• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

düşünmüyorum canım allah buna uzun ömür versin. zaten yaşım 37. bunuda zorlan yaptık hep problemli hamileliklerim daha önce 3 tane kaybım var. bu 4. hamileliğim. yaş ilerledikçe dahada zorlaşıyo herşey. riskler artıyo. onun için çok şükür rabbim bunu kucağıma almayı nasip etsin sağlıkla. fazlasında gözüm yok :)
Ben de 37 yasindayim arkadasim.2 kizim var .bu 3. Cocugum olacak nasip olursa .kayiplarim da var

kızlar etsiz çiğ köftenin bi zararı olur mu?lütfen cevap
ben yememek için kendimi zor tutuyorum hemen hemen her akşam azcık da olsa bi ısırıkta olsa yiyorum ya canın ne istiosa deşerler hemen çiğköfte. ve şans mıdır artık Rabbimin hediyesimidir nere gitsem karşıma çiğköfte çıkıo . zararı var mı bilmiorum ama çok tüketmeyin diyolar

ben yememek için kendimi zor tutuyorum hemen hemen her akşam azcık da olsa bi ısırıkta olsa yiyorum ya canın ne istiosa deşerler hemen çiğköfte. ve şans mıdır artık Rabbimin hediyesimidir nere gitsem karşıma çiğköfte çıkıo . zararı var mı bilmiorum ama çok tüketmeyin diyolar
canım adı üstünde etsiz çiğ hökte yani bulgur var içinde.. neden zararı olsun ki ?
Canlarım çok sağolun.Yemek ismi vermek istemezdim kusura bakmasın kimse ama eşimden istedim az öönce aklıma da takıldı sanki çiğ köfte yasak gebelikte diye kalmış biyerden ama o etlisi heralde. etlisinin satışı yasak diye biliyorum zaten bişey olmaz Allahın izniyle.Çok sağolun canınız çektiyse hakkınızı helal edin :KK43:

:confused:kızlar lazer epilasyondan sonra hamile kalan var mı aranızda .. tam bitti kurtuldum derken hamilelikle hormonların tavan yapmasıyla beraber fışkıırmaya başladık bile sonuç lazerden elde edilen sonuçç sıfır :mad::mad::mad:vücudunda değişiklik yaşayan var mı
aynen bendede tam lazer bitti hamile kaldım :) vee hormonlarrrr değişti olan olduuuuu :KK34:

Arkadaslar merhaba oncelikle
Kk eski bir uyesiyim
15 aylik evliyim su an
Yas 31
Esimin yasi ise 34
İstanbulda oturuyorum ve su an calismiyorum/evdeyim...

Gecen persembe gunu ablamla beraber test yaptik ve cok sukur rabbime pozitif cikti

Bugunde dr gorunduk 6+2 gunlukmusiz
Kesemiz var ve icinde minnacik atan bir kalp
O an aglayamadim ki ben herseye aglayan/sulugiz biriyimdir tutuldum resmen

Mayis ayindan beri korunmuyorduk
İlk anda hemen folik asite basladim
Yumurta/ceviz/sut hic eksik etmedim

Rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin ins

Bu arada ultrasonda 28 temmuz gozuktu
Umarim burada birbirimize destek olarak guzel,stressiz,sakin bir sekilde hamileliklerimizi gecirirtiz
Eslerimizede feraset ve merhamet,anlayislari ile geciririz.amin..

Arkadaslar merhaba oncelikle
Kk eski bir uyesiyim
15 aylik evliyim su an
Yas 31
Esimin yasi ise 34
İstanbulda oturuyorum ve su an calismiyorum/evdeyim...

Gecen persembe gunu ablamla beraber test yaptik ve cok sukur rabbime pozitif cikti

Bugunde dr gorunduk 6+2 gunlukmusiz
Kesemiz var ve icinde minnacik atan bir kalp
O an aglayamadim ki ben herseye aglayan/sulugiz biriyimdir tutuldum resmen

Mayis ayindan beri korunmuyorduk
İlk anda hemen folik asite basladim
Yumurta/ceviz/sut hic eksik etmedim

Rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin ins

Bu arada ultrasonda 28 temmuz gozuktu
Umarim burada birbirimize destek olarak guzel,stressiz,sakin bir sekilde hamileliklerimizi gecirirtiz
Eslerimizede feraset ve merhamet,anlayislari ile geciririz.amin..
canım doğum yapıcağımız gün aynı. aramıza hoşgeldin umarım herkes için her şey çok güzel olur.

canım doğum yapıcağımız gün aynı. aramıza hoşgeldin umarım herkes için her şey çok güzel olur.

İns canim ins
Sizin ilk mi yoksa vaska var mi
Dogum tarihlerinde sapma olabiliyormus 1/2 gun nasip artik
İcimde acayip bir korku var anlatamam sizdefde var mi
Rahatim gidecek,cocuguma/esime yetebilkwcekmiyim gibi
Sacma biliyorum ama aklimdan atamiyorum
İns oyle olmaz.

İns canim ins
İns oyle olmaz.
canım benim de ilk bebeğim olucak allah nasip ederse
aynen öyle benim de bu tür korkularım kaygılarım var
vücudum bozulucak diye de korkuyorum
çekiciliğim gidicek gibi geliyo
inşallah bunlar başımıza gelmez

İns canim ins
İns oyle olmaz.
İlk çocukta hep aynı Endişe canım. Bence gayet relax ol heranın tadını çıkar şimdide bebişin olduktan sonrada.
Yetemem diye düşünüp şartlandırma. Onlar sana yetsin :D
Herşeyi oluruna bırakırsak herşey yolunda gider. Strese HAYIR ! En Büyük KK

canım benim de ilk bebeğim olucak allah nasip ederse
aynen öyle benim de bu tür korkularım kaygılarım var
vücudum bozulucak diye de korkuyorum
çekiciliğim gidicek gibi geliyo
inşallah bunlar başımıza gelmez
Bence hiç böyle Düşünme bana yanlış geliyor. Çünkü biZim yerimizde olmak isteyen okadar kadın varki yıllardır çocuk hasreti çeken bırak vücut bozulsun ama bebişlerimiz bizimle olsun dimi şükredelim.
Ve ben şuna inanırım doğumdan sonra kendini salmayan bakımlı olan kadın öncesinden daha dişidir daha çekicidir. :D

Back
X