Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar canım benim adetimden 4 gün geçti dün akşam test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı ama çıktı arkadaşlarımın hepsi kesin hamilesin diyor ama ben hala bir şphe içindeyim nasıl ya nasıl oldu ki bu kendiliğinden diye düşünmekteyim çok sevindim eşimle kime sorsak hamilesin deyince sevinçten havalara uçtuk ama çokta umutlanamıyoruz. kan testi için pazartesi gidicem inşallah hamileyimdir.Arkadaşlar merhaba hepimiz hamile olmak istiyoruz kimimiz yeni başladı denemeye kimimiz de bu yollarda çok dirsek çürüttü bu ay hangi yolları izliyoruz kürmü yapıyoruz ovulasyon testi mi kullanıyoruz yumurta takibimi yapıyoruz deneyimlerimizi paylaşalım derim
ay hadi inşallah topiğin ilk hamilesi olcaksıngünaydınlar canım benim adetimden 4 gün geçti dün akşam test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı ama çıktı arkadaşlarımın hepsi kesin hamilesin diyor ama ben hala bir şphe içindeyim nasıl ya nasıl oldu ki bu kendiliğinden diye düşünmekteyim çok sevindim eşimle kime sorsak hamilesin deyince sevinçten havalara uçtuk ama çokta umutlanamıyoruz. kan testi için pazartesi gidicem inşallah hamileyimdir.
Korkuyorum canım ya hamile değilsem diyeay hadi inşallah topiğin ilk hamilesi olcaksın
kan sonucunu da haber ver pazartesiyi nasıl bekliyosun ben olsam sabah soluğu hastanede almıştım
günaydınlar canım benim adetimden 4 gün geçti dün akşam test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı ama çıktı arkadaşlarımın hepsi kesin hamilesin diyor ama ben hala bir şphe içindeyim nasıl ya nasıl oldu ki bu kendiliğinden diye düşünmekteyim çok sevindim eşimle kime sorsak hamilesin deyince sevinçten havalara uçtuk ama çokta umutlanamıyoruz. kan testi için pazartesi gidicem inşallah hamileyimdir.
ay hadi inşallah canım çok korkuyorum kan testi vermeyeinşallah hamilesindir canım hepimiz bekliyoruz sonucunu
bugün bi daha yapsaydın evde test koyulaşmayı görürdünay hadi inşallah canım çok korkuyorum kan testi vermeye
doktora gidicem canım bugün. kanda baksınlar hemen görünür zaten inşallahbugün bi daha yapsaydın evde test koyulaşmayı görürdün
ay çok sevindimmm sağlıkla devam etsin inşallah darısı da başımıza ee anlat neler hissediyosun belirtin olmuş muydu yerleşme kanaması yaşadın mı göğüslerinde hassasiyet oldu mukızlarrrrrrrr toplaşınnnnnnnnn HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
yaaaaa cokk sevındımmmm allah kucagına almayı nasıppp etsınnn...ınşşşş burdakı ılk gebe sen mı oldun sımdıkkkay çok sevindimmm sağlıkla devam etsin inşallah darısı da başımıza ee anlat neler hissediyosun belirtin olmuş muydu yerleşme kanaması yaşadın mı göğüslerinde hassasiyet oldu mu
kızlarrrrrrrr toplaşınnnnnnnnn HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
bu ay kı adetım bugun bıttı yarın gıdıp eczenden alayım bı ovu. testı onerebılecegınızzz marka var mı kızlar..
adetten sonra hergun kullanmaya baslıyormuyuz testııı?ayy çok güzelll hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
ondan en az 10 tane alman lazım bende gg dan al sure lab aldım ben ama genelde laboquik kullanıyorlar
laboguıck markaa 50 tane ıcınde var 37 tl ıyımı sencegitti gidiyordan sipariş vermiştim çok hızlı geldi ve çokta uygundu