2015 Şubat ayında hamile kalmak isteyenler birbirimize destek olalım

canım bende 30 ocak cuma sabah 10 da yaptırdım inşallah tutar ya .cok heyecanlıyım son günler gecmiyor adet sancısı var bende ama bilmiyorum inş pozitifdir.

İnsallah canimm senin doktorun ne zaman test yap dedi canim benim yarin kan vermem lazim doktora bakarsan.Ama korkuyoruumm

canım bana cuma dedi yarın erken olmazmı ? bilmiyorum ben perşembe günü kanda baktirim diyorum bende korkuyorum.belirtin fln varmı senin

Benim biraz karnim agriyo ara ara gogsume sanci giriyo bazen akintim oluyo rahimim.dolu gibi sanki agir hissediyorum bazen.bilmiyorum ki canim bunlar hamilelik belirtisi mi ignenin etkisi mi.Ben adet gunume kadar beklemeyi dusunuyorum aslinda ayin 20 sini gecsin garanti olsun nolur nolmaz diye ama sabredemiyorum valla en olmadi pazartesi kan vermeyi dusunuyorum kafam allak bullak bilmiyorum ki arkadasim napcaz biz boyle

valla bende bekleyemiyom ama en gec cuma veririm tahlili.benim adt sancısı gibi agrım var sadece farklı olan gögüs acısı var geceleri yatamıyom üstüne cok acıyor.akıntım fln yok .ne bilim ya bu 2.aşılamam inşallah bebegim benimledir..Allah yardımcımız olsun

Ayy sen hamilesin sanirim canim valla belirtiler oa benziyo ama her insanda degisiyo billmiyorum bende sanci fazla yok suan az az agrim oluyo.offf ben zaten.umutsuzum sanmiyorum ama bi umut bekliyorum.iste

Kızlar bu ay bende istiyorum dört aydır tedavi oluyorum ilki kız olduğu için ikinciyi oğlan istiyoruz nasip tabii yalniz cin takvimi kız diyo bu ay napcam bilemedim mart ve maiyis oğlan diyo beş kilo aldım bu surecte devam mi etsem yoksa aldığım kiloyu verip ara mi versem bilemedim kafam çok karışti yarin drum ne dicek bakalım

Canim ben anlamadim ne takvimi ne gore bu ay kiz oluyomus nasil belli oluyo ki o?

Ayy sen hamilesin sanirim canim valla belirtiler oa benziyo ama her insanda degisiyo billmiyorum bende sanci fazla yok suan az az agrim oluyo.offf ben zaten.umutsuzum sanmiyorum ama bi umut bekliyorum.iste
ay cnm inşaaaalllaaaah ama inşallahh sende hamilesindir yaaa :) bendede pek umut yok ama bilmiyorum yaa zaman gecmiyorrr inşalllaaaah pozitifdir ikimizinkide

ay cnm inşaaaalllaaaah ama inşallahh sende hamilesindir yaaa :) bendede pek umut yok ama bilmiyorum yaa zaman gecmiyorrr inşalllaaaah pozitifdir ikimizinkide

İnsallahhh canimm insalahhh ikimizde hamileyizdir qma benim test yapmaya da kan vermeyede hem.cesaretim yok hemde sabirsizliktan catlayacam nasil bi karmasa bu yaaa Ayyy ikimizde hamile olsak me guzel.olur ayni gunerde dogum yapariz binevi kardes olur cocuklarimiz

inşalllaaah ya . benimde cesaretim yok ama meraktan da catlıcaam ama az kaldı biraz daha sabır

ay bu bekleme süreci deli eder insanı keşke evlendiğimde korunmayı filan bilmeseydim de aniden kendimi hamiş bulsaydım bu ne yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…