• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Niye 5. Ay illa belki erken geçicek :KK66:
Benim bu hafta bitti bulantılarım :D
Benim bulantılar da azaldı gibi .Zaten 3-4 gündür yoğundu.Akşamı çok iyi geçirdim dün öğlen kötüydüm ama akşamdan beri iyiym maşallah.Bi yandan tedirgin oluyorum az önce de bulantı bandı siparişi verdim.Akşamdan beri o kadar araştırdım ki şu bileklikleri psikolojik olarak bakmak ta akupukuntur etkisi mi yarattı acaba :KK45:

şeymacım nasıl gidiyor hamilelik bugün kilo bildirim günümüzde aklıma geldin bir yazayım dedim
Aaaaaa süpersin :KK19:
Ay 48 kilo yalan oldu aldım başımı gidiyorum :KK55:
Bılantılarla 10 haftaya geldik zat-ı muhteremi 2 hafta sonra görmeye gidicem şimdilik herşey yolunda:KK53:
Senin nasıl gidiyo diyet

Benim bulantılar da azaldı gibi .Zaten 3-4 gündür yoğundu.Akşamı çok iyi geçirdim dün öğlen kötüydüm ama akşamdan beri iyiym maşallah.Bi yandan tedirgin oluyorum az önce de bulantı bandı siparişi verdim.Akşamdan beri o kadar araştırdım ki şu bileklikleri psikolojik olarak bakmak ta akupukuntur etkisi mi yarattı acaba :KK45:
:KK70: Ay alemsin bakmak yetti heralde geçiyo canım 1 hafta sonra tamamen geçer inş.

Benim bulantım yok, dün eve temizlîkçi geldi , bende izinliydim, her yeri silip süpürdük,dünden beri karnım ve belim ağrıyor , çok pişmanım,

Ya arkadaşlar benim 6 haftadan beri kahverengi bazen kırmızımsı akıntım var dr söyledim normal olabilir dedi ama halen devam ediyor bazen bir iki gün olmuyor sonra tekrar başlıyor çok korkuyorum aranızda böyle olan varmı?

kızlar açlık krizleriniz oluyormu ben sürekli acıkıyorum yemeyince başım ağrıyor elim ayağım dökülüyyor

kızlar bişey sorucam bugün 7+2 olduk ama karnım adet olcakmışım gibi ağrıyo normalde adet günüm ondan olabilirmi?

Allah hayırlısını versin.ama kanamayı çok takma kafana.benimde olmuştu.tıpta farkı bir adı var ama halk dilinde tutunma kanaması deniyor.yani bazen iyiye işaret.kalbini ferah tut;tut ki iyi şeyler olsun :)..perşembe günü hbr ver bana da.inşaalh senden iyi hbr gelir moral olur bana da.cuma günü kürtaj olucam çünkü.hadi hayırlıs.dualarım seninle ve burada ki herkesle.
Haber veririm tabi pki senin kurtaj olucagi kesinmi yoksa yanada bekleyelimmi dedi dr.

çok teşekkürler cnm , inşallah ya bir gelince gitmek bilmiyor şu hastalık , Rabbim beterinden korusun. şu an için ilaç kullanmak istemiyorum cnm , özellikle ilk 3 ay çok kötü olursam ararım doktorumu :KK43: limon bal ihlamur portakal şimdilik bunları tüketiyorum , doktorlar bile gribal enfeksiyon 5 günden sonra geçer diyor inşallah geçer :KK43: sizin öksürük ne alemde bizim ki gibi ilerlemesin cnm dikkat edin
Aynen dedigin gibi grip 1 haftada geciyor ilac alsanda almasanda ayni:( bizim oksurul biraz daha iyi gibi. Buhar makinasi aldim koydum odasina iyi geldi sanirim. Hadi insallah sizde yakinda iyilesirsiniz, cok gecmis olsun tekrar

Back