• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Ay canim Allah yardimcin olsun, benimkiler bayag azaldi, hatta yok gibi. Sadece aksamlari salcali yemek yersem oluyor, onu da takip ederek fark ettim.Simdilik buna dikkat ederek engel olmaya calisiyorum, onun disinda hic sorun yok sayilir. Arada bir bel agrisi ve yorgunluk uyku hissi oluyor ama o kadari da normal. Kizlarimda hic bulantim filan olmamisti, son güne kadar gayet rahat hamilelikler gecirdim. Bu biraz farkli olduonlara göre, ama ne yalan söyliyim bu durum da cok hosuma gitti. Önceleri bulantisi olup nazlananlara cok özenirdim, icimde kalmisti:KK45::KK45:, komik ama öyle... Bi de canim biseyler cekmeye basladi, bu durum da hic basima gelmemisti, ne hikmetse Almanya da bulmam zor olan ne varsa canim cekiyooo.Yapabildiklerimi kendim yapip yiyorum, yapamadiklarimi düsünmekle yetiniyorum:KK23:...
Canım kızlarından farklı belirtilerse erkek mi geliyo ne?Öyle derler ya cinsiyet farklı olunca hamilelik belirtileri öncekilere göre bayağı değişiyomuş.Hayırlısı olsun

kızlar ben 7nci haftanın içindeyim hala bulantım başlamadı inşaallah da başlamaz. Bulantısı başlayanlar ne zaman başladı söyleyebilirler mi??
bende öyle diyordum 8. haftada bi başladı maşallah bi sabah bi akşam olmak üzere öğürüp duruyorum.tabi sabah dediğim 12 1e kadar sürüyor akşamda yemek yapmaya başlayınca bi başlıyo gece yatana kadar. başlayabilir yani her an.ondan önce hiçbir tiksinme bulantı vb bşy yoktu

Kizlar minigimin cinsiyetine takmis durumdayim.baska merak eden yok mu :KK46:hergun deli gibi nette arastiriyorum .bugun de yeni bisey ogrendim baska forumdan.
( yasimiz)+ (hamile kaldigimiz ay) -( 9) sonuc tek sayi ise erkek ,cift sayi ise kiz imis.deneyenlerin %95 i tutmus.bunlari cin, rus takvimlerini,anlamsiz bulmama ragmen bakmaktan kendimi alamiyorumo_O

Son düzenleme:
Allah hayırlısını versin inşallah ya amin amin hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin Rabbim bizlere de çocuklarımıza da..

Ben de çok pişman oldum lazerle duymuştum ama dediler ki tek tük anca çıkıo falan ona güvendim ama şu an hiç yaptırmamış gibiyim :mad:

üzülme doğumdan sonra sende bi daha yaptırcan çaresi yok :KK43: emzirme döneminde yaptırsak zararı varmı acaba ? kaç seansta tamamen bitiyo ?

Kadın doğum doktoru sayısı çok fazla 8 tane olması lazım.Bu nedenle hasta birikmesi olmuyor.Çokta beklemedim hiç.Ben memnunum canım hatanedende doktordanda.Pahalı bir hastane değil ama temiz ve iyi bir hastane.Bebek yoğun bakım ünitesi falanda var.Bu hastaneyi çok araştırdım ve öyle tercih ettim.

teşekkürler canım..
nasılsın?

ya kızlar sizdede kasık ağrısı varmı dün tıp fakültesine gittim sebep olacak bir şey çıkmadı bebekmi yapıyor böyle

ve ben tama bir saat sonra doktorda olacağım rabbim yardım etsin inşallah sanki zaman geçmiyor ALLAHIM tüm bekleyiş içinde olanların bekleyişlerini en hayırlı şekilde sonuçlandır...
Canım 2 saattir ismini arıyorum mrk ettim seni ne yaptın?Dr a gittin mi haberler iyidir inşallah

Sabahları bende domates, peynir ekmek arası yapıyorum.
Arada bazen salatalıkta ekliyorum.
Haşlanmış yumurtada yemeye çalışıyorum ama işe geldikten sonra midem berbat oluyor.
Arada ceviz atıyordum ağzıma. Ona da ara verdim. Midem iyice kötü oluyor diye.
Akşam yemeklerini hala ayarlayamadım.
Ne yesem dokunuyor. Bulantı, kusma.
Hafifte geçiştiremiyor, ardından yine acıkıyorum.
Sabahları çok acıkmış uyanıyorum :)

aynen bendede durum aynı :110:

benim doktorum kesinlikle yemiceksin dedi etli etsiz farketmez yasakmış :)

ben etlinin zararlı olduğunu biliyorum. zaten çiğ ya da iyi pişmemiş her türlü et zararlı. toksoplazma olayı. ama etsizin kısırdan bir farkı yokki. niye zararlı olsun. aksine yararı bile olur bence çünkü bulgur çok faydalı.

Kizlae benim bulantilarim gecti bebegime birsey mi oldu cok korkuyorum :KK43:(((
AAA alemsiniz valla, rahat birakin bedeninizi de bebisleri de.... Hep bulanti olucak diye bi sart yokki, kendini üzme stres yapma, bebisin yerinden gayet memnun bence:KK19:.
Canım kızlarından farklı belirtilerse erkek mi geliyo ne?Öyle derler ya cinsiyet farklı olunca hamilelik belirtileri öncekilere göre bayağı değişiyomuş.Hayırlısı olsun
Valla ben o söylentilere pek inanmiyorum canim, öncelik saglikli olsun da ne olursa olsun.Iki kizim oldugunu duyan herkes hadi insallah bu da erkek olsun diyip duruyo, ama gercekten bizim icin hic fark etmez. Cünkü bu bebisi cok bekledik biz:KK46::KK46::KK46:

kızlarrrr Günaydınnn
herkes bu mide bulantıları keyifsizlik için ilk 3 ay diyo. siz ne diyosunuz.. geçermi bacılar,,,
yarım insan olduk valla... muhtaç olduk.. off off

Ay canim Allah yardimcin olsun, benimkiler bayag azaldi, hatta yok gibi. Sadece aksamlari salcali yemek yersem oluyor, onu da takip ederek fark ettim.Simdilik buna dikkat ederek engel olmaya calisiyorum, onun disinda hic sorun yok sayilir. Arada bir bel agrisi ve yorgunluk uyku hissi oluyor ama o kadari da normal. Kizlarimda hic bulantim filan olmamisti, son güne kadar gayet rahat hamilelikler gecirdim. Bu biraz farkli olduonlara göre, ama ne yalan söyliyim bu durum da cok hosuma gitti. Önceleri bulantisi olup nazlananlara cok özenirdim, icimde kalmisti:KK45::KK45:, komik ama öyle... Bi de canim biseyler cekmeye basladi, bu durum da hic basima gelmemisti, ne hikmetse Almanya da bulmam zor olan ne varsa canim cekiyooo.Yapabildiklerimi kendim yapip yiyorum, yapamadiklarimi düsünmekle yetiniyorum:KK23:...
amin canım darısı başıma inşallah ,, Rabbim bu bebeğini gönlüne göre versin inşallah , benimde canım çok şeyler istiyorda yediğim an midemde zehir oluyor sanki , sonra o beni yemeye başlıyor ,, bebişler sağlıklı olsun yeterki herşeye razıyız , bu duyguları tatmak isteyen o kadar çok insan var ki onları düşündükçe kendime teselli veriyorum , cennet analrın ayagının altında derler hiç kolay değilmiş annelik :)

Kizlae benim bulantilarim gecti bebegime birsey mi oldu cok korkuyorum :KK43:(((
canım ya hemen kötü düşünme 9. haftadan sonra azalıyor zaten bulantılar , hem hergün aynı olmuyor insan , Rabbim arada kolaylık veriyor alıyor bulantıları ,, dün gece saat 12 ye geliyormuş hiç farkında değilim birden hafiflik geldi sanki hiç hamile değilim gibi normalde bulantılarımdan nefes alamıyorum ,, kalktım evimi düzenledim süpürgeyle çektirdim güzelce ,, sonra yattım sabah kaldığım yerden devam , :)

Kizlar dunden beri koyu kahve akintim var. Progestan kullaniyorum. Doktoru aradim sorun olmaz kan gelmedikce yat dinlen dedi. Ama ben korkuyorum aranizda benim gibi olan warmi
bol su iç canım mutlaka ve dinlen geçer inşallah , kızımda 12. haftamda lekelnmem olmuştu geçti şükür

amin canım darısı başıma inşallah ,, Rabbim bu bebeğini gönlüne göre versin inşallah , benimde canım çok şeyler istiyorda yediğim an midemde zehir oluyor sanki , sonra o beni yemeye başlıyor ,, bebişler sağlıklı olsun yeterki herşeye razıyız , bu duyguları tatmak isteyen o kadar çok insan var ki onları düşündükçe kendime teselli veriyorum , cennet analrın ayagının altında derler hiç kolay değilmiş annelik :)
:KK48::KK48:Gecicek zor zamanlar canim merak etmeyin, daha tatli zamanlar gelecek. Kipirdadigini hissedeceksiniz, hapsirdigini hissediceksiniz, bunlar cok güzel seyler , hep böyle bulantili olmiycak merak etme canim. Tadini cikarin hamileligin insan hayatinda kac kere yasayabilir ki bu durumu...:KK19:
kızlarrrr Günaydınnn
herkes bu mide bulantıları keyifsizlik için ilk 3 ay diyo. siz ne diyosunuz.. geçermi bacılar,,,
yarım insan olduk valla... muhtaç olduk.. off off
:KK48::KK48::KK48:Valla belli olmaz hic , doguma kadar devam edenine de sahit oldum.Yarim insan degil cift insan oldun güzelim, gececek hepsi merak etme...

Ay felaket uyku bastirdi, kizlar okuldan gelene kadar bir saat kestireyim bari.Camasir da makina da offf offff...

:KK19:

Valla ben o söylentilere pek inanmiyorum canim, öncelik saglikli olsun da ne olursa olsun.Iki kizim oldugunu duyan herkes hadi insallah bu da erkek olsun diyip duruyo, ama gercekten bizim icin hic fark etmez. Cünkü bu bebisi cok bekledik biz:KK46::KK46::KK46:[/QUOTE]
Ayni durumdayiz canim.benim de 2 kizim var.8 ve 11 yasindalar

Back
X