• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

slm kızlar benim bacagam da sivilce gibi bişey çıkmıştı sonro düz bir kırmızılık oldu. sol göğsümde iki tane yine kızarıklık oluştu şimdide sağ göğsümde minik sivilce gibi çıkıyor sonra o sivilce düzleşip kızarıklık olarak kalıyor. acile gittim dr tabi cildiye doktoru olmadığı için anlamadı cildiyeye git dedi yarın cildiyeye randevu aldım. inşallah bebekle alakalı değildir

Iyi aksamlar annisler nasilsiniz herkesin ayri ayri derdi var rabbim buyuk dert vermesin yavrularimiz bize simsiki tutulur ins benimde cok belim agriyor bel agtisi ceken varmi

slm kızlar benim bacagam da sivilce gibi bişey çıkmıştı sonro düz bir kırmızılık oldu. sol göğsümde iki tane yine kızarıklık oluştu şimdide sağ göğsümde minik sivilce gibi çıkıyor sonra o sivilce düzleşip kızarıklık olarak kalıyor. acile gittim dr tabi cildiye doktoru olmadığı için anlamadı cildiyeye git dedi yarın cildiyeye randevu aldım. inşallah bebekle alakalı değildir
Canim herseyi bebekle alakali diye dusunmeyelim sanmiyorun ben yedigin birsey dokunmus olabilir

Progestan kullanan kullanmayi dusunen arkadaslar bebege birseyler olmasin diye bu ilaclari kafaniza gore kullanmayin kizlar mutlaka doktorunuza danisin. Progestani bende kullanmistim tamam dusugu engelliyor ama uyku yapip insani sersemlestiriyor bi tarafi yaparken bagisiklik sisteminide cokertiyor o yuzden ihtiyaciniz yoksa kullanmayinnnn

Iyi aksamlar annisler nasilsiniz herkesin ayri ayri derdi var rabbim buyuk dert vermesin yavrularimiz bize simsiki tutulur ins benimde cok belim agriyor bel agtisi ceken varmi
Aynen bunlar tatlı dertler bebişler bizimle oldukça. Bel ağrısı var bende özellikle geceleri biraz yatakla alakalı yatağı değişcez heralde yatamıyorum çünkü. Sen nasılsın?

Bende cumartesi gidecektim fakat bugün gittim ve kalp atışını duymadık. Doktor sürekli dinlenmelisin düşük tehlike var , iğnelerine ve ilaçların devam dedi.

Selam kizlar yarin ilk ucak yolculugumu yapicam bebisle :( Dua edin nolur benim icinde ...Cuma gunude baska bir doktordan randevu aldim. Aranizda Izmir anneleri var mi?

hanımlar benim hiç keyfim yok ya..
bulantı için dr um zofran adında bir dil altı tablet vermişti..
Allah var çok iyi geldi..
ama bu kezde kabızlık yapıyor yaa :KK17::KK17:
birde benim hep karnım ağrıyor ya..:KK43::KK43:
sizde de var mı bu durum..:KK51::KK51:

Benimde arada belim agriyor canim.Ozellikle yattigim zaman belim bosta kalirsa.Kalpleri duyduktan sonra hamile yastigi almayi dusunuyorum insaAllah.

hanımlar benim hiç keyfim yok ya..
bulantı için dr um zofran adında bir dil altı tablet vermişti..
Allah var çok iyi geldi..
ama bu kezde kabızlık yapıyor yaa :KK17::KK17:
birde benim hep karnım ağrıyor ya..:KK43::KK43:
sizde de var mı bu durum..:KK51::KK51:

metpamid kullansana canim benim doktorum bunu verdi doktora giderken sor bi sonra izin verirse kullan bence

o hap benim bulantıları kesmiyor ya canım
Dr iğne şeklinde verdi serum içine de kattık yine nafile
Drum zofran dünyanın en iyi bulantı kesici hapı dedi
Gerçekten de öyle
Ama ışte kabızlık yapması olumsuz yanı

metpamid kullansana canim benim doktorum bunu verdi doktora giderken sor bi sonra izin verirse kullan bence
O

o hap benim bulantıları kesmiyor ya canım
Dr iğne şeklinde verdi serum içine de kattık yine nafile
Drum zofran dünyanın en iyi bulantı kesici hapı dedi
Gerçekten de öyle
Ama ışte kabızlık yapması olumsuz yanı

O
Hmmm anladim canimm kabizlikda kotu isde hele ilk 3ayda tehlikeli bile olabiliyor allah yardim etsin şu 3 ayi bi atlataydik hersey duzelirdi ins ;)

Back
X