- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #3.841
Gaziantep teyim 40 tl oduyorumKizlarrr özele gidenlerr icin bir sorum olucakdi sormasi ayip muane nekdar oduyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaziantep teyim 40 tl oduyorumKizlarrr özele gidenlerr icin bir sorum olucakdi sormasi ayip muane nekdar oduyorsunuz
Uuu sen cok oduyorsun yaaa bnde 70 oduyorum ama hastaneden hastaneye degisiyor heraldeMedicalpark 250 tl oduyorum ben.tekrar 10 ya da 15 gun sonra gidince 50 tl oduyorum
Önceki hamileligimde bende yolculuk yapıyordum senin kadar sık olmasa da ama Dr un izni önemli tabi.birde geçerken ray lara dikkat etmen lazım tabi yurt dışı uçuşlarında sıkıntıya sokabilir seniKizlar minik kesecigi gorduk. Bir kac gun geriden gidiyormusum olabilir dedi doktor. Dun cok yorulmustum hafif cok acik kahve bir akintim oldu. Doktor progesteron jel verdi. Progesteronum 23 cikti...baska doktor buna normal demisti...
Cok moralim bozuldu 2 hafta sonra kalp atisini duyariz dedi...
Bende soyle durum var isim geregi surekli ucakla seyahat ediyorum. Persembe Istanbula gidicem mesela.Haftaya yurt disinda toplantim var 1 hafta yokum. Doktor bana kalirsa gitme ama mecbursan git diyor... napcam hen bilmiyorum rapor alsam bile eninde sonunda yine seyahat edecegim hamile olupta seyahat eden cok arkadasim var bi sorun olmadi ama... napcam bilmiyorum....
ne kadar ilginçmişBen tıp fakültesine gidiyorum.Prof. dr öğleden sonra özel randevu sistemiyle çalışıyo(paralı yani) sanırım tüm gebelere bu kapsamda bakıyo.122 tl ödüyorum .Bi ödüyorum, bi ödemiyorum.Ve tahliller vs. hepsi ücretsiz devlet sonuçta.Ama çok komik kızlar ya bu özel hasta olayı tıpta.Başka bi dr.a gitmiştim önce normal randevu aldım sabah bekle bekle bekle sıra gelmedi.Sonra özel randevu aldım verdim 122 tl .Hemen ismimi okudular 5 dk.ya ve de özellikle belirttiler'eşiyle birlikte alıyosunuz' normalde erkek girrmesi yasak kaın doğum polikliniklerine.Öyle işte nere gidersen git sözün paraya geçer olmuş bu devirde.Rabbim hayırlısını etsin..
Ben tıp fakültesine gidiyorum.Prof. dr öğleden sonra özel randevu sistemiyle çalışıyo(paralı yani) sanırım tüm gebelere bu kapsamda bakıyo.122 tl ödüyorum .Bi ödüyorum, bi ödemiyorum.Ve tahliller vs. hepsi ücretsiz devlet sonuçta.Ama çok komik kızlar ya bu özel hasta olayı tıpta.Başka bi dr.a gitmiştim önce normal randevu aldım sabah bekle bekle bekle sıra gelmedi.Sonra özel randevu aldım verdim 122 tl .Hemen ismimi okudular 5 dk.ya ve de özellikle belirttiler'eşiyle birlikte alıyosunuz' normalde erkek girrmesi yasak kaın doğum polikliniklerine.Öyle işte nere gidersen git sözün paraya geçer olmuş bu devirde.Rabbim hayırlısını etsin..
Samsun medicalpark canim.fakulteye bakiyor ayni zamanda.tup bebek,asilama gibi konular uzmanlik alaniUuu sen cok oduyorsun yaaa bnde 70 oduyorum ama hastaneden hastaneye degisiyor heralde
Ayy kizlar bu saatte ( sabah 04.12 ) bir açlikla uyandim kendimi mutfağa zor attım
gunaydınlar . bulantılar artarak devam ediyor , giripte fena çarptı , daha iyi olacam inşallah ,, bende özel kliniğe gidiyorum , doktorumun muayenesi 270 yıllardır ona gittiğim için indirim yapıyorlar 150 veriyorum :)
Ben tıp fakültesine gidiyorum.Prof. dr öğleden sonra özel randevu sistemiyle çalışıyo(paralı yani) sanırım tüm gebelere bu kapsamda bakıyo.122 tl ödüyorum .Bi ödüyorum, bi ödemiyorum.Ve tahliller vs. hepsi ücretsiz devlet sonuçta.Ama çok komik kızlar ya bu özel hasta olayı tıpta.Başka bi dr.a gitmiştim önce normal randevu aldım sabah bekle bekle bekle sıra gelmedi.Sonra özel randevu aldım verdim 122 tl .Hemen ismimi okudular 5 dk.ya ve de özellikle belirttiler'eşiyle birlikte alıyosunuz' normalde erkek girrmesi yasak kaın doğum polikliniklerine.Öyle işte nere gidersen git sözün paraya geçer olmuş bu devirde.Rabbim hayırlısını etsin..
Kizlar minik kesecigi gorduk. Bir kac gun geriden gidiyormusum olabilir dedi doktor. Dun cok yorulmustum hafif cok acik kahve bir akintim oldu. Doktor progesteron jel verdi. Progesteronum 23 cikti...baska doktor buna normal demisti...
Cok moralim bozuldu 2 hafta sonra kalp atisini duyariz dedi...
Bende soyle durum var isim geregi surekli ucakla seyahat ediyorum. Persembe Istanbula gidicem mesela.Haftaya yurt disinda toplantim var 1 hafta yokum. Doktor bana kalirsa gitme ama mecbursan git diyor... napcam hen bilmiyorum rapor alsam bile eninde sonunda yine seyahat edecegim hamile olupta seyahat eden cok arkadasim var bi sorun olmadi ama... napcam bilmiyorum....
teşekkür ederim , dikkat etmeye çalışıyorum .Benim gecem cok kotuydu.krampli mide agrisi ve bulanti mahvetti beni.
Cok gecmis olsun.ilk aylar onemli biliyosun. dikkat et
inş canım dr her gittiğimde bakıyor zaten bende bir tane var allah başka düşük vermesin canım çok zormiyom bebeği istemez dedi bana doktor çünkü miyom kanla beslenir ve bir ortak geldiği zaman düşük yaptırmak istermiş. benimde 2 düşüğüm var. oğlumuda miyomla beraber taşıdım. karnım öyle büyüktüki görenler ikizmi derdi. ama oğlum 2700 gr doğdu. miyomun sayaseinde ancak bu kadar büyüyebilmişti. sezeryan olurken mandaline büyüklüğünde miyom aldılar benden gebelikte büyümüş. dahada var miyomlarım ama alınamıyacak yerdeymiş. inşallah benimde seninde gebeliğimizde sıkıntı olmaz canım ama yinede dikkat edelim.
Cok tesekkur ederim.4.56 cikan tahlili ozel
hastanede sabah ac karna yaptirmistim.doktordahiliyeye gonderince hemen devlete randevu alsim.ogleden sonra 3.5 gibi yaptirdim tok degildim coj fazla. Sonuc aksam cikti netten baktim 2.5. Cok saskinim hangisine guveneyim ki
hayırlı haberlerle gel inşallah cnm , bende sana bakıyordum ne yaptı diye , bebişinin kalp atışlarını duyunca için rahatlasın inşallah :)günadın kızlar bende ilk bebeğimi miyomla doğum yaptım çok sağlıklı 3500kg doğdu çok şükür hiç endişenmeyin eylül ayında da bir portakal büyüklüğünde miyom aldırdım ben miyomdan korkmuyorum am bu gün aşırı strsliyim kendi doktoruma gideceğim bugün.. rüyamada sürekli muayene masasındaydım çok ilginçti bu gün neler yaşayacağımı çok merak ediyorum bana dua edin lütfen bu strestn bir an önce kurtulayım