2015 Temmuz Anneleri

Kızlar selamlar karnımda minik hareketler hissediyorum bazen Bağırsak hareketidir dimi şimdiden bebiş değil
dogumlarimiz ayni gune denk geliyo benim bu haftam cok kotu geciyo.yogun bulanti ve halsizlik.bebek ve kese buyuyo.ondandir muhtemelen kipirtilarimiz.sag tarafimda oluyo benim de

Benim bugün çok şükür iyiydi canımın bişeyler yemek istemesi acayip mutlu etti beni Ben de genelde sol tarafımda hissediyorum karnım da çıktı birazcık

Evet ben de okudum mümkün değil yazıyor, varsın olsun biz öyle zannedelim

Canım 3. Çocuğuma hamileyim şuanki hareketler bebiş değil daha çok bağırsağımız ve büyümeye Başlayan rahmimizle alakalı bence. Çünkü bebiş hareketleri çok farklı yaşayınca inş anlarsın. o dediğin kıpırtıları bende hissediyorum ama değil eminim

ben çok çirkinleştim şimdiden sivilceler var kocaman kızarık ama razıyım bir kaybım var ben bunu çok bekledim istedim o iyi olsunda bençirkin olayım

canım adı üstünde etsiz çiğ hökte yani bulgur var içinde.. neden zararı olsun ki ?
Canim uzun sure bozulmamasi icin katki maddeleri var icinde malum zincirler var uretim bi yerde dagitiliyo ve uzun sure bekliyo hazir olarak haslanmis patates bile mesela bir kac gun durunca zehirleyebiliyo disarda patatesli gozleme vs. De inerilmiyo evde kendine yapin bence cig kofte bol salca baharat bulgur

ooo ilerlemeler var artik hissetmeye basladim baslamadim konusmalari baslamis ne guzel. benim icin daha erken

Hayırlı olsun canım,hoşgeldin :) Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize :)
Nassinizzzzzzz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hamd olsun iyiyiz canım,sen nasılsın?
ben çok çirkinleştim şimdiden sivilceler var kocaman kızarık ama razıyım bir kaybım var ben bunu çok bekledim istedim o iyi olsunda bençirkin olayım
Aynen göbeğim kocaman oldu şimdiden,saçımı boyatamıyorum boya vakti geldi,yüzümde tek tük sivilce çıktı :) Anlayacağınız kendimi çirkin ama bir o kadarda mutlu hissediyorum.Hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşalımda yoğun bir bakıma gireriz inşaAllah :)

Halemoon yazmamis bisey sayfalara baktim kacirnadim sanirim noldu acaba aklim onda dr una gidicekti bugün...

Benim bugün çok şükür iyiydi canımın bişeyler yemek istemesi acayip mutlu etti beni Ben de genelde sol tarafımda hissediyorum karnım da çıktı birazcık[/QUOTE]

Benim azicik vardi zaten.3. Minigim, gebelikle beraber biraz daha buyudu karnim

Arkadslar progestan kullaniyorum sabah 1 aksam 2 tane.dun aksam almayi unuttum.bugun sabah yine bir tane aldim bi sikinti olurmu doktorumu aramama gerek varmi ya

Arkadslar progestan kullaniyorum sabah 1 aksam 2 tane.dun aksam almayi unuttum.bugun sabah yine bir tane aldim bi sikinti olurmu doktorumu aramama gerek varmi ya
Bence problem olmaz o kadar. Ben de kullanıyorum sabah 1 akşam 1 tane. Sabah ilacı içtim sonra kustum

Ay sorma sivilceler heryerde saçımın dibinde bile var. Oysa ben hamile kalınca çok güzelleşirdim

Bu arada ben kanuniye geldim yatış yapıldı bulantilar yüzünden
Canım çok geçmiş olsun,inşaAllah bir an önce toparlanırsın.
Sorun olmaz canım,günde 3 tane içiyormuşsun zaten,bir günde 2 tane içmen sorun olmaz.Ben günde 1 tane içiyorum.Tedbir amaçlı kontrolüme kadar içmemi istedi doktorum.

canım benim de ilk bebeğim olucak allah nasip ederse
aynen öyle benim de bu tür korkularım kaygılarım var
vücudum bozulucak diye de korkuyorum
çekiciliğim gidicek gibi geliyo
inşallah bunlar başımıza gelmez

İns diledigimiz gibi olur hersey
Az evvel istifra ettim
Sabahtan berti hic bisi yemedim ve canim hicbirsey istemiyor
Doktor bugun dedi ama canin bisi istemez normal diye

Sakin ve kafaya takmayan bir yapim yom maalesef
Takiyorum bende elimde olmadan
Hastayim genis insanlara

Canim progestan doktormu verdi benim ilk cocugum kalbi durdu 9. Haftada kurtaj olduk kullansammi acaba 39 cikmisti tahlilde kullanmana gerek yok zararida yok ama dediler napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…