Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim saol cevap icin pek akintim yok ama kasik agrim var adet olacakmisim gibi adetime 10 gun var daha senin akintin oldumu canim1 hafta önceden başladı canım...
Cnm uzulme hersey psikolojik bende hsg cektirdim tüplerim acikti.esimin sperm kaliteside gayet iyi bendede bi sorun yok evleneli 19 ay oldu hic korunmadik ama olmadi bende 3 kere klomen 2 kerede catlatma ignesi oldum ama memleketimde gittigim doktor klomen onermiyorum dedi yumurtaliklari cok yoruyomus ve haklida cunku bnim klomen kullandigimdan beri adetlerim hep agrili oldu bidaha kullanmayi dusunmuyorum doktorum aşılama yapalim dedi o daha etkili bir islemmis cnm biz esimle artik dusunmemeye karar verdik stres cok etkili ilacta kullanma cok istiyosan aşılama yaptir ve rahatla rabbim en kisa zamanda sanada banada ve tum isteyen ciftlere bebek nasip etsinselam arkadaslar hamile olan arkadaslari simdiden tebrik ediyorum Allah im insallah sag salim kucaginiza almayi nasip eder. bende 3 bucuk yildir evliyim ve 2 senedir bebek sahibi olamadim. düsük yada kimyasal gebeligimde olmadi 1 senedir doktor tedavisindeyim 4 kez klomen kullandim bu ay sondu rahim filmi cektirdim renkli esimin sperm sonuclari hepsi cok iyi ama olmuyor neden bilmiyorum. ben en cok 1.5 adet klomen kullandim 5 gün boyunca ama sadece bir yumurtam gelisiyordu hep oda tutmadi malesef bu ay batim 26-27 mart bu ayda tutmazsa doktor galiba catlatma ignesi verecek yada asilama yapacak. ben yurtdisindayim doktor artik ne yapmak istiyo onu tam anlayamadim ama her ay ümitliyim bu ay olucak diyordu ama olmadi. kismet diyorum bi yandan da insallah en kisa zamanda Allah isteyen herkese nasip eder
sagol canim benim. evet haklisin ama türkiyede de buradada uyguladiklari ilk yöntem klomen ama eger benim yumurtam klomensiz gelismiyor ise kullanmaya mecbur kalmis oluyorum cünkü yumurta olmadan asilama zaten yapamaz doktor. doktor bana hic demedi aslinda yumurta olusumunda problem var diye ama bazi arkadaslari görüyorum 5 6 yumurtalari gelisiyor ben daha hic rastlamadim kendimde hep bir taneydi sadece. iste yani bi nevi tedbir amacli vermis oluyor ay bos gecmesin diye off düsün düsün yani insaniz sonucta takmadan olmuyorkiCnm uzulme hersey psikolojik bende hsg cektirdim tüplerim acikti.esimin sperm kaliteside gayet iyi bendede bi sorun yok evleneli 19 ay oldu hic korunmadik ama olmadi bende 3 kere klomen 2 kerede catlatma ignesi oldum ama memleketimde gittigim doktor klomen onermiyorum dedi yumurtaliklari cok yoruyomus ve haklida cunku bnim klomen kullandigimdan beri adetlerim hep agrili oldu bidaha kullanmayi dusunmuyorum doktorum aşılama yapalim dedi o daha etkili bir islemmis cnm biz esimle artik dusunmemeye karar verdik stres cok etkili ilacta kullanma cok istiyosan aşılama yaptir ve rahatla rabbim en kisa zamanda sanada banada ve tum isteyen ciftlere bebek nasip etsin
Cnm 5.6 tane yumurtayi napacan sana lazim olan birtane moralini bozma bnde her gittigimde 2 tane oluyodu hatta biri muane de doktor catlamis dedi 16mm di en son o yumurtam digeri 18mm di bnde hay allah catlamasaydi keske dedim ikiz olurdu dedim doktorda ikizin zorlugunu biliyonmu dedi ve 2yumurtamda catlamamis olsaydi igne vermiycekti ikiz gebelik olur diye verilmiyo yani sen dua et sadece 1tane yumurtan olsun bosey daha sorcam sende yumurta olgunlasmiyo diye bi kaniya nerden vardin cunku benimde tedavimde klomen vardi ve yumurtalarim olusuyodu hatta en son doktora gittigimde dedim benim yumurtalarim byuyo klomen kulanmak istemiyorum dedim baska care yok yumurtayi catlatmak icin bu sart dedi sana hic igne vermemelerine sasirdim kac mm oluyodu buyumedimi de vermediler cok konustum kusura bakma :)sagol canim benim. evet haklisin ama türkiyede de buradada uyguladiklari ilk yöntem klomen ama eger benim yumurtam klomensiz gelismiyor ise kullanmaya mecbur kalmis oluyorum cünkü yumurta olmadan asilama zaten yapamaz doktor. doktor bana hic demedi aslinda yumurta olusumunda problem var diye ama bazi arkadaslari görüyorum 5 6 yumurtalari gelisiyor ben daha hic rastlamadim kendimde hep bir taneydi sadece. iste yani bi nevi tedbir amacli vermis oluyor ay bos gecmesin diye off düsün düsün yani insaniz sonucta takmadan olmuyorki
slm arkadaşlar bende aşılama oldum...bugün 6. günüm acaba kan testi yaptırsammı? buarada yeniyim burada...hepimize allah yardım etsin...sorunumuz ortak..Merhaba cnm ben de aynı durumdayım kafaya da takmamamaya çalışıyorum ama mümkün değil ne zamandır deniyosunuz
Cnm catlatma ignesinin yasla ilgisi yokki bildigim...sadece klomen olmaz sen bi daha doktora gittiginde catlatma ignesinide sor ikisi birbirini tamamlayan bi tedavi tek basina bi ise yaramaz hayirlisi olsun hakkndacanim doktor hep bana dedi yasin daha cok kücük diye ben suan 22 yasindayim teee kasimda 23 olucam. o yüzden sadece klomen kullandi bende yani olursa böyle olsun dedi ama olmuyor napalim birazda ben düstüm üstünd belki ona kalsa hala klomenle devam edelim dicek
evet zaten konusmustuk bu ay tutmazsa adet oldugumda gidecegim iste yine klomen ve ardindan catlatma ignesi verir ama asilama yaparmi ona pek emin degilimCnm catlatma ignesinin yasla ilgisi yokki bildigim...sadece klomen olmaz sen bi daha doktora gittiginde catlatma ignesinide sor ikisi birbirini tamamlayan bi tedavi tek basina bi ise yaramaz hayirlisi olsun hakknda
Cnm asilamayi özel hastaneler ve tip Fakültesi yapiyomus yurt disinda yasiyorum demistin ordaki sistem nasil bilmiyorum ama adet olmadan varsa tip fakultesi orda bi sor iyi aksamlarsiyah__papt: 40045026 .!.:evet zaten konusmustuk bu ay tutmazsa adet oldugumda gidecegim iste yine klomen ve ardindan catlatma ignesi verir ama asilama yaparmi ona pek emin degilim
canim burda hastanelere sadece yatman yada ameliyat olman gereken durumlarda gidiyorsun onun disinda normal gittigimiz doktorlar hep ordaki kendine ait bürolari var simdi nasil deniyordu aklima gelmedi yani kücük daire gibi her doktorun kendi özel yeri var yani mecbur gittigim doktor ilgileniyor. mesela ben doktorumla görüsüyorum asilamaya karar veriyoruz ama benim doktorum o islemi yapmiyorsa; cünkü yapanda var yapmayanda var iste ben suan bilmiyorum doktorumun yapip yapmadigini insallah bu gitmemde konusacagiz detayli egerki yapmiyorsa beni ona göre bi kadin hastaliklari icin hastane var rahim filmimi de oraya yollamisti beni iste oraya gönderiyor orda yapiyorlar. rahim filmimi anesteziyle yapmislardi o kadar cok ilgileniyorlarki bebek gibi benim hep renkli filmini cektiler rahmin yumurtaliklarin sükür temiz cikti. bitane abla var tanidigim 10 yasindami neydi bi oglu vardi ondan sonra olmamis bidaha iste tedavi görüyordu bikez asilama yapti tutmadi doktor dedi bikez daha yapalim yine tutmazsa tüp bebek mecbur demisti ama 2. de tuttu cok sevinmistik daha 3 4 ay öncesinde bu asilama icin ilaclarin yarisini ödüyordu sigorta artik tamamini sigorta ödüyor. orda nasil canim biliyor musun. iyi aksamlar :) cok konustumCnm asilamayi özel hastaneler ve tip Fakültesi yapiyomus yurt disinda yasiyorum demistin ordaki sistem nasil bilmiyorum ama adet olmadan varsa tip fakultesi orda bi sor iyi aksamlar
Bilmiyorumki cnm bende asilama yaptirmadim onemli degil herzamnn konusabilirsin hayirlisi bende cok istiyorum bi bebegim olsun rabbim hayirlisiyla versin hepimizedecanim burda hastanelere sadece yatman yada ameliyat olman gereken durumlarda gidiyorsun onun disinda normal gittigimiz doktorlar hep ordaki kendine ait bürolari var simdi nasil deniyordu aklima gelmedi yani kücük daire gibi her doktorun kendi özel yeri var yani mecbur gittigim doktor ilgileniyor. mesela ben doktorumla görüsüyorum asilamaya karar veriyoruz ama benim doktorum o islemi yapmiyorsa; cünkü yapanda var yapmayanda var iste ben suan bilmiyorum doktorumun yapip yapmadigini insallah bu gitmemde konusacagiz detayli egerki yapmiyorsa beni ona göre bi kadin hastaliklari icin hastane var rahim filmimi de oraya yollamisti beni iste oraya gönderiyor orda yapiyorlar. rahim filmimi anesteziyle yapmislardi o kadar cok ilgileniyorlarki bebek gibi benim hep renkli filmini cektiler rahmin yumurtaliklarin sükür temiz cikti. bitane abla var tanidigim 10 yasindami neydi bi oglu vardi ondan sonra olmamis bidaha iste tedavi görüyordu bikez asilama yapti tutmadi doktor dedi bikez daha yapalim yine tutmazsa tüp bebek mecbur demisti ama 2. de tuttu cok sevinmistik daha 3 4 ay öncesinde bu asilama icin ilaclarin yarisini ödüyordu sigorta artik tamamini sigorta ödüyor. orda nasil canim biliyor musun. iyi aksamlar :) cok konustum
1 hafta kaldi adetime her ay akintim olurdu yumurtlamadan adete kadar bu ay yumurtlamadan 5 gün sonra kesildi. heralde yine tutmadi bide klomen kullandigim icin arada gelen kasik agrilarim ondandir heraldeBilmiyorumki cnm bende asilama yaptirmadim onemli degil herzamnn konusabilirsin hayirlisi bende cok istiyorum bi bebegim olsun rabbim hayirlisiyla versin hepimizede
1 hafta kaldi adetime her ay akintim olurdu yumurtlamadan adete kadar bu ay yumurtlamadan 5 gün sonra kesildi. heralde yine tutmadi bide klomen kullandigim icin arada gelen kasik agrilarim ondandir heralde
canim ben klomeni hep adetimin 3. günü baslayip 5 gün boyunca kullandim ilk ay günde birer tane 2. ay 1.5 tane kullandim ama daha hic günde 2 tane kullandirmadi kani zaten sürekli aliyor doktor ama hic o yönden problem oldugunu demedi bide 14. gün yumurta takibi icin gidiyorsuncanım klomenı nasıl kullandın yumurta takıbın yapıldımı progesteronuna falan bakıldımı merak ettim de...
Cnm adetimin 3.gunu gittim doktor yumurtalar ima bakti sonra adetin 5.gunu klomene basladim sabah aksam 1er t as ne ictim 5gunde bitiyo 6.gunu doktora gitip 2gnde bir yumurtaliklarina bakiyolar kac mm olmus diye 18 ile 20mm arasinda buyurse catlatma ignesi veriyo ben 2kere igne oldum ama olmadi daha da klomen kullanmayi dusunmuyorum saglikli insanlarin ssgligindan ediyo bnim adetimde karnim agrirsa agrirdi eskiden simdi adetimden baslamak uzere 3 hafta hep kasik agrim var surekli yumurtakik lk arimda bi dolgunluk kramp hissi mahvetti bu ilac beni..kkendime zaman verdim bi kac ay bebek dusunmeneye calisicam ama bu siradada korunmuycam olmazsa asilama yapariz hem asilama daha etkili bi işlemmiş..sana tavsiyem klomen kulkanma bazi kadinlarda kistte yapmis sen aşılama sor doktoruna..hhyrlisu hakkinda daha kucuksun olur. Ben napam 27yasindayimcanım klomenı nasıl kullandın yumurta takıbın yapıldımı progesteronuna falan bakıldımı merak ettim de...