- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.501
inşallah canım ne güzel olur öyle :)Çin takvimine göre erkek,rus takvimine göre kız çıkıyor.İkiz olduğuna göre acaba biri kız biri erkek mi
canım hakkaten bende de bulantı öyle aman aman yok hafif ama halsizlik, kasık bel ağrısı ya bide komik acayip unutkanlık başladı mide bulantısı hangi haftalarda başlıyo ki 7 mi ?kızlar sizin bulantılar başladımı benim sadece ağız tadım değişti yediğimden hiç zevk almıyorum saman gibi ağzımın içi tiksinmeler başladı bulantılar 1 haftaya başlar offf benimde çok ağır geçiyo o dönem
Canım benim 8. hafta bitmek üzere ve 5. ve 6. haftalarda olan ağız tadı değişikliği, ağzımın tadı olmaması yerini feci bulantılara hatta kusmalara bırakmış durumda hiç istemediğim halde ilaç kullanıyorum yoksa halsiz kalıyorum tamamen.Bundan daha kötüye gider mi bilmiyorum çok merak ediyorum inşallah daha kötüleşmezcanım hakkaten bende de bulantı öyle aman aman yok hafif ama halsizlik, kasık bel ağrısı ya bide komik acayip unutkanlık başladı mide bulantısı hangi haftalarda başlıyo ki 7 mi ?
Umarım canım daha kötü olmaz doktor ilaç vermiş sonuçta biey olmaz kalbini ferah tut bende de garip belirtiler var ama hiç öyle çıkaracak kadar olmadım tabi henüz 6. haftaya bugün başlıyorum bakalım böyle devam eder belki deCanım benim 8. hafta bitmek üzere ve 5. ve 6. haftalarda olan ağız tadı değişikliği, ağzımın tadı olmaması yerini feci bulantılara hatta kusmalara bırakmış durumda hiç istemediğim halde ilaç kullanıyorum yoksa halsiz kalıyorum tamamen.Bundan daha kötüye gider mi bilmiyorum çok merak ediyorum inşallah daha kötüleşmez
Ah güzelim aynı dert bende de var 19 una randevu verdi benimki de sağolsun yani artık 8+5 falan olmuş olacak kalp atışı falan duyarız inşallah gidince belki dayanamam ama ben ya bi yere gidip 7. haftada baktırsam mı diyorum da yaniKizlaarrr cok uzgunum yaa doktoromu aradim doluymus bana taaa 22 sine randevu verdi cok gec ya baskada yokmus cok uzuldummm ama yaaaa
canım hiç ağlama lütfen daha 6. hafta seninde biz aslında bazı şeyleri çok araştırıp stres yapıp süreci zorlaştırıyoruz sana diyorum da bende öyleyim yani beklemek zor geliyo aslında annelerimiz ne yapmış dimi yani rahat ol hiç üzme lütfen oda üzülür bakAh güzelim aynı dert bende de var 19 una randevu verdi benimki de sağolsun yani artık 8+5 falan olmuş olacak kalp atışı falan duyarız inşallah gidince belki dayanamam ama ben ya bi yere gidip 7. haftada baktırsam mı diyorum da yani
Yaaa benim baska yere gitme imkanin yok cunku hep dolu buda ozel doktorum cok uzuldummm kalp atisini duyamicagim sinirden agliyorummm senin imkanin varsa canim git gor bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?