- 12 Ağustos 2014
- 870
- 494
- 37
Testmi yaptin cnm hayrli olsun diyeliimmi :)hamileyimmmmmm halaa inanamiyorummm Allah imm. yarin doktora gidecegiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testmi yaptin cnm hayrli olsun diyeliimmi :)hamileyimmmmmm halaa inanamiyorummm Allah imm. yarin doktora gidecegiz
evet canim ovulasyon testi ismarlamistim ince cöp gibi yanindada hamilelik testi yollamislardi o geldi bugün ikisindende yaptim ovu testi koyu hamilelik testindede pembe cizgi cikti cok heyecanlandim gittim hemen erken gebelik testi aldim eczaneden oda pozitif cikti hala inanamiyorum doktorumu aradim yarin gidecegim. insallah bi sorun cikmazTestmi yaptin cnm hayrli olsun diyeliimmi :)
Tebrilk ederim darisi tum istryenlerin basina...bak cok dusunuyodun nasil yapacagini demekki bu ay nasipmishamileyimmmmmm halaa inanamiyorummm Allah imm. yarin doktora gidecegiz
evet ama yani Allah insana hep zor aninda yetisiyor. bu ay sondu benim 2 senedir olmuyordu bu ay olmazsa doktor asilama yapacakti ama gerek kalmadi. insallah herkese nasip etsin Allah en yakin zamandaTebrilk ederim darisi tum istryenlerin basina...bak cok dusunuyodun nasil yapacagini demekki bu ay nasipmis
Biliyorum canim seni takip ediyordum yurt disinda oldugu falan hep okuyordum trkrar hayirli olsunevet ama yani Allah insana hep zor aninda yetisiyor. bu ay sondu benim 2 senedir olmuyordu bu ay olmazsa doktor asilama yapacakti ama gerek kalmadi. insallah herkese nasip etsin Allah en yakin zamanda
dularım evlat ısteyen herkesee... nasıp olurda bızde kucagımıza bı evlat alırızz ınssss... strres onemlı bı faktor ...ya nasipppp dıcezzz.. herşey ALLAH TAN ...SU INCIR KURUDE MANTIKLI cunku ıncırın yapısına bakarsan ıcı tane dolu...yumurtlama sayısını artttırdıgına ınanıyorum...[/iğim kadarıyla adet bitiminden 2 gün sonra 15 gün boyunca soğan kürü uygulayın.ben denedim.bir dahaki adetim 11 gün sürdü.parça parça ne varsa temizledi sanırım.sonra incir ve havuç kürü
slm.bildiğim kadarıyla 15gün soğan kürü uygulanıyor.(adetin bitiminden 2 gün sonra).bir dahaki adetim 11 gün sürmüştü benim.parça parça temizledi.pco var bende temizliyormuş sanırım.sonra incir ve havuç kürü uyguladım.yumurta sayısını arttırıyormuş.21gün uygula bir hafta ara ver tekrar 21 gün uygula.sonrada testere dişli aslan pençesi otu iç.en az 2 ay.bu da hormonları dengeye sokuyor.ben bunları uyguladım.12 yıldır diena 35 kullanıyorum pco için.ne zman bıraksam adetim olmaz.ilk defa 4 aydır bunları kullandıktan sonra 5 gün fark attı adetim ama oldum.tabi herkezde olur mu bilmiyorum ama.bitkisel tavsiye ederim.sırası önemli.önce soğan kürü.sonra incir ve testere dişli aslan pençesi.hala içiyorum.hatta hayıt otu ve civan perçemi de kullanıyorum.bende bebek istiyorum.inşaallah olur.allah isteyen herkeze versin.dularım evlat ısteyen herkesee... nasıp olurda bızde kucagımıza bı evlat alırızz ınssss... strres onemlı bı faktor ...ya nasipppp dıcezzz.. herşey ALLAH TAN ...SU INCIR KURUDE MANTIKLI cunku ıncırın yapısına bakarsan ıcı tane dolu...yumurtlama sayısını artttırdıgına ınanıyorum...
evet canim ovulasyon testi ismarlamistim ince cöp gibi yanindada hamilelik testi yollamislardi o geldi bugün ikisindende yaptim ovu testi koyu hamilelik testindede pembe cizgi cikti cok heyecanlandim gittim hemen erken gebelik testi aldim eczaneden oda pozitif cikti hala inanamiyorum doktorumu aradim yarin gidecegim. insallah bi sorun cikmaz
Beklenen gunune 2 gun varsa yapma ama adet tarihin gecen ay 26 ise yap benim ilk cocugumda dort gun vardi cikmisti silik ama moralin bozulabilirde bence bekle istersen cunku ben 7 atdir bazi 4 paket deniyorum bos...sonra insan uzuluyor bunuda hesaba kat derimKızlar adetime 2 gün var acaba yapsam mı test cıkarmı yaa merak edıyorum cok
Cnm kan testi yaparsan cikar git saglik ocaginda yaptir.idrar testinde cikmaz adetinin gecmesi lazim.erken gebelik testinde de adetin 30gunde birse adet gununde kedin sonuc veriyo oda 14 tl ben bikere aldim deymez o parayi vermeye kan testi en etkili. Hyrlisi hakkindaKızlar adetime 2 gün var acaba yapsam mı test cıkarmı yaa merak edıyorum cok
Icmekızlar dr yapılan testlere gore prolaktın yuksek cıktı ama ılk defa adetım 4 gun gectı dr ılac verdı dostınex dıye ama esım belkı hamılesındır dıye ıcırmıyo ılacıı... kafam cok karısıkk....
bende kanda beta hcg yaptırdımmm hamıleee degılımmmm (((((((((((((
amın.. senıde tebrık ederım ALLAH sag salım kucagına verır ınşüzülme canım bende kac aydır beklıyorum rabbım en kısa zamanda nasıp etsın...
amın.. senıde tebrık ederım ALLAH sag salım kucagına verır ınş