• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

:KK43: allah'in mucizesi hic sona ermez ins bir mucize olurda hersey duzelirr kac haftaliksin simdi
İnş canım 7+5deyiz embiriyoyu genetik incelemeyede gönderdik 6tanesinden 1tanesi sağlıklı geldi sağlıklı olan bebeğin gelişiminin geriden gelmesine bi anlam veremedim kalp atışı alınmasa ya da alınıp bikaç hafta sonra dursa normal gibi geliyo ama geriden gelmesi beni şüphede bırakıyo napıcam hiç bilmiyorum

İnş canım 7+5deyiz embiriyoyu genetik incelemeyede gönderdik 6tanesinden 1tanesi sağlıklı geldi sağlıklı olan bebeğin gelişiminin geriden gelmesine bi anlam veremedim kalp atışı alınmasa ya da alınıp bikaç hafta sonra dursa normal gibi geliyo ama geriden gelmesi beni şüphede bırakıyo napıcam hiç bilmiyorum

Allah allah cok ilginc yaa gec mi dollenme oldu diycem o belli olurdu bence allah buyuk ins birdaha gidisde duzelcek hersey bak gorursun

canım miyom yaparmı dr hiç demedi daha önce bende de oldu ve kaybettim şimdi olmuyor şükür ama miyom var büyüyebilir doğuama kadar dedi sende büyüme oldu mu
miyom bebeği istemez dedi bana doktor çünkü miyom kanla beslenir ve bir ortak geldiği zaman düşük yaptırmak istermiş. benimde 2 düşüğüm var. oğlumuda miyomla beraber taşıdım. karnım öyle büyüktüki görenler ikizmi derdi. ama oğlum 2700 gr doğdu. miyomun sayaseinde ancak bu kadar büyüyebilmişti. sezeryan olurken mandaline büyüklüğünde miyom aldılar benden gebelikte büyümüş. dahada var miyomlarım ama alınamıyacak yerdeymiş. inşallah benimde seninde gebeliğimizde sıkıntı olmaz canım ama yinede dikkat edelim.

Allah allah cok ilginc yaa gec mi dollenme oldu diycem o belli olurdu bence allah buyuk ins birdaha gidisde duzelcek hersey bak gorursun
Benim tüp bebek canım geç döllenme falan olamaz yani Allahtan umut kesilmezmiş hayırlısı neyse o olsun artık ne diyim 2tanede normal yolla kaldığım gebelikten düşüğüm var :KK42:

Ya anlamadim ben bu isi. Dahiliyeye devlete gittim simdi de 2.5 cikti. Ozeldekine mi guveneyim devlete mi saairdim valla
Canim aclik tokluk farkediyor olabilir mi acaba?
İyi akşamlar kızlar haberler hiç iyi değil malesef bebeğin gelişimi geriden geliyo dedi doktorum kalp atışınıda alamadık bu yüzden kullandığın ilaçları bırak kanamam gelirse kanamam bittikten sonra gelirsin içinde parça kalmış mı bakarız dedi kanaman gelmezsede 1hafta sonra gel kürtaj yapalım enfeksiyon kaparsın dedi
Bu sefer o kadar heveslenmiştim ki zamanı gelmemiş demek ki imtihanımız bitmedi demek ki daha
Pek girmeyebilirim kızlar artık arada sizden haberdar olmak için bakar çıkarım belki Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin
Canim kalp atisi duyulmus muydu?Kalbi atmasina ragmen mi geriden geliyor?

Benim tüp bebek canım geç döllenme falan olamaz yani Allahtan umut kesilmezmiş hayırlısı neyse o olsun artık ne diyim 2tanede normal yolla kaldığım gebelikten düşüğüm var :KK42:
Genetik arastirman yapildi mi?Benimde iki dusugum var,genetik arastirmasi sonucu pihtilasma cikti.Simdi kan sulandirici igne vuruluyorum her gun.

Canim aclik tokluk farkediyor olabilir mi acaba?

Canim kalp atisi duyulmus muydu?Kalbi atmasina ragmen mi geriden geliyor?
Benim tüp bebek zaten canım kanda pozitifi gördükten 15gün sonra çağırdı doktorum kontrole gittim işte dün malesef bebeğin gelişimi geriden kese var içinde bebek olduğunu düşündüğümüz bişeyde var ama kalp atışı falan yok dedi bide kromozom incelemesine gönderdik embriyoları sağlıklı geleni koyduk sağlıklı olan bebeğin gelişiminin geriden gelmesi bende şüphe uyandırıyo napıcam bilmiyorum :KK61:

Benim tüp bebek zaten canım kanda pozitifi gördükten 15gün sonra çağırdı doktorum kontrole gittim işte dün malesef bebeğin gelişimi geriden kese var içinde bebek olduğunu düşündüğümüz bişeyde var ama kalp atışı falan yok dedi bide kromozom incelemesine gönderdik embriyoları sağlıklı geleni koyduk sağlıklı olan bebeğin gelişiminin geriden gelmesi bende şüphe uyandırıyo napıcam bilmiyorum :KK61:
Hayirlisi olsun canim,insaAllah hersey duzelir.

Hayırlısı olsun canım şu an ne desek boş ama bazen kalp atışı geç duyulur dedi benim Dr .o yüzden 8.hafta da bakalım dedi.bundan sonrası nasip

Hayırlısı olsun canım şu an ne desek boş ama bazen kalp atışı geç duyulur dedi benim Dr .o yüzden 8.hafta da bakalım dedi.bundan sonrası nasip
Öle canım hayırlısı elimizden gelen herşeyi yaptık bundan sonrası takdiri ilahi ne diyim benim hem kalp atışı yok hem geriden geliyo dedi:KK14:

Öle canım hayırlısı elimizden gelen herşeyi yaptık bundan sonrası takdiri ilahi ne diyim benim hem kalp atışı yok hem geriden geliyo dedi:KK14:
canım şimdiden moralini bozma bence benim arkadaşımın 8. haftadan sonra belli oldu kalp atışı. inşallah kötü bişey yoktur

Amannn canim yaaa olsun allah okdr buyuk ki umudunu kaybetme rabbim hakkinda hayirli olani gonlundede razi kilsin ins

canım şimdiden moralini bozma bence benim arkadaşımın 8. haftadan sonra belli oldu kalp atışı. inşallah kötü bişey yoktur
İnş canım ama doktorum 1hafta bekleyelim falan demedi tüp olduğu için ilaç da kullanıyodum ilaçlarını bırak kanaman gelirse bittikten sonra gelirsin gelmezsede 1hafta sonra gel kürtaj yapıcaz dedi hatta bi tane daha doktor arkadaşını çağırdı o da benim doktorumu onayladı geriden geliyo dedi :KK51:

İnş canım ama doktorum 1hafta bekleyelim falan demedi tüp olduğu için ilaç da kullanıyodum ilaçlarını bırak kanaman gelirse bittikten sonra gelirsin gelmezsede 1hafta sonra gel kürtaj yapıcaz dedi hatta bi tane daha doktor arkadaşını çağırdı o da benim doktorumu onayladı geriden geliyo dedi :KK51:
ben bundan önce boş gebelik yaşamıştım ama kesenin içi boştu hep. kese 18mm oldu içinde bişey gözükmedi. senin kese hakkında ne söyledi doktorun

ben bundan önce boş gebelik yaşamıştım ama kesenin içi boştu hep. kese 18mm oldu içinde bişey gözükmedi. senin kese hakkında ne söyledi doktorun
Haftana göre 11-12mm olması lazım ama daha küçük dedi kaç olduğu sormadım kese için mi bebek için mi söyledi bilmiyorum kesede bebekte gözüktü bende

Haftana göre 11-12mm olması lazım ama daha küçük dedi kaç olduğu sormadım kese için mi bebek için mi söyledi bilmiyorum kesede bebekte gözüktü bende
sen moralini bozma canım iyi düşün iyi olsun. benim kese boştu hiç bişey gözükmedi. inşallah bi kaç güne kadar kalp atışını duyarsın canım. ama moralini hiç bozma

canım biraz daha bekleseydiniz vajinal baktı dimi doktorun bebeğin crl si kaç? kan değerlerin nasıldı? çok zor bir durum Rabbim yarımcın olsun mucizene belki bi mucize daha katar

Back