2015 Şubat ayında hamile kalmak isteyenler birbirimize destek olalım

[QUOTcanım ynepce90, post: 39875967, member: 627485"]Benim asilamam olmiycak ama canım. kaliteli yumurta olsun diye verdi igneyi doktor. Igneyle daha çok mu yumurta oluyor Ve kalitesi artıyor mu. Klomenle olmadi da ondan iğneye geCtik canim.
Evet canim yumurta sayisi artiyor ve daha kaliteli oluyor benim yumurtalarim 4 gun sonra baya büyümüş tu rabbim tez vakitte yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallah[/QUOTE]
Amin canım hepimize nasip etsin inşallah

kızlar günaydın... 1 haftadır belim ve kasıklarım ağrıyordu zaten ama sanırım bugün adet olacağım :110:

Yaa inşAllah olmazsın canım. Ama benimde ağrım var ve hala devam ediyor inşAllah üşütme değildir :KK54:

dün akşam ağrım iyice arttı olcam mı olmıcam mı acayip stres yaptım. sabah ilk kalktım ağrı hissetmedim sonradan karnıma ağrı girdi. test yaptım ve sonuç pozitif :oops:hala inanamıyorum kızlar ... umarım sorun olmaz güzelce gelişr
c. tesi hastaneye gidip kanda baktıracağım

dün akşam ağrım iyice arttı olcam mı olmıcam mı acayip stres yaptım. sabah ilk kalktım ağrı hissetmedim sonradan karnıma ağrı girdi. test yaptım ve sonuç pozitif :oops:hala inanamıyorum kızlar ... umarım sorun olmaz güzelce gelişr
Ayyy cok sevindim senin adına Allahım hayırlısıyla kucana almayı nasib eder inşAllah :KK31: bende bekliyorum hala kasiklarim ağrıyo adetime 7gün kaldı

Cok sevindim ka4nim agriyo deyince korkmustum cok sevindim canim ALlah tamamina erdirsin darisi tum bekleyenlerin basina

Ayyy cok sevindim senin adına Allahım hayırlısıyla kucana almayı nasib eder inşAllah :KK31: bende bekliyorum hala kasiklarim ağrıyo adetime 7gün kaldı

benimde son 1 haftadır kasığım belim ağrıyordu gazım oldu.. umarım seninde olur canım..

Cok sevindim ka4nim agriyo deyince korkmustum cok sevindim canim ALlah tamamina erdirsin darisi tum bekleyenlerin basina

sağol canım dünki stresimi anlatamam zaten.. bakalım doktor ne diyecek

İnşAllah bende hamile kalırım yaa. Cook sevindim senin adına canımm. Benimde kasıklarım cook ağrıyo bir sağ taraf bir sol taraf, gazım var toalete 6 defa cıkar oldum normalinde 3 defa giderdim idrar icin, birde sabah bulantılarım var ve ve cook yemek yemeye başladım ne bulsam yiyorum:oops: inşAllah bende hamileyimdir ama daha 7 gün var:KK43:

İnşAllah bende hamile kalırım yaa. Cook sevindim senin adına canımm. Benimde kasıklarım cook ağrıyo bir sağ taraf bir sol taraf, gazım var toalete 6 defa cıkar oldum normalinde 3 defa giderdim idrar icin, birde sabah bulantılarım var ve ve cook yemek yemeye başladım ne bulsam yiyorum:oops: inşAllah bende hamileyimdir ama daha 7 gün var:KK43:

benim şuan hala ara ara kasık ve bel ağrım var .. inşallah senin haberinide alırız canım

İnşAllah bitanem ama sana cooook sevindim birimizin daha yüzü güldü :KK36: ama dokdora git devamlı ihmal etme

Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına içinde banada inşallah

Cnm hyrli olsun darisi basima..sana bişey soracam testi yaptiginda adetin kac gun geçmişti. .ben subatta catlatma ignesi oldum ve adet oldum normalde 7gun surer bu adetimde 4gun geldi ve kanamam cok az normalde de az adet görürüm ama karnim acayip sis ve surekli gazım var ve kasiklarim hala agriyo bugun adetimin 6. Gunu gebelik testi alsam cikarmi gebe olup oolmadigim..birde bugun kadin doğuma gittim yumurtaliklarim agriyo diye doktorada söyledim az adet oldugumu yumurtaliklarin guzel dedi eger hamile olmuss olsaydim yumurta olmazdi dimi

Cnm hyrli olsun darisi basima..sana bişey soracam testi yaptiginda adetin kac gun geçmişti. .ben subatta catlatma ignesi oldum ve adet oldum normalde 7gun surer bu adetimde 4gun geldi ve kanamam cok az normalde de az adet görürüm ama karnim acayip sis ve surekli gazım var ve kasiklarim hala agriyo bugun adetimin 6. Gunu gebelik testi alsam cikarmi gebe olup oolmadigim..birde bugun kadin doğuma gittim yumurtaliklarim agriyo diye doktorada söyledim az adet oldugumu yumurtaliklarin guzel dedi eger hamile olmuss olsaydim yumurta olmazdi dimi
Canim zaten kendin soyluyorsun kadin dogumcuya gittigini o olsaydi soylerdi zaten yumurtan olmazdi o gordugu yumurtalar onumuzdeki ayin yumurtalari...gazin ve karin agrin igne ve ilacdan olabilir...umarim bu ay olursun

Hem sonrasında benzer tarihler olacağı için gelmeyesice adetimizin gelmemesini birlikte bekleriz Benim beklenmeyen adet tarihim 9 Mart haydi bakalım yeni ay yeni şans
Polikistikoverim var 10. Ayımdayım ve hala hamile kalamadım bu ay klomen başlayacağız

Canim zaten kendin soyluyorsun kadin dogumcuya gittigini o olsaydi soylerdi zaten yumurtan olmazdi o gordugu yumurtalar onumuzdeki ayin yumurtalari...gazin ve karin agrin igne ve ilacdan olabilir...umarim bu ay olursun
Haklisin cnm klomen kullandigimdan beri cok agrim oluyor dun gittigim doktor yine verdi almadım. .akışına birakicam çünkü gorunen bi rahatsizligimda yok cok şükür rabbim hayirlisiyla verecegi gunu bilir

Kızlar asilamanin 8.gunu ve benim kasiklarim adet olacakmisim gibi agriyor bacaklarima vuruyor ağrısı

Canim adetine kac gun kala basladi kasik agrin?

X