2015 Temmuz Anneleri

hayır normal bence

Teşekkür ederim kızlar heyecan yapmıştım hayırlısı artık ben c.tesi yine bi kese kalp atışı kontrolüne gitcem

ya evet canım bana testler konusunda bilgi verirmisin.nasıl yaptırdın.eşinle ikiniz mi sadece sen mi?kan alıyorlar biliyorum ama daha ayrıntılı bakılıyor mu.en azından cuma günü kürtaj olduktan sonra randevu falan alırım.bilgi sahibi olim.netten baktım ama istediğim gibi bir anlatım yoktu.

canım benimde oğlumda lekelenmem olmuştu ilk aylarda. benim rahimde miyom var o yapmıştı. eğer dikkat etmeseydim düşük yapabilirdim. çok şükür 13 aylık oldu oğlum. inşallah sen alacaksın yavrunu kucağına. bol bol dinlen sakın iş yapma. vede yeme içmene dkkat et. zararlı gıdalar tüketme bunlarda düşüğü tetikler. olumlu düşün inşallah geçecek lekelenmelerin.

senin adına çok sevindim.gözünüz aydın olsun .inşaalh Rabbim sonuna kadar daim eder bebeişini sağlıkla kucağına alırsın. :)

Arkadasim bende avcilardayim hospitalde kimbu dr merak ettim

Bu arada bodoslama daldim ben bayadir okuyorum da sifre probleminden giriş yapip yazamadim bi türlü..
sat 9 ekim bebek kalp atışı vs gördük şükür de benim bulantilar feba ötesi 20 gündür hastanelerdeyim serumlar fora yok oluyorum bildiginiz 5 yaşında bi kizim var 1 gebeligimde 10.haftada kalp atisi durdu kurtaj sonra 7.haftada kese bozuldu 2.kurtaj derken bakalım bu ne olacak hayir olsun inşaallah ama tukendim resmen ((

tünaydın hanımlar bende kısmetse temmuz annesi olucam sat 22 ekimdi kasımda hastalanırım diye bekledim ama olmadı test yapmadım sabırla bekledim.zaten planlı bir bebek değildi.çünkü öncesinde 1 canlı doğum bir ölü doğum ve 2 tane 5 haftalık düşük yaşadım.kanımda heterazigot mutasyonu saptandı.bunun için dr a sonuç göstermeye gittim bide duydumki hamileyim kesede hemen göründü.gayet sağlıklı dedi.hemen iğne başladık kan sulandırıcı ve folic iyot.öncesinde glukofen kullanıyodum.onada devam.bu bebek kalıcak inanıyorum.bu sefer düşük olmıycak.allahım inşallah bize nasip edecek bu bebeğimizi.sürekli otobüs yolculuğu yapıyormuşum gibi midem bi garip ve iştahım kesildi.açım ama çubuk krakerden başka bişey yiyemiyorum.ha bide mandalina :) umarım hepimizin çok güzel ve sağlıklı 9 ayı geçer.

sen yine şanslısın ne stajer var ne yardımcı personel ben alahtan yarım gün çalışıyorum ğleden sonrada doktora gidiyorum gnelde ama okul eğilil kalkçok yoruyor gerçektn öğlene bir bel ağrısı başlıyor sorma boş ver konuşan konuşsun napalım bizim de anne olmak hakkımız katlanacalar biz oları düşünüyoruz hep ama iana farkında değiller..

canım çok geçmiş olsun umarım aynı problemleri yaşamazsın sağlıcakla alırsın kucağına çok zor ve ne mucize bi şeymiş meğer anne olmak zorluklarını yaşadıkça anlıyoruz kıymetini hç keyfini kaçırma bu kez herşey güzel olsun inşallah

Sagol canim benim bende bebek gozukene kadar neler yasadim allah biliyor kimseye yasatmasin rabbim cok zor. Yasadiklarina o kadar uzuldum ki allahtan o cahil doktor tupunu almamis.. Allah seni iyi insanlarla karsilastirmis cok sanslisin. Benimde sanssizligim kendi doktorumun yurt disinda olmasi oldu. Daha yeni geldi ve beni cok rahatlatti. Insan bildigi tanidigi doktordan sasmamali.

Bu arada bende sinif ogretmeniyim bir sene devlette ucretli calistim ozel okullarda calistim bu sene calismiyorum o cocuklarin o velilerin cazgirliklarini cok iyi biliyorum allah sabir versin canim. Normalde cekmek zorken hamileyken hic cekilmez tahmin edebiliyorum zaten cok hassaslasiyoruz mide bulantisi dusuk tehlikeside cabasi allah yardimciniz olsun insallah hepimiz saglicakla evlatlarimizi kucagimiza alalim :)

OTE="icell_84, post: 38085646, member: 421048"]canım çok geçmiş olsun umarım aynı problemleri yaşamazsın sağlıcakla alırsın kucağına çok zor ve ne mucize bi şeymiş meğer anne olmak zorluklarını yaşadıkça anlıyoruz kıymetini hç keyfini kaçırma bu kez herşey güzel olsun inşallah[/QUOTE]
Inşallah canim ilk hamileligimde sorunsuzdum yine bulantilarim felaketti ama düşük riski vs bilmedim normal dogumla dunya guzeli kizimi kucagima aldim sukur sonra iki kurtaj oldu ama hissettim bi terslik olduğunu şimdi gönlüm rahat bu bebeğim gelicek allahib izniyle ama bulantilarim cok fena keton degerim glukoz degerim idrarda cift pozitif cikio hastaneye yatmak zorunda kalıyorum

[QUOTE="bedidiko, post: 38086222, member: 60285dullah yesevi. Sen hangi doktora gidiyorsun arkadasim nil hanim cok iyi diyorlar ben gittigimde cok doluydu bitek sadullah bosmus[/QUOTE]
Ben ilk dogumumu nil hanimda yaptim ama dehset yogun ve hatirlamiyo seni hiç ona gitmiycem zaten muayenesi 100 lira oha yani sadullah çok feci paraci bilirim ikidir acilde ona denk geliyoruz :) faruk çekmeceli var orda harika biri ilgili olumlu nazik denemek istersen tavsiye ederim canim

folik asit eksikliği sebebiyle sırt açıklığı varmış 16. haftada normal doğumla sonlandırıldı malesef. tam 1 sene sonra tam diğer bebeğimi kaybettiğim ay şimdiki bebeğime hamile olduğumu öğrendim inş. bu sefer sağsalim kucağımıza almak nasip olur.

eşin sadece sperm testi yaptıracak o kadar gerisi sende ( bak ondanda kaynaklanıyor olabilir spermleri kalitesiz olabilir ) . hepsi için sadece kan vermen yeterli toksoplazma, rubella, d vitamini, b12 vitamini, tsh, prolaktin. trombofili paneli ( en önemlisi bu kan pıhtılaşması testleri hepsini yaptır faktör 5 , faktör 7 , protein c, protein s ), şekerine bakılsın mutlaka birde şeker yüklemesi yapılsın , smeer mutlaka yaptır, akıntın varsa ona baktır iltihap olabilir, rahim filmi çektir tüpler ve rahim normalmi ona bakılsın, eşin ve sen kromozom analizi mutlaka yaptırın kan veriyorsunuz yine kandan bakılıyor. tüm testlerini yaptır öncelikle düşüklerin sebebini araştırın. sebebini bulduktan sonra gerisi kolay tedavini oluyorsun. sonuçta hamile kalabiliyorsun. buda çok önemli. hiç hamile kalamayan o kadar çok kadın varki. onların durumu daha zor. bana doktorum öyle demişti. hiç hamile kalamayan bir kadına ben ne yapabilirimki dedi. ona göre sen daha kolay bir hastasın istediğin zaman hamile kalabiliyorsun. eninde sonunda o bebeği içerde tutmanında bir yolunu bulucaz dedi. gerçekten öyle sende üzülme hamile kalabiliyorsun. işin en önemli kısmı bu. testlerini yaptır. düşüğe neyin sebep olduğunu bulun ve tedavisini ol. bu aradada umudunu yitirme. seni çooookkk iyi anlıyorum. kalbim seninle

herkes mide bulantısından bahsettim. kaçıncı haftada başlıyor bulantı. ben ilk hamileliğimde hiç yaşadım ve 9 kilo aldım o zaman 26 yaşındaydım şimdi 31 heyecanla bekliyorum olacakları daha doktora gitmedim 15. randevu aldım heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…