2015 Şubat ayında hamile kalmak isteyenler birbirimize destek olalım

merhaba arkadaşlar, bende bu a.y bebiş istiyorum. 16 mart adet tarihim , hayırlısıyla Allah hepimize versin inşallah

Arkadaşlar merhaba hepimiz hamile olmak istiyoruz kimimiz yeni başladı denemeye kimimiz de bu yollarda çok dirsek çürüttü bu ay hangi yolları izliyoruz kürmü yapıyoruz ovulasyon testi mi kullanıyoruz yumurta takibimi yapıyoruz deneyimlerimizi paylaşalım derim
günaydınlar canım benim :KK52: adetimden 4 gün geçti dün akşam test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı ama çıktı :KK48: arkadaşlarımın hepsi kesin hamilesin diyor ama ben hala bir şphe içindeyim nasıl ya nasıl oldu ki bu kendiliğinden diye düşünmekteyim :110: çok sevindim eşimle kime sorsak hamilesin deyince sevinçten havalara uçtuk ama çokta umutlanamıyoruz. :110: kan testi için pazartesi gidicem inşallah hamileyimdir.

günaydınlar canım benim :KK52: adetimden 4 gün geçti dün akşam test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı ama çıktı :KK48: arkadaşlarımın hepsi kesin hamilesin diyor ama ben hala bir şphe içindeyim nasıl ya nasıl oldu ki bu kendiliğinden diye düşünmekteyim :110: çok sevindim eşimle kime sorsak hamilesin deyince sevinçten havalara uçtuk ama çokta umutlanamıyoruz. :110: kan testi için pazartesi gidicem inşallah hamileyimdir.
ay hadi inşallah topiğin ilk hamilesi olcaksın :anneadayı::nazar:
kan sonucunu da haber ver pazartesiyi nasıl bekliyosun ben olsam sabah soluğu hastanede almıştım :KK49:

inşallah hamilesindir canım hepimiz bekliyoruz sonucunu :emir_bebek:

bu ay kı adetım bugun bıttı yarın gıdıp eczenden alayım bı ovu. testı onerebılecegınızzz marka var mı kızlar..

ay çok sevindimmm :KK71::KK71::nazar::nazar: sağlıkla devam etsin inşallah darısı da başımıza ee anlat neler hissediyosun belirtin olmuş muydu yerleşme kanaması yaşadın mı göğüslerinde hassasiyet oldu mu
yaaaaa cokk sevındımmmm allah kucagına almayı nasıppp etsınnn...ınşşşş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: burdakı ılk gebe sen mı oldun sımdıkkk :KK49::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

kızlarrrrrrrr toplaşınnnnnnnnn HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM :KK68:

ayy çok güzelll hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

bu ay kı adetım bugun bıttı yarın gıdıp eczenden alayım bı ovu. testı onerebılecegınızzz marka var mı kızlar..

ondan en az 10 tane alman lazım bende gg dan al sure lab aldım ben ama genelde laboquik kullanıyorlar

eger 28 günde bir adet goruyor ısen adetten 8-9 gun sonra baslamalısın cunku 12-ile 16 gun arası yumurta catlıyo

X