• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bende tam tersi tatliyi hic sevmezdim simdi tatli diye deliriyorum
Ben de tatlı severken tatlıya burun kıvırır oldum.Bakalım ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı, ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi doğru çıkacak mı çok merak ediyorum kızlarrr :)[/QUOTE]
ben hissediyorum erkek olcak gibi geliyo.kız istiyorum tabi hayırlısı ama içime erkek doğuyo

hayırlı geceler arkadaşlar , sitede probllemmi var anlamadım alıntı yapılmış mesajlarımı göremedim . neyse bugün hastanelerde geçen yorucu günün ardından çok kötü durumdayım , birde üstüne grip oldum hapşuruk baş ağrısı mide bulantısı kendimi çok kötü hissediyorum :KK43:ilaç alsammı almasammı düşünüyorum :KK43: kızıma az önce ilaçlı havasını taktım rahat uyusun diye , inşallah bir an önce eski sağlığımıza kavuşuruz :KK43:
Cok gecmis olsun umarim sizin ailenin kizlari en kisa zamanda iyilesir. Burada gripte tylenol kullanilmasi sakincali degil diyor doktorlar gebelikte haberin olsun.

Kızlar ya bugün kontrole gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum dedim ya doktor küçük demişti ve eve geldikten sonra ultrason fotosuna baktim boyu 3.37 mm yazıyo sizce 6 haftalıkken bu kadar küçük olması normal mi :KK43:
yani olabilir tabi bir kac gunde bile cok sey degisiyo.icini ferah tut cok fazla takikma bir dahaki kontrolde hersey dahada netlesir insallah

hayırlı geceler arkadaşlar , sitede probllemmi var anlamadım alıntı yapılmış mesajlarımı göremedim . neyse bugün hastanelerde geçen yorucu günün ardından çok kötü durumdayım , birde üstüne grip oldum hapşuruk baş ağrısı mide bulantısı kendimi çok kötü hissediyorum :KK43:ilaç alsammı almasammı düşünüyorum :KK43: kızıma az önce ilaçlı havasını taktım rahat uyusun diye , inşallah bir an önce eski sağlığımıza kavuşuruz :KK43:
Evet bi problem vardı heralde şuan düzelmiş galiba. Çok geçmiş olsun ikinizede. Ben bulantı bilekliği kullanıyorum çok rahatladım tavsiye ederim netten bakarsan çıkıyo aratınca. Inş sağlıklı günler olsun bundan sonra :)

Canım içimiz tam anlamıyla hiç rahat etmiyo ki bak ben geçen çarş. duydum şükür bu sefer dr. 12 aralıkta gel kalp atışlarını duymaya devam edersem risk büyük ölçüde azalmış olucak dedi.Allah izin verir de görürsem o günü yine bi risk olucak hiçbişeyin garantisi yok ki cnm Doğursak kucağımıza alsak kaç gün yaşaayacağını bile bilemeyeiz Allah hayırlı ömürler versin ama hiçbişeyin garantisi yok geçenlerde burda bi hemşire ablanın 12 yaşında oğlu vefat etti kalp krizinden şok olduk.Amacım felaket tellallığı yapmak değil tabi ama ah o hiçimiz hiç rahat olmayacak yine de şu an tek yapmamız gereken hamileliğimizin tadını çıkarmak inan bana....Lekelnemen varmış tabi sen biraz daha tedbirli ol yorma kendini dinlen iş yapma sakın.Sonra Allaha emanet et bebeğini ok :KK66:
canım seninle meslektaşız galıca bende anaokulu öğretmeniyim dün doktora öylemek aklıma gelmemiş keşke rapor alsaydım dedim eve gelince ama vicdanım rahat etmiyor bu seferde sınıflarda yardımcı abla yok çocuklar rezil olacak hepside çalışan veli çocukları göndermeyin diyemem de oyüzden mecbr okuldayım çok kakmamaya çalışıyorum evdeyse sürekli yatıyorum ama hamileliğimin tadını çıkaramıyorum işte hele bi şu üç ay geçsin hamile olduğuma o zaman inanacağım...

Evet bi problem vardı heralde şuan düzelmiş galiba. Çok geçmiş olsun ikinizede. Ben bulantı bilekliği kullanıyorum çok rahatladım tavsiye ederim netten bakarsan çıkıyo aratınca. Inş sağlıklı günler olsun bundan sonra :)
çok teşekkürler cnm . inşallah herkes sağlıklı olsun :)

Canim yolk saci gormek gebelik acisindan cok onemli.Senin gec dollenme oldugu icin gec goruyorsun her seyi,benimde oyle.Keseleri 6.haftada gordum ama keseler 5 haftalikti.Bu hafta cuma gidicem kalpleri henuz duyamam diye dusunuyorum.Kismet :)

Evet canim insaAllah ikiside saglikli olurda duyarim kalplerini :)

Hayirli olsun canim masaAllah bebegine :) İyikide doktorlari dinlememissin.Bu aralar doktorlar cok kurtaj meraklisi oldu bende onu anlamiyorum :KK43:
evet canım doktor da öyle söyledi ve yolk sacın boyutu önemliymiş çok büyük olursa boş gebelik veya bozulmuş gebelikolurmuş beni ki normal boyutlardaymış yani 4 ml dedi seninle günlerimiz aynı ama benim gittiğim doktor bana dün sen bence daha 5+2 sin dedi yani son adet tarihini baz almadı umarım görürsün sende kalp atışlarını cumaya eğer geç döllenme değilse görülebilir bence..

Cok gecmis olsun umarim sizin ailenin kizlari en kisa zamanda iyilesir. Burada gripte tylenol kullanilmasi sakincali degil diyor doktorlar gebelikte haberin olsun.
çok teşekkürler cnm , inşallah ya bir gelince gitmek bilmiyor şu hastalık , Rabbim beterinden korusun. şu an için ilaç kullanmak istemiyorum cnm , özellikle ilk 3 ay çok kötü olursam ararım doktorumu :( limon bal ihlamur portakal şimdilik bunları tüketiyorum , doktorlar bile gribal enfeksiyon 5 günden sonra geçer diyor inşallah geçer :( sizin öksürük ne alemde bizim ki gibi ilerlemesin cnm dikkat edin

Canım kendi doktoruma Çarşamba randevum var bende hu gün başka bir doktora gittim yoll sac denilen yapıyı GÖRDÜ ve bunun iyi olduğunu söyledi büyük ihtimal sen geç Döllenme olmuşsun dedi biraz içim rahatladı ama tam sayılmaz Çarşamba tekrar gitmeyi düşünüyorum kendi doktoruma vakalım o ne diyecek
canım aramızda 1 gün var benimde bebiş henüz görünmedi doktora gittiğimde 6+2 olduğunu ve bazı bebeklerin geç göründüğünü söyledi inş. bizim öyle olur

günaydın...
bende çalışıyorum..
bugun kızımında doğum günü akşama birkaç arkadaşı gelecek...hazırlık yapmam gerek ama vaktim yok :(
hep son dakikaya bırakma huyumdan vazgeçemiyorum bi türlü :)

canım seninle meslektaşız galıca bende anaokulu öğretmeniyim dün doktora öylemek aklıma gelmemiş keşke rapor alsaydım dedim eve gelince ama vicdanım rahat etmiyor bu seferde sınıflarda yardımcı abla yok çocuklar rezil olacak hepside çalışan veli çocukları göndermeyin diyemem de oyüzden mecbr okuldayım çok kakmamaya çalışıyorum evdeyse sürekli yatıyorum ama hamileliğimin tadını çıkaramıyorum işte hele bi şu üç ay geçsin hamile olduğuma o zaman inanacağım...
Rabbim böyle düşündüğün için o minik çocukların hatırına bebeğini sana bağışlar inşallah cnm :) moralini yüksek tut bol su tüket , lekelenmede bol su önemli :)

Back