• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Günaydın hanımlar.
Bulantılar devam ediyor hala.
İşe gelmek eziyete dönüştü artık.
Evimde sıcacık yatağımda yatmak istiyorum.
Yorgunum, huysuzum, halsizim..
10. haftadasın bulantıların birazda azalmadımı cnm . :( 12 haftadan önce geçmiyecek sanırım :(

inş canım dr her gittiğimde bakıyor zaten bende bir tane var allah başka düşük vermesin canım çok zor

bende de var miyom, hatta son randevuda keseyle birebir gözüküyorlardı :o Bende hiç tedirgin değilim çünkü doktorum bebeğin büyüdükçe miyomu bastıracağını söyledi, bebişlrimizin hızına yetişemez o miyomlar :P

Günaydın hanımlar :) Geçen hafta çok yoğun bulantı hali vardı bir kere çıkardım ama o bile yetti kokular hala inanılmaz rahatsız ediyor en ufak kokuları bile alıyorum abartısız dolap içi bile kokar mı insana o boyuta geldim ve acayip derecede uyuyorum ne olacak bu hal eski halime geri dönmek istiyorum bir an önce geçsin bu durum bugün işe gitmek için uyanamadım bile mecbur rapor alacağım sizde durumlar nasıl?

Kızlar ya oturamıyorum yerimde resmen belime bıçak saplanıyo bel ağrım vardı da oturunca artmıyodu ne oldu bugün bana ki

Kızlar ağlamaya yer arıyorum resmen doğum hikayelerini okuyup ağlıyorum uyandığımdan beri. Vaktimiz gelince bizde yazıcaz :KK61:

Kızlar ağlamaya yer arıyorum resmen doğum hikayelerini okuyup ağlıyorum uyandığımdan beri. Vaktimiz gelince bizde yazıcaz :KK61:
benimde gözümün ucunda yaş :( az önce hapşuruyorum midemde kalktı kötü oldum , kızım boynuma sarılıyor anne doktora gitmelisin iyileşemessin diyor :( gel de ağlama

Günaydın hanımlar :) Geçen hafta çok yoğun bulantı hali vardı bir kere çıkardım ama o bile yetti kokular hala inanılmaz rahatsız ediyor en ufak kokuları bile alıyorum abartısız dolap içi bile kokar mı insana o boyuta geldim ve acayip derecede uyuyorum ne olacak bu hal eski halime geri dönmek istiyorum bir an önce geçsin bu durum bugün işe gitmek için uyanamadım bile mecbur rapor alacağım sizde durumlar nasıl?
gunaydın bende aynıyım mutfaga giremiyorum kokuyor , camları açıyorum önce , geçecek inşallah biraz daha sabır :)

Hastanede herkesin gözü önünde çifte standart uygulayabilmeleri garip olmuş... Ama zaten erkeğin girememesi baştan saçma, kocam tüm randevulara geldi benimle onunda hakkı bebeği görmek, kalp atışını duymak... ben İstanbul'da Memorial Şişli'ye gidiyorum, özel olmasına rağmen doktorlar yoğun olduğundan her seferinde ort. 30 dk civarı bekliyorum. Ama çok memnunum doktorumdan en çok sevdiğim durum ise aynı katta çalışan doktorların birbirine yardımcı olması, bir konuda destek isteyince hemen başka bir doktorunda gelip konu hakkında yorum yapması.
Devlet hastanesi sayılır sonuçta sistemleri böyle valla.Sabah gittiğinde 2-3 bayanı bi arada alıyo odaya biri odada biri ultrasonda bekliyo fln o yüzden eşler giremiyo yoğun oluyo ama öğleden sonra özel hasta olunca eşli giriliyo biraz daha özel muameler.Bu hastanein sistemi ama çok şükür en son dr.umdan ben de çok memnunum artık..Zaten yaşadığım küçük bi şehir iyi bi dr bulmak zor özel hastanelere de çok gittim önce onlar daha çok ticarathaneye dönmüşler gerçekten

gunaydın bende aynıyım mutfaga giremiyorum kokuyor , camları açıyorum önce , geçecek inşallah biraz daha sabır :)
Benim bulantılar 2 gündür iyi durumda çok şükür azaldı gibi.Ama dün çok baş dönmem vardı bu sefer de.Tam anlamıyla sağlıklı olmak mümkün değil heralde bu aralar.Ruh halim de iyi çok şükür iyiym.Yalnız şu günler 2. kez regl olmam gereken tarihlerdeyim dün adet olcakmış gibi hafif hafif sızılar karnımda, göğüs hasassiyetim de arttı gibi sanki en başlardaki gibi oldu yine normal mi ki bunlar ?
Bu arad kızın nasıl oldu cnm okula gidemiyo mu hala?

günaydın temmuz annesi olarak inşallah aranıza katılayım dedim.:) ya kızlar ben de hiç mide bulantısı filan bir belirti yok yarın doktora gidicem inşallah kalp atışını duyarım.:KK17: folic kullanıyor musunz ? Bana eczaneden folic iod verdiler onu kullanıyorum sorun olmaz değil mi?

Benim bulantılar 2 gündür iyi durumda çok şükür azaldı gibi.Ama dün çok baş dönmem vardı bu sefer de.Tam anlamıyla sağlıklı olmak mümkün değil heralde bu aralar.Ruh halim de iyi çok şükür iyiym.Yalnız şu günler 2. kez regl olmam gereken tarihlerdeyim dün adet olcakmış gibi hafif hafif sızılar karnımda, göğüs hasassiyetim de arttı gibi sanki en başlardaki gibi oldu yine normal mi ki bunlar ?
Bu arad kızın nasıl oldu cnm okula gidemiyo mu hala?
ne güzel bulantıların azalmış maşallah cnm . adet dönemlerinde hissettiklerin normal bendede oluyor :) kızım bu hafta evde göndermiyorum , günde 4 kez hava verdiğim için evde olsun , öksürügü çoğaldı inşallah iyi olcak

günaydın hamişlerrrrr:KK46::KK46::KK46:Allahım hepimie sağlık mutluluk e huur nasip etsin tabiki bebişlerle:anneadayı::anneadayı::anneadayı:kusma halsilik üstüne hafta sonu sınaım varrrrrrr ama bebişimi düşündükçe içim içime sığmıyor

ne güzel bulantıların azalmış maşallah cnm . adet dönemlerinde hissettiklerin normal bendede oluyor :) kızım bu hafta evde göndermiyorum , günde 4 kez hava verdiğim için evde olsun , öksürügü çoğaldı inşallah iyi olcak
Bulantımın artmasının sebebi sanırım haftasonu üşütmüşüm onun da etkisiyle isifralarım olmuş.Şimdi ağız tadım yine yok yine cnm pek bişi istemiyo ama en azından kusmuyorum.Buhar makinası eve mi aldınız canım nasıl faydası oldu mu? Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir.TSH ın yüksek çıkmış biyerde merak etme dr.un ilaç vermiştir gerekliyse hallolur.Önemli olan bunun farkedilmesi.İlaç vermediyse de gerek yoktur içini ferah tut sen cnm

Acil kızlar biraz once midem bulandı kendimi lavaboya yetiştireyim derken ayağım kaydı düştüm kafa üstü. Bşy olur mu bebeğime çok korkuyorum

Bulantımın artmasının sebebi sanırım haftasonu üşütmüşüm onun da etkisiyle isifralarım olmuş.Şimdi ağız tadım yine yok yine cnm pek bişi istemiyo ama en azından kusmuyorum.Buhar makinası eve mi aldınız canım nasıl faydası oldu mu? Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir.TSH ın yüksek çıkmış biyerde merak etme dr.un ilaç vermiştir gerekliyse hallolur.Önemli olan bunun farkedilmesi.İlaç vermediyse de gerek yoktur içini ferah tut sen cnm
evet cnm eve nebülazatör aldık , evde takıyorum makinasını ilacı da var içine döküyorum , tsh için bir hafta sonra yine tahlil yapacam bakalım o zaman ne diyecek

Back