- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.061
Günaydın canım. Bulantı yok ama bel ağrısı bi huzursuzlukla aynen yarım yamalak uyuyarak geçirdimGunaydinlar arkadaslar.bi geceyi daha bulantili yarim yamalak uyumus olarak atlattim.istahim hic yok.nasi kahvalti yapicam bilemedim
Yok canım normal ilerde zaten bu bel ağrılarıyla kanka olucaz karnımız büyücek. Ayakta fazla durmamaya çalış arkana hep yastık koy. Eğilirken belden eğilme yere çök öyle al yerden biley alırken ayakkabını bağlarken.bide su içmemiz lazım onunda etkisi büyük. Ama bulantılardan sudan soğudumYa doktora bel ve karın ağrılarını soran oldumu normal dimi benim sürekli devam ediyo 8. haftada gidicem doktora geç diil dimi
Bel agrilarimiz erken basladi sanki .gecen hafta yatagi degistirmek durumunda kaldim.gece olan bel agrim rahatladi ama nerde oturursam oturayim belime yastik koymazsam kivraniyorum .haklisin canim buna da sukurGünaydın canım. Bulantı yok ama bel ağrısı bi huzursuzlukla aynen yarım yamalak uyuyarak geçirdim
Gene de bu halimize hamd olsun beterin beteri var
günaydın geçmiş olsun. inşallah çabuk çıkarsın. hastaneler insanın psikolojisini altüst ediyor. ve haline şükür ettiriyor. inşallah bizler bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alırız.Hastane odasindan Günaydın
Tedaviye devam serum bulanti ilaçları havada uçuyo ve ben hala kusuyorum bu nasil iş yatabi azaldı inş tamamen geçer. Dün tahlil yapildi idrarda keton degerim negatif olmasi gerekirken 4 pozitif çıkmış dengelerim alt üst anliycaniz..
hastanede septik servisteyim dış gebelikler 5.ayda suyu bitenler 6.ayda karninda kalbi duranlar ay vallahi sistim Allahima emanet olsun miniklerimizzz
Hastane odasindan Günaydın
Tedaviye devam serum bulanti ilaçları havada uçuyo ve ben hala kusuyorum bu nasil iş yatabi azaldı inş tamamen geçer. Dün tahlil yapildi idrarda keton degerim negatif olmasi gerekirken 4 pozitif çıkmış dengelerim alt üst anliycaniz..
hastanede septik servisteyim dış gebelikler 5.ayda suyu bitenler 6.ayda karninda kalbi duranlar ay vallahi sistim Allahima emanet olsun miniklerimizzz
Cok gecmis olsun canim.umarim en kisa zamanda duzelirsin.iyi dayaniyosun gene.benim azicik midem bulansa ölüm geliyo bana.dikkat et bulundugun servisteki hastalara bakip stres yapmaHastane odasindan Günaydın
Kizlar neler yiyebiliyorsunuz?peynir domates ekmek arasi yaptim onu yiyorum kahvalti olarak.bi kasik da bal yedim.aksam yemegim de buydu.canim baska bisey cekmedi
Kizlar neler yiyebiliyorsunuz?peynir domates ekmek arasi yaptim onu yiyorum kahvalti olarak.bi kasik da bal yedim.aksam yemegim de buydu.canim baska bisey cekmedi
Benimde yatakla ilgili sanirim degismesi lazim bide oglum sagolsun hep ustumde yatiyor hehe ben cok sukur iyiyin canim hamileligimin hic farkinda degilim dahacaAynen bunlar tatlı dertler bebişler bizimle oldukça. Bel ağrısı var bende özellikle geceleri biraz yatakla alakalı yatağı değişcez heralde yatamıyorum çünkü. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?