- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.701
Aaaaaaaaabenim bebiş cuma gunu cennete gidecek
Benim bulantılar da azaldı gibi .Zaten 3-4 gündür yoğundu.Akşamı çok iyi geçirdim dün öğlen kötüydüm ama akşamdan beri iyiym maşallah.Bi yandan tedirgin oluyorum az önce de bulantı bandı siparişi verdim.Akşamdan beri o kadar araştırdım ki şu bileklikleri psikolojik olarak bakmak ta akupukuntur etkisi mi yarattı acabaNiye 5. Ay illa belki erken geçicek
Benim bu hafta bitti bulantılarım
Aaaaaa süpersinşeymacım nasıl gidiyor hamilelik bugün kilo bildirim günümüzde aklıma geldin bir yazayım dedim
Benim bulantılar da azaldı gibi .Zaten 3-4 gündür yoğundu.Akşamı çok iyi geçirdim dün öğlen kötüydüm ama akşamdan beri iyiym maşallah.Bi yandan tedirgin oluyorum az önce de bulantı bandı siparişi verdim.Akşamdan beri o kadar araştırdım ki şu bileklikleri psikolojik olarak bakmak ta akupukuntur etkisi mi yarattı acaba
Canım ıhlamurun fazlası ve adaçayı rahmin kasılmasına sebep oluyormuş,ıhlamur nedenb yasak ben de hastayım bugün ıhlamur içtim
amanınnnnn:))))Benim gibi hic kimse olamaz ilk hamileligimde 48 kiloyla hamile kaldim 110la bitirdimbundada 74le kaldim heralde 190la bitiririm
aminn cnm cumartesi de biz gidicez dua etttamin amin çok güzel bir duyguymuş küçük küçük pıt pıt pıtladı :):) hepiniz için dua edicem kızlarrr sizde duyun
amin canım inş sağlıkla gelirler bu sefercanım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah hiç duyamştım böyle bir şey her şey insanlar için bu sağlıklı olacak rabbimin izniyle
Ben de cuma gidicem insallah duyarım çok heyecanliyimaminn cnm cumartesi de biz gidicez dua ettt
inş. bizde bebişlerimizin pıt pıtlarını duyarız cnmBen de cuma gidicem insallah duyarım çok heyecanliyim
Haber veririm tabi pki senin kurtaj olucagi kesinmi yoksa yanada bekleyelimmi dedi dr.Allah hayırlısını versin.ama kanamayı çok takma kafana.benimde olmuştu.tıpta farkı bir adı var ama halk dilinde tutunma kanaması deniyor.yani bazen iyiye işaret.kalbini ferah tut;tut ki iyi şeyler olsun :)..perşembe günü hbr ver bana da.inşaalh senden iyi hbr gelir moral olur bana da.cuma günü kürtaj olucam çünkü.hadi hayırlıs.dualarım seninle ve burada ki herkesle.
Aynen dedigin gibi grip 1 haftada geciyor ilac alsanda almasanda ayniçok teşekkürler cnm , inşallah ya bir gelince gitmek bilmiyor şu hastalık , Rabbim beterinden korusun. şu an için ilaç kullanmak istemiyorum cnm , özellikle ilk 3 ay çok kötü olursam ararım doktorumulimon bal ihlamur portakal şimdilik bunları tüketiyorum , doktorlar bile gribal enfeksiyon 5 günden sonra geçer diyor inşallah geçer sizin öksürük ne alemde bizim ki gibi ilerlemesin cnm dikkat edin
Benim hep 4'e katlamisti bhcg ama ikiz cikmadiKızlar çabuk bana cevap verinçarşamba hcg 324 idi pazartesi yeniden verdim 1500 civarı olması gerekirken 3000 ikizmi ya randevumada çok var daha offff ölecem heycandan
Mebteyim bende.
Öğretmenleri hamile diye şikayetler geliyor bize de.
İnsan halinden anlamıyor gibiler.
Rabbim yardımcın olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?