2015 Temmuz Anneleri

Kızlar çabuk bana cevap verin çarşamba hcg 324 idi pazartesi yeniden verdim 1500 civarı olması gerekirken 3000 ikizmi ya randevumada çok var daha offff ölecem heycandan

amin arkadaşım tşk ederim.Duadan başka ne gelirki elimizden.cuma günü gelse ve hemen geçsin istiyorum.Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

Pesb.gunu gidicm o gun belli olucak ama ne kanamam oldu ne bisi bide elimi karnima koyuyorum ya sanki sis gibi bebegim buyuyo gibi hissediyorum. Ama cokta umitlenmek istemiyorum hayirlisi artik yaa herseye kabulum suan
Allah hayırlısını versin.ama kanamayı çok takma kafana.benimde olmuştu.tıpta farkı bir adı var ama halk dilinde tutunma kanaması deniyor.yani bazen iyiye işaret.kalbini ferah tut;tut ki iyi şeyler olsun :)..perşembe günü hbr ver bana da.inşaalh senden iyi hbr gelir moral olur bana da.cuma günü kürtaj olucam çünkü.hadi hayırlıs.dualarım seninle ve burada ki herkesle.

Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim? Hasta olanlara gecmis olsun diyorum benimde bademciklerim sisti hic keyfim yok

Kesede bebegi gozukmeyen arkadaslar beni biliyorsunuz 6+2 de hala bebek gozukmemisti. Bende baska doktora gittim o doktoru allaha havale ediyorum bebegimi gormesine ragmen kese bos gozukuyo dedi. Ozel hastane ya beta hcg testi 90 tl iki gun arayla yaptir artisa bakalim dedi.( oysa ben zaten hamile oldugumu ilk ogrendigimde yaptirmistim ve artis duzenliydi) Surati falan dustu. Testeri yaptir bakalim o zamana kadarda sakin doktor doktor gezme dedi!!! Ertesi gun devlet hastanesine gittim doktor ne dedi biliyor musunuz kalp atislari baslamis..
Kesede gozukmeyen bebegin 1 gun icinde gozukup ustelik kalp atislarinin baslamasi mumkun mu?? Demem o ki ozel hastanelere gidiyorsaniz temkinli olunbir doktorla kalmayin hemen kurtaj dediklerinde bebeginizden vazgecmeyin bekleyin. Avcilar hospitaldaki o doktoru allaha havale ediyorum benden 90+90 180tl alabilmek icin neler yasatti hersey bu kadar kolay olmamali

Merhaba,
bende bugünea randevu aldım.. Küçük meleğimi görmek için sabırsızlanıyorum... Benimde ikinci hamileliğim 2,5 yaşında bir oğlum var..
insan ne kadara çabuk unutuyormuş yaa.. Kalp atışlarını kaçıncı haftada duymuştum hiç hatırlamıyorum..
oğlumda çok rahat bir hamilelik geçirmiştim.. Hiç midem bulanmadı, çok rahat ve kolay geçirmiştim.. 16 kilo aldım ve normal doğum ile doğurmuştum..
bakalım şimdi beni neler bekleyecek??

Kızlar çabuk bana cevap verin çarşamba hcg 324 idi pazartesi yeniden verdim 1500 civarı olması gerekirken 3000 ikizmi ya randevumada çok var daha offff ölecem heycandan

canım aramızda 1 gün var benimde bebiş henüz görünmedi doktora gittiğimde 6+2 olduğunu ve bazı bebeklerin geç göründüğünü söyledi inş. bizim öyle olur
inşallah canım inan bana senin gibi örnekler moral oluyr birde burdan benimle güleri aynı olup kalp atışlaını duyanları görünce endişeleniyorum sen ne zamn gideceksin doktora

Rabbim böyle düşündüğün için o minik çocukların hatırına bebeğini sana bağışlar inşallah cnm :) moralini yüksek tut bol su tüket , lekelenmede bol su önemli :)
inşallah canım rabbim sağlıklı haberlerini almayı nasip eder bana ve bekleyen herkese inana beklemek çok zormuş bu gün çok fena midem bulndı bu ilk defa oldu yemekhane çok kötü kokuyordu inşallah bu iyiye işarettir..

inşallah canım inan bana senin gibi örnekler moral oluyr birde burdan benimle güleri aynı olup kalp atışlaını duyanları görünce endişeleniyorum sen ne zamn gideceksin doktora
canım ben haftaya pazartesi günü gidicem artık gidip gidip boş dönmek yoruyo. hem daha çok strese giriyorum. o yüzden garanti olsun dedim. ben anlamadım zaten çoğunluk kalp atışını bile duymuş bende kendimde sorun aramaya başladım. e bide ilk bebeğimi kaybettiğim için zaten yeteri kadar stresim var bide üstüne yazılanlara bakınca iyice stres oluyorum

ben çok şükür bir kayıp yaşamadım bu ikincihamileliğim ama sanırım yaş ve tecrübe gereği biraz daha pinpirikli oluyorum bunda ilki çok rahattı ondada lekelenmem oldu ama çok umursamamışım inşllah bizim bebeklerimiz geç döllenmedir ve gittiimizde görürüz bizi daha fazla bekletmezler ilkini neden kaybetmiştin canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ve hiç endişenme bir kere oldu diye birdaha olacak diye bişey yok

Evet canım ya sorma aynen.Benim de çalışan veliler hepsi de cazgır maşallah.Geçen gün velinin biri dr.a gidip gelmelerimi farketmiş olacak ki müdürle konuşacakmış 'olurda hocamıza Allah bi bbebek verirse sık sık dr.a gitmesi gerekecek(bizim burası dr.a 80 km mesafe malesef yani tüm gününü alıyo)o zaman bizim çocuklar nolucak' diyecekmiş müdüre.Müdür yokmuş da okulda kapıdaki yardımcı elemana söylüyomuş.Hey Allahım sen nası doğurduysan ben de öyle izinimi kullanıcam paşalar gibi Allahın izniyle.Çocuklar küçük olunca ilkokuldaki gibi ödevlendirip gidemiyosun kimseye bırakamıyosun.Ben sırf bu yüzden özel randevu alıp öğleden sonraları gidiyorum dr.uma bi şekilde stajerlere oluyo haftanın 3 günü öğleden sonra idare ediliyo tam gün cnm bi de kulüp var bizde zor valla..Allah yardımcımız olsun

bak gördünmü herşey yolunda merak etme. sadece biraz sabır o daha çok küçük annesi. boşuna stres yapma bebeşini üzme :)

amin inş.canım tşk ederim.çok üzgünüm kendimi toparlıyamadım.benim meleklerim bununla beraber iki oldu.korkuyorum bebeğim hiç olmayacak diye

sakın öyle düşünme canım. bende 3 tane kaybettim. şu anda 4. hamileliğimi yaşıyorum. bu sefer herşey yolunda gidiyor allahın izniyle. sakın karamsarlığa kapılma. gerekli bütün testlerini yaptır. doktorun seni yönlendirecektir. istersen bende yazarım sana hangi testleri yaptırdığımı. gerçi bende testlerde hiçbirşey çıkmadı. doktorum açıklanamayan düşükler sınıfına giriyorsun dedi. ama bak bu sefer herşey yolunda. sakın vazgeçme. durmak yok yola devam :)

Canım yaa inan kendi bebeğime sevinmiş kadar sevindim maşallah.Çok dert olmuştun içimize çok şükür görmüşsün.Amann canım 1 kimyasal uaşadım,bi de dış gebelik özel hastaneler bana illallah dedirtti inan.Hele dış gebeliğimde özeldeki kadın operatör dr.du neredeyse iğne tedavisine uğraşmadan beni ameliyata alıp tüpümü alacaktı.'ameliyatta tüpüm zarar görür mü dedim' 'zaten sağlıklı bi tüp olsaydı dış gebelik olmazdı' dedi ve yıktı beni.Allah bildiği gibi yapsın özel ısparta hastanesindeki o kadın çok sevilen dr.u inşallah.Sonradan tıpa gittim rahim filmi çektirdim tüplerimde hiç bi sorun yokmuş çok şükür.Ameliyata gerek kalmadan da sonlandırıldı şükür dış gebeliğim...Şimdi tıpta bi prof.a gidiyorum.Muayene ücretine özelden daha çok para veriyorum ama içim rahat Allah'a şükür.Dr.um hem bilgili bi prof. hem imanlı ,inançlı bi dr(ki ben buna da çok öenm veririm).Hem de her aradığımda ulaşıyorum ve beni rahatlatıyo Allah ondan bi kere razı olsun..Allah hepimizi hayırlı insanlarla, hayırlı dr.larla karşılaştırsın inşallahh..

kızlar geçen hafta doktora gittim ultrasonda gördüm miniğimin kalp atışlarınıçok mutlu oldum çok güzel bi duyguymuşiki hafta sonra randevum var bu kez o minik kalp atışlarını duyacağım inşallah

canım ikiz olacağını sanmıyorum ben ölçüm yaptırırken böyle cuma yaptırmıştım 339 du pazartesi 1591 çıktı ama tek gebelik. bazen hızla artabiliyor ayrıca mutlak 2 katı olacak diye bir kural yok bazen 2.5 kat bazen 3 kat artıyor.

benimde 17 kasımda 43,58 24 kasımda 3300 çıktı bende şüpheleniyorum yarın randevum var inşallah sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…