- 25 Eylül 2014
- 195
- 91
- 43
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.721
amin canım inş.bu ikinci oldu ilk bebeğimide kaybetmiştim ,buda gittiAaaaaaaaasebep arada yazılanları kaçırmışım. Olsun sen iyi ol başka bebişlerin olur Allah kalabalık bi aile Olmayı nasip etsin sana bugünlerin Acısını unuttursun en tez zamanda
yok canım aslında kesin sadece dr vicdanımız rahat etsin dedi.bende hafta sonuna denk getirmek istedim biraz kafamı toparlıyım diye.çalışırken araya sıkıştırmak istemedim.bana herhangi bir zararı yokmu.cuma günü kesin.Tabbi Rabbim belki bir mücize veriri bana ...Haber veririm tabi pki senin kurtaj olucagi kesinmi yoksa yanada bekleyelimmi dedi dr.
Canım avcılarda oturuyorsun değil mi bana yakınsın bende Esenyurt tarafında oturuyorum doktor araştırıyorum Onur beyi tanıyorum ama bana hiç ciddi biri gibi gelmiyor bide sevmiyorum avcılar medicana yı medilifeyda senem hanım var bir çok tanıdığım ondan memnun ona gidicem ben galiba zaten çok tatlı bir bayan mutlaka memnun kalırsın ama hastane biraz ufak acıbadem beylikdüzü medicana pahalı bana görede yakında güzel vir hastane bende bulamadım.Yogun doktorlar hep oyle oluyor canim ben cok sinir oluyorum benim doktorum beni tanimali :)
Bence doktora söyle için rahatlar normal derse. Belki bi takviyeye ihtiyacın vardır.kızlar açlık krizleriniz oluyormu ben sürekli acıkıyorum yemeyince başım ağrıyor elim ayağım dökülüyyor
Canım ilk aylarda o dönem olur öyle ağrılar hatta lekelenme bile olur. Genede Dr danış istersen. Ama takma stres yapma :)kızlar bişey sorucam bugün 7+2 olduk ama karnım adet olcakmışım gibi ağrıyo normalde adet günüm ondan olabilirmi?
Kız daha ne istiyorsun Şanslı hamilelerdensin moralin hiç düşmesin 2, kızımda bende öyle oldum. Sonra doğuma kadar toplam sadece 6 kilo aldım. Bebeğimde gayet sağlıklıydı 3.200 kilo Doğdu. Bünye meselesi canımmerhaba kızlar..
anladım ki birtek benim mide bulantım yok.. ama alışmanız bile bir şey .. ben hamile kaldığımda 59 kiloydum şuan 56 kiloyum 2 haftada 3 kg verdim.. sizlerdede durum aynı mı*
Moral olarak düşüyorum.. napsam bilemedim
benim bebiş cuma gunu cennete gidecek
Canım avcılarda oturuyorsun değil mi bana yakınsın bende Esenyurt tarafında oturuyorum doktor araştırıyorum Onur beyi tanıyorum ama bana hiç ciddi biri gibi gelmiyor bide sevmiyorum avcılar medicana yı medilifeyda senem hanım var bir çok tanıdığım ondan memnun ona gidicem ben galiba zaten çok tatlı bir bayan mutlaka memnun kalırsın ama hastane biraz ufak acıbadem beylikdüzü medicana pahalı bana görede yakında güzel vir hastane bende bulamadım.
Bence doktora söyle için rahatlar normal derse. Belki bi takviyeye ihtiyacın vardır.
Canım ilk aylarda o dönem olur öyle ağrılar hatta lekelenme bile olur. Genede Dr danış istersen. Ama takma stres yapma :)
Kız daha ne istiyorsun Şanslı hamilelerdensin moralin hiç düşmesin 2, kızımda bende öyle oldum. Sonra doğuma kadar toplam sadece 6 kilo aldım. Bebeğimde gayet sağlıklıydı 3.200 kilo Doğdu. Bünye meselesi canım
Canım avcılarda oturuyorsun değil mi bana yakınsın bende Esenyurt tarafında oturuyorum doktor araştırıyorum Onur beyi tanıyorum ama bana hiç ciddi biri gibi gelmiyor bide sevmiyorum avcılar medicana yı medilifeyda senem hanım var bir çok tanıdığım ondan memnun ona gidicem ben galiba zaten çok tatlı bir bayan mutlaka memnun kalırsın ama hastane biraz ufak acıbadem beylikdüzü medicana pahalı bana görede yakında güzel vir hastane bende bulamadım.
Canim benimde 1000 lerde cikmasi gerekirken 3000 cikti gecen hafta iki kese gorduk.Beta hcg 3 e katlamisti.Allah gonlune gore versin.Kızlar çabuk bana cevap verinçarşamba hcg 324 idi pazartesi yeniden verdim 1500 civarı olması gerekirken 3000 ikizmi ya randevumada çok var daha offff ölecem heycandan
Hayirli olsun canim,hosgeldin aramiza.Benim iki kaybim var ve testler sonucu bende de pihtilasma var,kan sulandirici igne vuruluyorum hergun.İnsaAllah bu sefer hayirlisiyla saglikla kavusacagiz evlatlarimiza.tünaydın hanımlar bende kısmetse temmuz annesi olucam sat 22 ekimdi kasımda hastalanırım diye bekledim ama olmadı test yapmadım sabırla bekledim.zaten planlı bir bebek değildi.çünkü öncesinde 1 canlı doğum bir ölü doğum ve 2 tane 5 haftalık düşük yaşadım.kanımda heterazigot mutasyonu saptandı.bunun için dr a sonuç göstermeye gittim bide duydumki hamileyim kesede hemen göründü.gayet sağlıklı dedi.hemen iğne başladık kan sulandırıcı ve folic iyot.öncesinde glukofen kullanıyodum.onada devam.bu bebek kalıcak inanıyorum.bu sefer düşük olmıycak.allahım inşallah bize nasip edecek bu bebeğimizi.sürekli otobüs yolculuğu yapıyormuşum gibi midem bi garip ve iştahım kesildi.açım ama çubuk krakerden başka bişey yiyemiyorum.ha bide mandalina :) umarım hepimizin çok güzel ve sağlıklı 9 ayı geçer.
Hayirli olsun canim,hosgeldin.Merhabalar;
Mayıs 2013'te doğum yapmıştım. Şimdi iseallah nasip ederse temmuz annesi olacağım
Canim cok uzuldum.Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin.Bu ikinci kaybin oldu degil mi?Pihtilasma testlerini yaptir canim,insaAllah yine hamile kalacaksin.benim bebiş cuma gunu cennete gidecek
Mide bulantısı bende de hiç yok :)merhaba kızlar..
anladım ki birtek benim mide bulantım yok.. ama alışmanız bile bir şey .. ben hamile kaldığımda 59 kiloydum şuan 56 kiloyum 2 haftada 3 kg verdim.. sizlerdede durum aynı mı*
Moral olarak düşüyorum.. napsam bilemedim
bi yakınım Onur beyde doğum yaptı ama bi şikayetini duymadım ben sadece adamdan hoşlanmadım çok ciddiyetsiz gibi geldi tipi kıyafetleri bi doktor gibi değil değişik tanımıyorum zaten çok sen memnun kaldıysan değiştirme tabi ama gerçekten hastane iyi değil kesinlikle ticarethane gibi olmuş o yüzden hiç gitmek istemiyorum benim ablam dün doğum yaptı medilife da Senem Aras iyi bir doktor yakında bende büyük ihtimalle ona gidicemEvet canim avcilarda oturuyorum. Anadolu hastanesi ugras hanima gittim cok kalabalik bi hastane. Avcilar hospitalda dogum yapan hic bi tadinidigim memnun degil ve doktorlari 3 kurusun pesinde.. Hamile kalmadan once medipole gittim nagehan hanima doktor cok iyi ama randevulu gitmeme ragmen tam 3 saat bekledim ve genelde hep boyle oluyor cok bekleniyormus. Ben onur beyi rahat tavirlari yuzunden sevdim sen neden begenmedin eger dogum yapan biri bisey yasadiysa paylas canim yolun basindayken yolumu cizeyim. Zaten medicana avcilari hastane olarak begenmiyorum kurtajidq orda oldum memnun kalmadim.
canim benim bilmiyordum cok uzuldum allah sabir versin insallah en hafif sekilde atlatirsin bu donemi ( peki sebebi ne?[/QUOamin canım çok sağol.ilk bebeğimi kalp atışları başlamadı hiç.baya bekledik olmadı.kese de kendiside bozuldu.bunda da kalp atışları başladı herşey çok süperdi.10 gün sonra tekrar kontrole gittim kalp atışları yoktu.durmuş.başka dr'lerede gittim sonuç aynı .yine de biraz bekledik.beklemeye gerek yoktu aslında.sonuçta başlamış bir kalp durmuştu.tekrar başlama ihtimali olmazdı ama yine de bir ümit bekledim.sonuç maalesef.çok kötü oldum.çünkü kalp atışları başlayana kadar kendimi sıkıyordum acaba buda öbürü gibi olurmu diye hep aklımdaydı.kalp atışları başlayınca ohhh dedim rahatladım.sonrada bu haberi alınca şok oldum.bu daha fazla üzdü beni.ama Allahtan herşeyin hayırlısını istediğimiz için hayırlısı da buymuş diyerek avutuyorum kendimi.ve cuma günü biran önce gelip geçmesini istiyorum.
Yo hiç takılmadım Kafamı dağıtıyordum günümü güzel geçiriyordum. Aynen eşimi görünce şimdide bulanıyomoralin bozulmuyor muydu..?
neticede mide bulantısından bi keyfisizlikte var. keyifsiz olmasam cok iyi. özellikle eşimi görünce mide bulantım artıyo...
ilk kayıpta yaptırmamıştım.keşke yaptırsaydım.evet bu iki.şimdi ne gerekiyorsa hepsini yaptıracağım inş.Rabbim seninde yüzünü güldürsün.inşaalh sağlıcakla alırsın bebişini kucağına :)Canim benimde 1000 lerde cikmasi gerekirken 3000 cikti gecen hafta iki kese gorduk.Beta hcg 3 e katlamisti.Allah gonlune gore versin.
Hayirli olsun canim,hosgeldin aramiza.Benim iki kaybim var ve testler sonucu bende de pihtilasma var,kan sulandirici igne vuruluyorum hergun.İnsaAllah bu sefer hayirlisiyla saglikla kavusacagiz evlatlarimiza.
Hayirli olsun canim,hosgeldin.
Canim cok uzuldum.Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin.Bu ikinci kaybin oldu degil mi?Pihtilasma testlerini yaptir canim,insaAllah yine hamile kalacaksin.
slm canımMide bulantısı bende de hiç yok :)
QUOamin canım çok sağol.ilk bebeğimi kalp atışları başlamadı hiç.baya bekledik olmadı.kese de kendiside bozuldu.bunda da kalp atışları başladı herşey çok süperdi.10 gün sonra tekrar kontrole gittim kalp atışları yoktu.durmuş.başka dr'lerede gittim sonuç aynı .yine de biraz bekledik.beklemeye gerek yoktu aslında.sonuçta başlamış bir kalp durmuştu.tekrar başlama ihtimali olmazdı ama yine de bir ümit bekledim.sonuç maalesef.çok kötü oldum.çünkü kalp atışları başlayana kadar kendimi sıkıyordum acaba buda öbürü gibi olurmu diye hep aklımdaydı.kalp atışları başlayınca ohhh dedim rahatladım.sonrada bu haberi alınca şok oldum.bu daha fazla üzdü beni.ama Allahtan herşeyin hayırlısını istediğimiz için hayırlısı da buymuş diyerek avutuyorum kendimi.ve cuma günü biran önce gelip geçmesini istiyorum.canim benim bilmiyordum cok uzuldum allah sabir versin insallah en hafif sekilde atlatirsin bu donemi ( peki sebebi ne?
Yo hiç takılmadım Kafamı dağıtıyordum günümü güzel geçiriyordum. Aynen eşimi görünce şimdide bulanıyo
Allah nasip ederse ben ücretsiz izne 2 yıl çıkmayı düşünüyorum. Daha önceki yıllarda öğretmen arkadaşlar süt izni alamadığını genelde gördüm. Fakat şimdi çalıştığım okulda arkadaşım ara sınıf okumasına rağmen idaresi süt iznini verdi. Aslında vermeleri gerekiyor fakat bazı idare biz zaten yarım gün çalışıyoruz diyerek kabul etmiyor. Aslında bunun yasal olarak verildiği kesinlestirilmeli. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ücretsiz izne ayrilacakmisiniz?Amin cümlemizin inşallah.Allah yardım eder bi şekilde geçer.Baksanıza çocuklu arkadaşlar bu iyi günleriniz diyo doğduktan sonra başlıcak asıl zorluklar Allah'ın izniyle.Yeri gelmişken öğretmen arkadaşlar daha çook var gerçi ama hayal kuralım Temmuz gelmiş doğum yapmışız Allahın izniyle ücretisz izin düşünüyo musunuz? En az şubat tatiline kadar düşünüyorum ben şimdilik.Bi de sınıf öğretmenlerine süt izninde sıkıntı çıkarıyo mu müdürler?ama öğrencileri kime bırakıcaz ki 1,5 saat?
Ne güzel burda mı hastane seçiceksin sende malesef buralarda iyi hastane bulmak biraz zorB
Bende esenyurttayim canim avcılarda oturuyodum evlenince tasindim.Annemler ıspartakulede 20 gündür onlarda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?