- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.021
dogumlarimiz ayni gune denk geliyo benim bu haftam cok kotu geciyo.yogun bulanti ve halsizlik.bebek ve kese buyuyo.ondandir muhtemelen kipirtilarimiz.sag tarafimda oluyo benim de
valla arada bende hissediyorum. özellikle öne doğru eğildiğimde. seninle aynı haftadayız. ama herkes mümkün değil diyo. internetten araştırdım ordada mümkün değil diyo. ama ben ne hissettiğimi bilmezmiyim. artık kimseye söylemiyorum. kendi içimde yaşıyorum o ulvi anı
Canım 3. Çocuğuma hamileyim şuanki hareketler bebiş değil daha çok bağırsağımız ve büyümeye Başlayan rahmimizle alakalı bence. Çünkü bebiş hareketleri çok farklı yaşayınca inş anlarsın.Kızlar selamlar karnımda minik hareketler hissediyorum bazen Bağırsak hareketidir dimi şimdiden bebiş değil
Benim bugün çok şükür iyiydi canımın bişeyler yemek istemesi acayip mutlu etti beniBen de genelde sol tarafımda hissediyorum karnım da çıktı birazcık
ben çok çirkinleştim şimdiden sivilceler var kocaman kızarık ama razıyım bir kaybım var ben bunu çok bekledim istedim o iyi olsunda bençirkin olayımBence hiç böyle Düşünme bana yanlış geliyor. Çünkü biZim yerimizde olmak isteyen okadar kadın varki yıllardır çocuk hasreti çeken bırak vücut bozulsun ama bebişlerimiz bizimle olsun dimi şükredelim.
Ve ben şuna inanırım doğumdan sonra kendini salmayan bakımlı olan kadın öncesinden daha dişidir daha çekicidir.
Canim uzun sure bozulmamasi icin katki maddeleri var icinde malum zincirler var uretim bi yerde dagitiliyo ve uzun sure bekliyo hazir olarak haslanmis patates bile mesela bir kac gun durunca zehirleyebiliyo disarda patatesli gozleme vs. De inerilmiyo evde kendine yapin bence cig kofte bol salca baharat bulgurcanım adı üstünde etsiz çiğ hökte yani bulgur var içinde.. neden zararı olsun ki ?
ooo ilerlemeler var artik hissetmeye basladim baslamadim konusmalari baslamis ne guzel. benim icin daha erkenCanım 3. Çocuğuma hamileyim şuanki hareketler bebiş değil daha çok bağırsağımız ve büyümeye Başlayan rahmimizle alakalı bence. Çünkü bebiş hareketleri çok farklı yaşayınca inş anlarsın.o dediğin kıpırtıları bende hissediyorum ama değil eminim
Hayırlı olsun canım,hoşgeldin :) Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize :)Arkadaslar merhaba oncelikle
Kk eski bir uyesiyim
15 aylik evliyim su an
Yas 31
Esimin yasi ise 34
İstanbulda oturuyorum ve su an calismiyorum/evdeyim...
Gecen persembe gunu ablamla beraber test yaptik ve cok sukur rabbime pozitif cikti
Bugunde dr gorunduk 6+2 gunlukmusiz
Kesemiz var ve icinde minnacik atan bir kalp
O an aglayamadim ki ben herseye aglayan/sulugiz biriyimdir tutuldum resmen
Mayis ayindan beri korunmuyorduk
İlk anda hemen folik asite basladim
Yumurta/ceviz/sut hic eksik etmedim
Rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin ins
Bu arada ultrasonda 28 temmuz gozuktu
Umarim burada birbirimize destek olarak guzel,stressiz,sakin bir sekilde hamileliklerimizi gecirirtiz
Eslerimizede feraset ve merhamet,anlayislari ile geciririz.amin..
Hamd olsun iyiyiz canım,sen nasılsın?Nassinizzzzzzz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aynen göbeğim kocaman oldu şimdiden,saçımı boyatamıyorum boya vakti geldi,yüzümde tek tük sivilce çıktı :) Anlayacağınız kendimi çirkin ama bir o kadarda mutlu hissediyorum.Hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşalımda yoğun bir bakıma gireriz inşaAllah :)ben çok çirkinleştim şimdiden sivilceler var kocaman kızarık ama razıyım bir kaybım var ben bunu çok bekledim istedim o iyi olsunda bençirkin olayım
Cok gecmis olsun.ben de ayni durumdayim.dayanabildigim kadar dayanicamBu arada ben kanuniye geldim yatış yapıldıbulantilar yüzünden
Bu arada ben kanuniye geldim yatış yapıldıbulantilar yüzünden
Bence problem olmaz o kadar. Ben de kullanıyorum sabah 1 akşam 1 tane. Sabah ilacı içtim sonra kustumArkadslar progestan kullaniyorum sabah 1 aksam 2 tane.dun aksam almayi unuttum.bugun sabah yine bir tane aldim bi sikinti olurmu doktorumu aramama gerek varmi ya
Ay sorma sivilceler heryerde saçımın dibinde bile var. Oysa ben hamile kalınca çok güzelleşirdimben çok çirkinleştim şimdiden sivilceler var kocaman kızarık ama razıyım bir kaybım var ben bunu çok bekledim istedim o iyi olsunda bençirkin olayım
Canım çok geçmiş olsun,inşaAllah bir an önce toparlanırsın.Bu arada ben kanuniye geldim yatış yapıldıbulantilar yüzünden
Sorun olmaz canım,günde 3 tane içiyormuşsun zaten,bir günde 2 tane içmen sorun olmaz.Ben günde 1 tane içiyorum.Tedbir amaçlı kontrolüme kadar içmemi istedi doktorum.Arkadslar progestan kullaniyorum sabah 1 aksam 2 tane.dun aksam almayi unuttum.bugun sabah yine bir tane aldim bi sikinti olurmu doktorumu aramama gerek varmi ya
Geçmiş olsunBu arada ben kanuniye geldim yatış yapıldıbulantilar yüzünden
canım benim de ilk bebeğim olucak allah nasip ederse
aynen öyle benim de bu tür korkularım kaygılarım var
vücudum bozulucak diye de korkuyorum
çekiciliğim gidicek gibi geliyo
inşallah bunlar başımıza gelmez
İlk çocukta hep aynı Endişe canım. Bence gayet relax ol heranın tadını çıkar şimdide bebişin olduktan sonrada.
Yetemem diye düşünüp şartlandırma. Onlar sana yetsin
Herşeyi oluruna bırakırsak herşey yolunda gider. Strese HAYIR !
Bu arada ben kanuniye geldim yatış yapıldıbulantilar yüzünden
Canim progestan doktormu verdi benim ilk cocugum kalbi durdu 9. Haftada kurtaj olduk kullansammi acaba 39 cikmisti tahlilde kullanmana gerek yok zararida yok ama dediler napsamArkadslar progestan kullaniyorum sabah 1 aksam 2 tane.dun aksam almayi unuttum.bugun sabah yine bir tane aldim bi sikinti olurmu doktorumu aramama gerek varmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?