2015 Şubat ayında hamile kalmak isteyenler birbirimize destek olalım

Merhabaa umarım Rabbım hepımızın gonlunun ıstedıgını hayrlsyla verır benım de ıkı dusugum oldu kan pohtılasması barmıs ıkı aydır denıyorus ucuncu bebıs gelmedı bu ay guzel haberler verelım ınsallah

insallah canim sen nerde oturuuosun Ankara Hacettepe de Siban bey var bu iste prof ozellikle kan pihtilasmasi olanlar gidiyo hastanede bi abla soylemisti bans da gelinleri de cok dusurmus en sonunda buraya gelince olmus bi tane bebegi.istersen bi arastir canim

Cok sagol canm ankaralıyım ben annemler orda gtmeye calısıyıö bakalım

bencede haftaya carsamba cook gec geliyo banada keşke sabredebilsem cuma diyodum bende ama heran bu akşam bile baktırabilirimmmmm

Cok sagol canm ankaralıyım ben annemler orda gtmeye calısıyıö bakalım

Mutlaka git Prof. Dr.Sinan Beksac bu konuda cok iyi diyolar bana da bi abla demiati eger seninde o yuzden olmuyosa mutlaka ona git bizim gezmedigimiz doktor kalmadi en sonunda ona gittik bi ilac versi de oldu drdi bende gittim ama benim oyle bir sonrunum olmadigi icin normal polikilinige muayene.oldum asila yaptirdim Hacettepede iate gun.syiyorum haftaya kan.verecem bakalim.Sinan beyicin sadece 122 lira muayene girisi yaptiriyosun tum tetkikleri sigorta karsiliyo zaten amasen yiede gidunce bilgi alirsin bende Doc.dr gurkan bozdaga asilama yaptirdim ondan da cookk memnunum Allah razi olsun cok uyi bi doktor insallah asilamam da tutar

bısı sorcam ılıskıden sonra 2 3 gun falan akıntı gelıyo su gıbı ama gunde 1 2 kere sızce normal mı yoksa ıcerde kalan spermler mıı ?

merhaba 8 aydır korunmadım olmadı sonra doktora gittim bu 3 ayım
prolaktınım az yuksek onun için dostınesk verdi birde klomen kullanıyorum
bakalım beklenen adet tarihi 7 mart
hepimiz için hayırlsı

merhaba 8 aydır korunmadım olmadı sonra doktora gittim bu 3 ayım
prolaktınım az yuksek onun için dostınesk verdi birde klomen kullanıyorum
bakalım beklenen adet tarihi 7 mart
hepimiz için hayırlsı

Hosgeldin canimm Sen daha yenisin olur senin.insalllah bu ayki klomenle...hadi bakalim mart sana ugurlu gelsin.insallah canimm

Bence bekeyelim canim sonradan husrana ugramaktansa bikac gun daha umutlu bekleyip emin.olmak daha iyi.sen pazartesini bekle bence tam belli olsun sonra kimyasal cikinca insa.husrana.ugrar yani

Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu ay hamile olmayı çok çok çok çok isteyenlerdenim.
Bende bu ay ilk aşılamama başlıyorum. 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı. Bakalım aşılama nasıl olacak.

Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu ay hamile olmayı çok çok çok çok isteyenlerdenim.
Bende bu ay ilk aşılamama başlıyorum. 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı. Bakalım aşılama nasıl olacak.

Tatlim asilamada adetinin 3. yada doktoruna bsgli tabi 5. gununden utibaren yumurtaliklarini buyutmek icin hap yada igne verecekler ilac bitince catlatma igneni yapilacak yasen yaparsin yada hastanede kalcadan vuruyolar verilen.igneye bagli bu.Ertesi gun de asilan yapilacak tam yumurtalar catkamisken esin sperm verecek bi iki saat sonra da secilmis yikanan spermeri rahimden iceri verecekler.Genelde yontemin.ilerleyis sekli bu ama doktora gore degisir tabi.Rabbim.insallah saglikli bi evlat versin bu vesileyle sana da hepimze de...n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…