaj olcam bakalım nasibimiz de yokmuş Rabbim sabrını verir inşaallah şuan pek iyi sayılmam zamanla atlatırım herhalde

Evet canim o
bulanti gunde 10 u geciodu

Benim annem cok yakin oturuyor o hastaneye
Bendede var bulanti tiksinme gibi birsey
İns gecer hemencik

Iyi aksamlar annisler nasilsiniz herkesin ayri ayri derdi var rabbim buyuk dert vermesin yavrularimiz bize simsiki tutulur ins benimde cok belim agriyor bel agtisi ceken varmi

Bel agrisi degilde bulanti ve halsizlik beni bitirecek

Evet doktor dun bana dedi ama ben icmicem zaten deli gibiuyku halim var birde ilaci icersem nasil oluru, acaba
Dr defi uyku yapar diye ben icmeyi dusunmedim ablkamda ic dinlendirir diyor ama ben boyuke yari uytasnik yasamak istemiyorum

Gittim canım haberler iyi değil bir hafta bekleyip kürtaj olcam bakalım nasibimiz de yokmuş Rabbim sabrını verir inşaallah şuan pek iyi sayılmam zamanla atlatırım herhalde
Emin misin canım dur hemen umut var demekki 1 hafta bekletmiş dr. 1 hafta sonra mucize olur belki de

progestanı fitil olarak kullanırsanız uyku yapmıyor doktor daha etkili hem diye söylemişti bilginiz olsun kızlar

Emin misin canım dur hemen umut var demekki 1 hafta bekletmiş dr. 1 hafta sonra mucize olur belki de
Canım %90 kürtaj dedi ve ben okadar etkilenmemiştim dediklerinden ama sabaha karşı gördüğüm rüya herşeyi Anlattı bana benim hep öyle olur Başıma gelecekler rüya ile malum olur ilk hamile kaldığım da da görmüştüm ve problemliydi artık üzülmemek ve Kafayı toparlamam lazım yapacak bişey yok Rabbim ol demedikten sonra baksana bi arkadaş burda tüp bebek yaptırmış yine sonuç hüsran Rabbim ne derse olur elinle koysan bile

Gunaydinlar arkadaslar.bi geceyi daha bulantili yarim yamalak uyumus olarak atlattim.istahim hic yok.nasi kahvalti yapicam bilemedim

Bende kahvaltida yumurta/ceviz mutlaka yiyorum
Ceviz yiyenin zeki olurmus
Donates/salatalik/biber/zeytin yiyorum
Ama hic istahim yok

Kizlar neler yiyebiliyorsunuz?peynir domates ekmek arasi yaptim onu yiyorum kahvalti olarak.bi kasik da bal yedim.aksam yemegim de buydu.canim baska bisey cekmedi

Dun aksam manti yedim
O manti beni oldurfu resmen
2 kere istifra ettim
Ayva yedim sonra iyi geldi

kızlarrrr Günaydınnn
herkes bu mide bulantıları keyifsizlik için ilk 3 ay diyo. siz ne diyosunuz.. geçermi bacılar,,,
yarım insan olduk valla... muhtaç olduk.. off off

Evet cnm genelde 3 ay diyorlar ama surende oluyormus
İns cok surmez kokulara karsdi tiksinti var bendede

Gittim canım haberler iyi değil bir hafta bekleyip kürtaj olcam bakalım nasibimiz de yokmuş Rabbim sabrını
verir inşaallah şuan pek iyi sayılmam zamanla atlatırım herhalde

Cnm ne diyecegimi bilemedim
İlk bebek mi idi
Sorun ne belli mi

Demin alintilama yapamadim
Cok uxuldum rabbim sabirlar versin
Biraz beklkemeni tavsite ederim
Baska dr gordu mu
Neden kaynakli acaba

canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin peki neden kürtaj dedi bebek mi gelişmemiş yoksa kalbi mi durdu?

yok canım gerçekten evham değil ilk hamileliğimde de başta bulantım vardı sonra bi anda kesildi 10. haftadayım ne güzel artık geçti diye sevinirken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim yine öyle olacak diye çok korkuyorum herhangi bi ağrım kanamam akıntım yok bulantım geçti çok korkuyorum (((

Dr a gidemedim canim acile gitmrm gerekti acilde muayene olmak istemedim cumartesi yi bekliyorum. Ondan sonra bir sıkıntım olmadi. Cumartesi dr ne diyecek bakalim?
İnşallah iyi haberlerle gelirsin inşallah akıntı geçtiğine göre bi sorun yoktur cnm.Dra sor bakalım adet olması gereken dönemde lekelenme olabiliyomuynuş mrk ettim?

canım bende de taksoplazma yüksek çıktı evimde kedi bakıyorum gerçi o aşılı vs ama zamanında sokak kedilerinide çok severdim doktor geçirip atlatmışsın ama yinede kedi çiş kakasından çiğ etten uzak dur dedi. etsiz çiğ köfte yiyebilirsin dedi. zaten satılanların hepsi etsiz oluyor malum et pahalı bulgur ve baharatı dayıyorlar bize :)))

Üzülme canım benim yaa sınav dünyası işte.Bu sınavı isyansız bi şekilde atlatırsın inşallah üzülme hiç kaybın olmamış bak daha önce bi de evladın varmış.Allah sana bağışlasın onu.Bidaha verir rabbim inşallah

ama ilkinde bir anda bulantılar geçti bebeğin kalbi durmuş öyle olacak diye korkuyorum canım yaaa inşallah hareketlerini hissederimde rahatlarım vallahi diken üzerindeyim nasıl geçecek günler of of

ah bacım ah bana 9. hafta deme ilkinde 10. hafta oldu ne güzel geçti bitti derken bebeğim ölmüş meğer bilmiyorum belki ben çok evham yapıyorum ama midem bulanınca mutlu oluyorum keşke öğür öğür bir hal olsam bebeğimden mesaj gelse bulanmamasından çok şikayetçiyim bacım mideleri değiştirebiliriz istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…