2015 Temmuz Anneleri

canım son regli tarihim 18ekimdi benim içinde cumartesi gel dedi geçen hafta sence yarın gitsem kalp atışını duyarmıyım?

Arka

ArkadSim hayirli olsun hamissin saglikla al kucagina insallahhhhh
Ayyyy yeni baktimm yaa ikizmiss ne kadar guzel ya masallah bekledin rabbim 2 tane birden nasip etmis ne mutluluk insallah hayirlisiyla al bebislerini
Canımmmm çok teşekkür ederim,amin inşaAllah.Şimdi baktım sende haziranda minik prensesini kucağına almışsın Sağlıkla büyüt yavrunu inşaAllah.Bahtı hep açık olsun prensesin.Olumsuz şeyler yaşadık ama inşaAllah bundan sonra güzel olacak.Ben ağustosta bir düşük daha yaptım maalesef.Araştırma sonucu kan pıhtılaşması çıktı bende.Şimdi her gün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum.İnşaAllah bu sefer hayırlısyla sağlıkla kavuşurum evlatlarıma.Tüm anne adaylarımız kavuşurlar inşaAllah.

Havalar soğuk ve kapalı ay patladım evde 2 kızımda grip oldu benim de Boğaz'ım ağrıyo gece öksürükten uyuyamadım pozitif bişeylere öyle ihtiyacım var ki ah ah. Çıkıp dışarı gezmek istiyorum hava buz gibi. Çok şükür mide bulantım geçti :)

Bende 72-73 arasi gidip geliyorum hicbirsey yiyememe ragmen Kilo vermedim bakalim kacla kapatacagiz....korkuyorum cok almaktan bide yaz ayi giyecek kiyafet sikinti olacak
aynen yaa en fazla 15 alsak bari o bile fazlada işte bende bulantıda çok bişe yiyemiyorum ama dediğin gibi vermiyorumda bakalım artık hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımza alalımda veririz bi şekilde :)

Aynen ya akışına bırakmak lazım. Ilk gittim doktora daha hiiiiiç uğramadım 12 haftalık olsun öyle gideri

Gunaydin hamişlerrr evettt sabahlar ne yiyebiliyorsunuz ben tek zeytin yiyebiliyorum bulantimi sanki azaltiyorrrrr
günaydınn bende sadece meyve fln yiyebiliyorum zeytin çok severim ama midemi çok yaktığı için yiyemiyorum mide bulantımı bastırmak içinde çubuk kraker yiyorum sadece

aynen yaa en fazla 15 alsak bari o bile fazlada işte bende bulantıda çok bişe yiyemiyorum ama dediğin gibi vermiyorumda bakalım artık hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımza alalımda veririz bi şekilde :)
ben 3 kilo almışım bile galiba bu folik asitler vitaminler kilo aldırıo vücut alışık deil tabi sağlığıa ben vallla pantolon düğmeleri açık geziorum şimdiden her pantalonum dar geliyo. 9 ay sonunu düşünemiyorum. sağlıklı olalım da bebişimle ben haılısıyla gerisi önemli deil Allahın izniyle halledilir öyle böle

Ben 1. Kızımda 17 kilo aldım 2. Kızımda 6 kilo aldım sadece neyle alakalı bilmiyorum yemem aynıydı bulantılarım ikisindede aynıydı bakalım bunda neolucak . 61 kiloyla hamile kaldım

kalp atışını duydunmu sen canım

günaydınn bende sadece meyve fln yiyebiliyorum zeytin çok severim ama midemi çok yaktığı için yiyemiyorum mide bulantımı bastırmak içinde çubuk kraker yiyorum sadece
Kızlar sabahtan beri yazıyorum görülmedi mesajlarım arada. Bulantı bilekliği alın şuan normale döndüm sabah bi güzel kahvaltı yaptım. En aza indiriyor o bulantıları benim zaten azalmıştı tam geçirdi

canım son regli tarihim 18ekimdi benim içinde cumartesi gel dedi geçen hafta sence yarın gitsem kalp atışını duyarmıyım?
benimde 17 ekim son reglim. ben renkli ultrasona girdim doktor istedi diğerinde duyamamıştı. istemesinin sebebide daha önce düşük ve dış gebeliğimin olması. yinede sen acele etme küçük ultrasonsa duyulmayabilir. cumartesini beklemek daha iyi olur. yarın giderde duyamazsan kafanda soru işaretleri olur bence cumartesini bekle daha net sonuç alırsın

Kızlar sabahtan beri yazıyorum görülmedi mesajlarım arada. Bulantı bilekliği alın şuan normale döndüm sabah bi güzel kahvaltı yaptım. En aza indiriyor o bulantıları benim zaten azalmıştı tam geçirdi

sağol canım ama hala içim heyecandan duramıyor

ben yokken ne kadarda çok yazılmış yetişemiyorum kızlarrr :) bir şey sormak istiyorum folic asit in bildiğiniz bir yan etkisi var mı bulantı şişkinlik mide yanması iştah vs.. ben hep içtikten sonra bu belirtilerim artıyor... kilo konusundaki fikrim dee kızlarr alması kolay vermesi zor.. bnde korkuyorum elimizden geldiği kadar dikkat edelim sonra zorlanmayalım.. diyetisyene gidip beslenme programı almayı düşünüyorum ...

ayyy evet ben 1 kiloya rağmen pantolonlarımı giyemiyorum :):) bende vitamin ve folik asit içiyordum ama midemi çok yaktığı için doktorum sadece folik asite devam et bundan sonra dedi bakalım artık ne olacak kilo dururmumuz :)

cnm benimde eskisi gibi değil ama anlamıyorum artık bazen sabahları oluyor sonra geçiyor bazende sabahları hiç olmuyor gece yatarken oluyor biraz ama yinede eskisine göre çok az:)

ilki düşük olmuştu. 10 aysonra hamile kalabildim. biliyorum şuana kadar hiç böyle olmamıştım geçen hafta perşembe günü gittik. haftaya cumartesi dedi ama yarın gitmemek için sabırsızlanıyorum

ilk bebeğinmi benim ikinci olacak nasipse. ilkinde bende heyecandan uyuyamazdım heyecanlı olman normal ama herşeyin bir zamanı var.
ilki düşük olmuştu. 10 aysonra hamile kalabildim. biliyorum şuana kadar hiç böyle olmamıştım geçen hafta perşembe günü gittik. haftaya cumartesi dedi ama yarın gitmemek için sabırsızlanıyorum

do_major Kızma kızma =) her kafadan birşey çıktığı konusunda haklısın, herkes biryerlerden duyduğunu paylaşıyor, bazen çok önemli şeylerde paylaşılmış olabiliyor. Tsh konusunda da bende burda okuyup panikledim 2,42ydi çünkü ve 1,5 un üstü olmamalı fln yazılmıştı. Bende baya sordum doktora. Dedi ki 2,5 diyoruz ama hemen ilaç lazım diye birşey yok bundan 3-4 sene öncesinde 5 - 6 ya kadar ilaç vermiyorduk, son zamanların olayı bu. Başka değerlerede bakıyorlar. Doktorun ilaç lazım değil diyorsa senin tüm kondisyonlarını en iyi o biliyor, rahat ol =)
tsh gebelikte 2 yada 2.5 üzerinde olmamalı dr bana hap verdi kullanıyorum
Yok canim hastaneye gore degismiyor, standard heryerde ayni degerler.hamilelikteki olmasi gereken deger araligi ile normal zamandaki olmasi gereken seger araliklari farkli​
Doktorum çok önemli değil dedi. İlaç vermek istemedi bende kullanmak istemiyorum zten çok gerekli görseydi hap verirdi diye düşünüyorum. Çok iyi bir doktor çünkü evham yaptirmayin bana lütfen. Aslında burda her kafadan bir ses çıkıyor bazen kızıyorum. Biri nar yemeyin diyor biri bir şey olmaz diyor. Burda her yazilani kafaya takarsam hastalık hastası olurum.​
Su tsh denilen sey ne oluyor bilgi verir misiniz ben bilmiyorum onu​
Alintilara ne olmuş böyle alıntı yapiyorum ama kimden aldığım ne olduğu karmakarışık.

Biraz gerildim galiba hamilelige verin kızlar özür dilerim :)

Tsh tiroid hormonu canım yüksek benimki biraz doktor takip edicez dedi 27 aralikta randevum o zaman yukselmisse mecbur ilaç verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…