• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bedidiko nil hanim doğum sonrasi kontrole gittigimde kacinci haftan die sormuştu bana düşün yani o derece :)

[QUOTE="bedidiko, post: 38086222, member: 60285dullah yesevi. Sen hangi doktora gidiyorsun arkadasim nil hanim cok iyi diyorlar ben gittigimde cok doluydu bitek sadullah bosmus
Ben ilk dogumumu nil hanimda yaptim ama dehset yogun ve hatirlamiyo seni hiç ona gitmiycem zaten muayenesi 100 lira oha yani sadullah çok feci paraci bilirim ikidir acilde ona denk geliyoruz :) faruk çekmeceli var orda harika biri ilgili olumlu nazik denemek istersen tavsiye ederim canim[/QUOTE]

Ay cabim beb bilmiyordum gittim ve hangi doktor musait diye sordum sadullah dediler iyi bi doktor mu diye sordum asistanlar iyi yogun bi doktor dediler sonrada basima bunlar geldi. Nil hanimi cok duyuyorum. Faruk beyde arkadasim dogum yapti son dkya kadar normal giden dogumu son anda sebepsiz yere sezeryana cevirmis. Sanirim bu hastanenin butun doktorlari 3 5 kurusun hesabini yapiyor. Ben medicana onur beye gidiyorum gayet memnunum cok rahat bi insan huzur veriyor ama bu seferde hastane hakkinda aklimda soru isaretleri var. bebegimin kalbi durdugunda kurtaji orda yaptilar. Hastabakicilar o kadar patavatsiz ki bana evli misin neden aldiriyorsun gibi soru sorma curetinde bile bulundular. Bir damar yolunu acamadilar soru isaretleri fazlaca yani.

folik asit eksikliği sebebiyle sırt açıklığı varmış 16. haftada normal doğumla sonlandırıldı malesef. tam 1 sene sonra tam diğer bebeğimi kaybettiğim ay şimdiki bebeğime hamile olduğumu öğrendim inş. bu sefer sağsalim kucağımıza almak nasip olur.
Cok gecmis olsun canim rabbim bir daha yasatmasin bu sefer saglicakla kucagina alirsin ins. Hamileliginde folik asit kullanmamis miydin?

Ben ilk dogumumu nil hanimda yaptim ama dehset yogun ve hatirlamiyo senna gitmiycem zaten muayenesi 100 lira oha yani sadullah çok feci paraci bilirim ikidir acilde ona denk geliyoruz :) faruk çekmeceli var orda ha ilgili olumlu nazik denemek istersen tavsiye ederim canim

Ay cabim beb bilmiyordum gittim ve hangi doktor musait diye sordum sadullah dediler iyi bi doktor mu diye sordum asistanlar iyi yogun bi doktor dediler sonrada basima bunlar geldi. Nil hanimi cok duyuyorum. Faruk beyde arkadasim dogum yapti son dkya kadar normal giden dogumu son anda sebepsiz yere sezeryana cevirmis. Sanirim bu hastanenin butun doktorlari 3 5 kurusun hesabini yapiyor. Ben medicana onur beye gidiyorum gayet memnunum cok rahat bi insan huzur veriyor ama bu seferde hastane hakkinda aklimda soru isaretleri var. bebegimin kalbi durdugunda kurtaji orda yaptilar. Hastabakicilar o kadar patavatsiz ki bana evli misin neden aldiriyorsun gibi soru sorma curetinde bile bulundular. Bir damar yolunu acamadilar soru isaretleri fazlaca yani.[/QUOTE]
Avcilar medicana mi orda eltim dogum yapmisti ne kohne bi yer odalari falan kotu yani :/ medilife var beylikduzunde orda selda hanimi da pek oven var ama bilemiyorum..
gunesli medicine var uzak gibi ama araba var orasi da aklimda bilmiyorum artik ben su siralar acilden gidiyorum hep bulantilar bi gecsin secicem

Oh oh gene dolmuş sayfalar. Daha yeni kahvaltı yapıyorum canım bişey istemedi sabah.
Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldiniz
Ah şu aylar geçse Haziran'ın ortasında Doğumlar başlar :D çoğumuz Haziran annesi olucaz büyük ihtimal :D
Napıcaz nasıl geçicek düşündükçe heycanlanıyorum

Oh oh gene dolmuşalar. Daha yehvaltı yapıyorum canım bişey istemedi sabah.
Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldiniz
Ah şu aylar geçse Haziran'ın ortasında Doğumlar başlar :D çoğumuz Haziran annesi olucaz büyük ihtimal :D
Napıcaz nasıl geçicek düşündükçe heycanlanıyorum
Bana hayat 5.ayda baslio bulantilar tamamen bitince ohh ne guzel Yasasin hamilelik :)

Cok gecmis olsun canim rabbim bir daha yasatmasin bu sefer saglicakla kucagina alirsin ins. Hamileliginde folik asit kullanmamis miydin?
malesef canım cahilliğime denk geldi doktor yazmadı yiycek ekmeği yokmuş diyorum ama bi taraftanda insan yinede kendini suçlu hissediyo

inşallah canım inan bana senin gibi örnekler moral oluyr birde burdan benimle güleri aynı olup kalp atışlaını duyanları görünce endişeleniyorum sen ne zamn gideceksin doktora
canım bende 6+3 te gittiğimde ne bebeği görebilmiştik nede kalp atışlarını zaten kese boyun önemli benimki 19 mm idi 25mm den önce karından görünmüyormuş zaten 7+3 te gittim bende çünkü kese hergün oratalama 1mm büyüyor Allaha şükür 7+3 te hem bebeği hemde kalp atışlarını gördük sabır sabır sabır :)

folik asit eksikliği sebebiyle sırt açıklığı varmış 16. haftada normal doğumla sonlandırıldı malesef. tam 1 sene sonra tam diğer bebeğimi kaybettiğim ay şimdiki bebeğime hamile olduğumu öğrendim inş. bu sefer sağsalim kucağımıza almak nasip olur.
canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah hiç duyamştım böyle bir şey her şey insanlar için bu sağlıklı olacak rabbimin izniyle

Ay cabim beb bilmiyordum gittim ve hangi doktor musait diye sordum sadullah dediler iyi bi doktor mu diye sordum asistanlar iyi yogun bi doktor dediler sonrada basima bunlar geldi. Nil hanimi cok duyuyorum. Faruk beyde arkadasim dogum yapti son dkya kadar normal giden dogumu son anda sebepsiz yere sezeryana cevirmis. Sanirim bu hastanenin butun doktorlari 3 5 kurusun hesabini yapiyor. Ben medicana onur beye gidiyorum gayet memnunum cok rahat bi insan huzur veriyor ama bu seferde hastane hakkinda aklimda soru isaretleri var. bebegimin kalbi durdugunda kurtaji orda yaptilar. Hastabakicilar o kadar patavatsiz ki bana evli misin neden aldiriyorsun gibi soru sorma curetinde bile bulundular. Bir damar yolunu acamadilar soru isaretleri fazlaca yani.
Avcilar medicana mi orda eltim dogum yapmisti ne kohne bi yer odalari falan kotu yani :/ medilife var beylikduzunde orda selda hanimi da pek oven var ama bilemiyorum..
gunesli medicine var uzak gibi ama araba var orasi da aklimda bilmiyorum artik ben su siralar acilden gidiyorum hep bulantilar bi gecsin secicem[/QUOTE]

Insallah tez zamanda gecer canim. Evet kohne bi hastane ama doktorum cok iyi iste ben cok seviyorum kendisini.. Napicam bilmiyorum olmadi doktoruma baska hastanede dogum yapmayi onericem bakalim ne diyecek

Merhabalar;
Mayıs 2013'te doğum yapmıştım. Şimdi iseallah nasip ederse temmuz annesi olacağım

malesef canım cahilliğime denk geldi doktor yazmadı yiycek ekmeği yokmuş diyorum ama bi taraftanda insan yinede kendini suçlu hissediyo

Hepimizin kayiplari var hepimiz kendimizi sucluyoruz ama onemli olan teslimiyet. Yiyecek ekmegi yokmus canim oyle dusun. Bize sefahatbedecek yavrularimiz olacak.

Çok zor bir durum inş sağlıkla kucağına almak nasip olur. Hiç stres yapma kendini yorma yatarak geçirmen mümkünse hep yat. Arkadaşım o şekilde 37. Haftasını tamamlayıp doğurdu hiç belli olmaz seninkide

3 haftadır raporluydum zaten cnm.
Lekelerim var diye yatıyordum evde.
İşe geri döndüm ama, çalışıyorum şimdide.
Hayırlısı diyoruz bizde bakalım.
Belki bizimki de gününü bekler, erken davranmaz :)

Rapor alsam ne olacak ki çocuklar geri kalıcak dersten sonra veliler başlar geri kaldık diğer sınıflardan onlar şurda biz burdayız diye..yani alsam da gelimce sorun yaşayacağim..
Mebteyim bende.
Öğretmenleri hamile diye şikayetler geliyor bize de.
İnsan halinden anlamıyor gibiler.
Rabbim yardımcın olsun inş.

eşin sadece sperm testi yaptıracak o kadar gerisi sende ( bak ondanda kaynaklanıyor olabilir spermleri kalitesiz olabilir ) . hepsi için sadece kan vermen yeterli toksoplazma, rubella, d vitamini, b12 vitamini, tsh, prolaktin. trombofili paneli ( en önemlisi bu kan pıhtılaşması testleri hepsini yaptır faktör 5 , faktör 7 , protein c, protein s ), şekerine bakılsın mutlaka birde şeker yüklemesi yapılsın , smeer mutlaka yaptır, akıntın varsa ona baktır iltihap olabilir, rahim filmi çektir tüpler ve rahim normalmi ona bakılsın, eşin ve sen kromozom analizi mutlaka yaptırın kan veriyorsunuz yine kandan bakılıyor. tüm testlerini yaptır öncelikle düşüklerin sebebini araştırın. sebebini bulduktan sonra gerisi kolay tedavini oluyorsun. sonuçta hamile kalabiliyorsun. buda çok önemli. hiç hamile kalamayan o kadar çok kadın varki. onların durumu daha zor. bana doktorum öyle demişti. hiç hamile kalamayan bir kadına ben ne yapabilirimki dedi. ona göre sen daha kolay bir hastasın istediğin zaman hamile kalabiliyorsun. eninde sonunda o bebeği içerde tutmanında bir yolunu bulucaz dedi. gerçekten öyle sende üzülme hamile kalabiliyorsun. işin en önemli kısmı bu. testlerini yaptır. düşüğe neyin sebep olduğunu bulun ve tedavisini ol. bu aradada umudunu yitirme. seni çooookkk iyi anlıyorum. kalbim seninle :KK68:
çoookk tşk ederim canım.bana sadece eşinle ikiniz kan vereceksiniz dediler.evet bende eşimin sperm testi yaptırmasını istiyordum.iyi oldu söylediğin.bakalım cuma gününden sonra ilk işimiz bu olacak inş.güzel dileklerin için ayrıca tşk ediyorum.Allahım sağlıcakla bebişine kavuştursun seni :)

Back