• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bulantiniz yok yiyosunuz 1-2 kilo aldim diye takiyo sunuz kafaya yapmayin kizlar ben yemek içmek nasi bisey unuttum 3 kg verdim bebeğime verebildigim tek sey ilaç dolu serumlar :KK43:
Istahi olanlar kiymetini bilin lütfen!
Cok cok gecmis olsun canim haklisin valla ben cok sukur iyiyim sende duzelirsin ins

Bulantiniz yok yiyosunuz 1-2 kilo aldim diye takiyo sunuz kafaya yapmayin kizlar ben yemek içmek nasi bisey unuttum 3 kg verdim bebeğime verebildigim tek sey ilaç dolu serumlar :KK43:
Istahi olanlar kiymetini bilin lütfen!

1-2 kilo ne ki? 8 kilo birden almıştım ben :)
Fazla zayıftım ama kendime gelmek için, yiyebildiğim zamanlar, ne bulursam yedim.
Bulantı kusma derken 3kilo birden vermişim.
İyi ki de kilo almışım diyorum.
Bünyem daha çok zayıf düşecekti yoksa.
Canım benim Rabbim sana da kolaylık versin inş.
Bir an evvel atlatırsın zor zamanlarını.

Hastane odasindan Günaydın :KK43:
Tedaviye devam serum bulanti ilaçları havada uçuyo ve ben hala kusuyorum bu nasil iş ya :KK43: tabi azaldı inş tamamen geçer. Dün tahlil yapildi idrarda keton degerim negatif olmasi gerekirken 4 pozitif çıkmış dengelerim alt üst anliycaniz..
hastanede septik servisteyim dış gebelikler 5.ayda suyu bitenler 6.ayda karninda kalbi duranlar ay vallahi sistim Allahima emanet olsun miniklerimizzz
Cok cok gecmis olsun canim insallah bir an once atlatirsin

Tedaviye devam serum bulanti ilaçları havada uçuyo ve ben hala kusuyorum bu nasil iş ya :KK43: tabi azaldı inş tamamen geçer. Dün tahlil yapildi idrarda keton degerim negatif olmasi gerekirken 4 pozitif çıkmış dengelerim alt üst anliycaniz..
hastanede septik servisteyim dış gebelikler 5.ayda suyu bitenler 6.ayda karninda kalbi duranlar ay vallahi sistim Allahima emanet olsun miniklerimizzz
Ay sen orda iice hasta olursun biranönce çıkarsın inş :(

kızlar herkese geçmişler olsun benim kızarıklar her yerde çıkmaya devam ediyor. boynumda belimde vs.. şimdi doktordan geldim stresten dedi o kadar stres yaptıgım bişey yok ama ilk defa başıma böyle bişey geliyor

kızlar ben 7nci haftanın içindeyim hala bulantım başlamadı inşaallah da başlamaz. Bulantısı başlayanlar ne zaman başladı söyleyebilirler mi??

kızlar ben 7nci haftanın içindeyim hala bulantım başlamadı inşaallah da başlamaz. Bulantısı başlayanlar ne zaman başladı söyleyebilirler mi??

8.haftada başladı benim.
Ondan önce çok rahattım.
İnş başlamaz cnm senin. Rahat geçirirsin hamileliğini.

kızlar herkese geçmişler olsun benim kızarıklar her yerde çıkmaya devam ediyor. boynumda belimde vs.. şimdi doktordan geldim stresten dedi o kadar stres yaptıgım bişey yok ama ilk defa başıma böyle bişey geliyor

geçmiş olsun canım hormonlardan da olabilir .

Günaydin Hanimlar, Nasilsiniz bugün ?? Bulantilar devam ediyor mu sizde???

benim bulantılarım tam da sen gibiyken başladı .. inşallah senin başlamaz bulantısız geçirirsin zor oluyor

gunaydın cnm , sağlıkla bir an önce çıkarsın inşallah cnm

kızlar naneli şeker yiyorum bulantılarımı hafifletiyo tavsiye ederim 14-15 haftaya kadar böyle devam edicez

gunaydın cnm , hamd olsun daha iyi olacaz inşallah :) kendi adıma bulantılarım tam gaz devam :KK43:
Ay canim Allah yardimcin olsun, benimkiler bayag azaldi, hatta yok gibi. Sadece aksamlari salcali yemek yersem oluyor, onu da takip ederek fark ettim.Simdilik buna dikkat ederek engel olmaya calisiyorum, onun disinda hic sorun yok sayilir. Arada bir bel agrisi ve yorgunluk uyku hissi oluyor ama o kadari da normal. Kizlarimda hic bulantim filan olmamisti, son güne kadar gayet rahat hamilelikler gecirdim. Bu biraz farkli olduonlara göre, ama ne yalan söyliyim bu durum da cok hosuma gitti. Önceleri bulantisi olup nazlananlara cok özenirdim, icimde kalmisti:KK45::KK45:, komik ama öyle... Bi de canim biseyler cekmeye basladi, bu durum da hic basima gelmemisti, ne hikmetse Almanya da bulmam zor olan ne varsa canim cekiyooo.Yapabildiklerimi kendim yapip yiyorum, yapamadiklarimi düsünmekle yetiniyorum:KK23:...

Bende cumartesi gidecektim fakat bugün gittim ve kalp atışını duymadık. Doktor sürekli dinlenmelisin düşük tehlike var , iğnelerine ve ilaçların devam dedi.
İnşallah en kısa zamanda duyarsın hocam.Dinlen ,biliyorum çok zor ama moralini iyi tutmaya çalış stres yapma inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana
Selam kizlar yarin ilk ucak yolculugumu yapicam bebisle :KK43: Dua edin nolur benim icinde ...Cuma gunude baska bir doktordan randevu aldim. Aranizda Izmir anneleri var mi?
Sağlıkla git gel canım bişey olmaz Allahın izniyle
Olabilir bence. Kan ilaçlarına başlayınca dökülmesi duruyo
Kan ilaçları için benim dr.um da erken daha demişti ne zaman başlanıyo kan hapına?Bi de bulantı yapıyo mu gerçekten?
bende böyle yağsız şeyler yemek istiyorum çok iştahım yok zaten ama peynir domates ekmek ideal bencede:kk77:
bugün okulumda öğlen yemeğinde pırasa yemeği var nası yiyeceğim diye düşünüyorum:KK43: bişey yiyince midem bulanıyo kursağımda takılıp bekliyo yemeyince de midem kazınıyo günlerce açmışım gibi napıcamı şaşaırdım :KK43:
Canım çok üzüldüm sana çoook geçmiş olsun.ordaki farklı hamilelikleri kafaya takıp dert etme.Senin çektiğin bu dertlerin mükafatı rabbim sana en hayırlı evlatlardan versin inşallahh.Tabi ki hepimize :)
Günaydın canım. Bulantı yok ama bel ağrısı bi huzursuzlukla aynen yarım yamalak uyuyarak geçirdim :KK43:
Gene de bu halimize hamd olsun beterin beteri var :KK66:
Ben de tam aksine dün akşam 8 gibi bi yatmışım sabaha kadar kafamı kaldırmaadım nası başarıyorum bilmiyorum gerçi 2 günün yorgunluğu da vardı biraz ama çok uyumuşum ya başım dönüyo bu aralar mide bulantım azaldı baş dönmelerim arttı

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim.gecen sene stresten kurdesen olmustum ben .bi igne olmustum acilde.kasintili kizarikliklarim vardi.ozellikle ic camasirlarimin lastiklerinin altinda.oyle mi oldun acaba

Kizlar dunden beri koyu kahve akintim var. Progestan kullaniyorum. Doktoru aradim sorun olmaz kan gelmedikce yat dinlen dedi. Ama ben korkuyorum aranizda benim gibi olan warmi

Back
X