• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kizlar minik kesecigi gorduk. Bir kac gun geriden gidiyormusum olabilir dedi doktor. Dun cok yorulmustum hafif cok acik kahve bir akintim oldu. Doktor progesteron jel verdi. Progesteronum 23 cikti...baska doktor buna normal demisti...
Cok moralim bozuldu:KK43: 2 hafta sonra kalp atisini duyariz dedi...
Bende soyle durum var isim geregi surekli ucakla seyahat ediyorum. Persembe Istanbula gidicem mesela.Haftaya yurt disinda toplantim var 1 hafta yokum. Doktor bana kalirsa gitme ama mecbursan git diyor... napcam hen bilmiyorum rapor alsam bile eninde sonunda yine seyahat edecegim:KK43: hamile olupta seyahat eden cok arkadasim var bi sorun olmadi ama... napcam bilmiyorum....
Önceki hamileligimde bende yolculuk yapıyordum senin kadar sık olmasa da ama Dr un izni önemli tabi.birde geçerken ray lara dikkat etmen lazım tabi yurt dışı uçuşlarında sıkıntıya sokabilir seni

Ben tıp fakültesine gidiyorum.Prof. dr öğleden sonra özel randevu sistemiyle çalışıyo(paralı yani) sanırım tüm gebelere bu kapsamda bakıyo.122 tl ödüyorum .Bi ödüyorum, bi ödemiyorum.Ve tahliller vs. hepsi ücretsiz devlet sonuçta.Ama çok komik kızlar ya bu özel hasta olayı tıpta.Başka bi dr.a gitmiştim önce normal randevu aldım sabah bekle bekle bekle sıra gelmedi.Sonra özel randevu aldım verdim 122 tl .Hemen ismimi okudular 5 dk.ya ve de özellikle belirttiler'eşiyle birlikte alıyosunuz' normalde erkek girrmesi yasak kaın doğum polikliniklerine.Öyle işte nere gidersen git sözün paraya geçer olmuş bu devirde.Rabbim hayırlısını etsin..

Ben tıp fakültesine gidiyorum.Prof. dr öğleden sonra özel randevu sistemiyle çalışıyo(paralı yani) sanırım tüm gebelere bu kapsamda bakıyo.122 tl ödüyorum .Bi ödüyorum, bi ödemiyorum.Ve tahliller vs. hepsi ücretsiz devlet sonuçta.Ama çok komik kızlar ya bu özel hasta olayı tıpta.Başka bi dr.a gitmiştim önce normal randevu aldım sabah bekle bekle bekle sıra gelmedi.Sonra özel randevu aldım verdim 122 tl .Hemen ismimi okudular 5 dk.ya ve de özellikle belirttiler'eşiyle birlikte alıyosunuz' normalde erkek girrmesi yasak kaın doğum polikliniklerine.Öyle işte nere gidersen git sözün paraya geçer olmuş bu devirde.Rabbim hayırlısını etsin..
ne kadar ilginçmiş

Aynen gercekden para bu devirde cok onemli bizde devlete gittik bir saat bekle ki sira gelcek ozel gittik sonra 5 dkka ya doldu ya dolmadi hemen aldilar sonra ozeli secince bazilari kiziyor bu ozelde nevar dige ilgi var bu yetiyor

gunaydınlar . bulantılar artarak devam ediyor , giripte fena çarptı , daha iyi olacam inşallah ,, bende özel kliniğe gidiyorum , doktorumun muayenesi 270 yıllardır ona gittiğim için indirim yapıyorlar 150 veriyorum :)

Ayy kizlar bu saatte ( sabah 04.12 ) bir açlikla uyandim kendimi mutfağa zor attım :kk77:o_O:KK53:

Benim gecem cok kotuydu.krampli mide agrisi ve bulanti mahvetti beni.

gunaydınlar . bulantılar artarak devam ediyor , giripte fena çarptı , daha iyi olacam inşallah ,, bende özel kliniğe gidiyorum , doktorumun muayenesi 270 yıllardır ona gittiğim için indirim yapıyorlar 150 veriyorum :)

Cok gecmis olsun.ilk aylar onemli biliyosun. dikkat et

Hastanede herkesin gözü önünde çifte standart uygulayabilmeleri garip olmuş... Ama zaten erkeğin girememesi baştan saçma, kocam tüm randevulara geldi benimle onunda hakkı bebeği görmek, kalp atışını duymak... ben İstanbul'da Memorial Şişli'ye gidiyorum, özel olmasına rağmen doktorlar yoğun olduğundan her seferinde ort. 30 dk civarı bekliyorum. Ama çok memnunum doktorumdan en çok sevdiğim durum ise aynı katta çalışan doktorların birbirine yardımcı olması, bir konuda destek isteyince hemen başka bir doktorunda gelip konu hakkında yorum yapması.

Kizlar minik kesecigi gorduk. Bir kac gun geriden gidiyormusum olabilir dedi doktor. Dun cok yorulmustum hafif cok acik kahve bir akintim oldu. Doktor progesteron jel verdi. Progesteronum 23 cikti...baska doktor buna normal demisti...
Cok moralim bozuldu:KK43: 2 hafta sonra kalp atisini duyariz dedi...
Bende soyle durum var isim geregi surekli ucakla seyahat ediyorum. Persembe Istanbula gidicem mesela.Haftaya yurt disinda toplantim var 1 hafta yokum. Doktor bana kalirsa gitme ama mecbursan git diyor... napcam hen bilmiyorum rapor alsam bile eninde sonunda yine seyahat edecegim:KK43: hamile olupta seyahat eden cok arkadasim var bi sorun olmadi ama... napcam bilmiyorum....

Her hamilelik farklı cnm, aynı kadının 2 hamileliği bile farklı olabiliyor. Doktor gitme dediyse en azından 3 ay çıkana kadar gitmemeyi dene bence... Sonrasında risk otomatikman azaldığından seyahat edebilirsin. Progesteron içinde lk 3 ayda 23 normal bir değer (okuduğum yazılarda ilk 3 ay için 9-47 aralığının uygun olduğu yazıyordu), ancak dışardan takviye almanın bir zararı yok. Bende hap olarak kullanıyorum. Yakın bir arkadaşım 5 ay boyunca kullanmıştı.

miyom bebeği istemez dedi bana doktor çünkü miyom kanla beslenir ve bir ortak geldiği zaman düşük yaptırmak istermiş. benimde 2 düşüğüm var. oğlumuda miyomla beraber taşıdım. karnım öyle büyüktüki görenler ikizmi derdi. ama oğlum 2700 gr doğdu. miyomun sayaseinde ancak bu kadar büyüyebilmişti. sezeryan olurken mandaline büyüklüğünde miyom aldılar benden gebelikte büyümüş. dahada var miyomlarım ama alınamıyacak yerdeymiş. inşallah benimde seninde gebeliğimizde sıkıntı olmaz canım ama yinede dikkat edelim.
inş canım dr her gittiğimde bakıyor zaten bende bir tane var allah başka düşük vermesin canım çok zor

Cok tesekkur ederim.4.56 cikan tahlili ozel

hastanede sabah ac karna yaptirmistim.doktordahiliyeye gonderince hemen devlete randevu alsim.ogleden sonra 3.5 gibi yaptirdim tok degildim coj fazla. Sonuc aksam cikti netten baktim 2.5. Cok saskinim hangisine guveneyim ki

bu ne tahlili bana kimse henüz hiçbir tahlil yapmadı medicana hastanesine gidiyorum üstelik.

günadın kızlar bende ilk bebeğimi miyomla doğum yaptım çok sağlıklı 3500kg doğdu çok şükür hiç endişenmeyin eylül ayında da bir portakal büyüklüğünde miyom aldırdım ben miyomdan korkmuyorum am bu gün aşırı strsliyim kendi doktoruma gideceğim bugün.. rüyamada sürekli muayene masasındaydım çok ilginçti bu gün neler yaşayacağımı çok merak ediyorum bana dua edin lütfen bu strestn bir an önce kurtulayım

günadın kızlar bende ilk bebeğimi miyomla doğum yaptım çok sağlıklı 3500kg doğdu çok şükür hiç endişenmeyin eylül ayında da bir portakal büyüklüğünde miyom aldırdım ben miyomdan korkmuyorum am bu gün aşırı strsliyim kendi doktoruma gideceğim bugün.. rüyamada sürekli muayene masasındaydım çok ilginçti bu gün neler yaşayacağımı çok merak ediyorum bana dua edin lütfen bu strestn bir an önce kurtulayım
hayırlı haberlerle gel inşallah cnm , bende sana bakıyordum ne yaptı diye , bebişinin kalp atışlarını duyunca için rahatlasın inşallah :)

Back