Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

merhaba arkadaşlar bn bi elbise aldım hem bi yakınımızın dügünü var hemde tanışma vs. gibi ortamlarda giymek için aldım herkz çok begndi fakat bi iki kişi çok kadınsı fln dedi erkek arkadşmda begndi illa bunu al çok yakıştı çok güzel fln resmini koysam sizde fikrinizi söylermsnz çok mutluydum öyle seylrde denlnce canm çok skldı

tabi canım koy fikirlerimizi söyleyelim bizde :)

Tabıkı de koy canım yardımcı olalım sıkma canını...

Kızlar benım senelerım uzuyo ama duramıyorummm havlucuklarm nasıl :)

Son düzenleme:

Koy tabi merak ettim bakalım bizde sana bir fikir veririz, senin içine sindiyse cokda denilen olumsuz seyleri düşünme derim ben

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum sözde şöyle bir elbise düşünüyorum diye daha önce söylemiştim kurdalesi arkada olacak şık bir kolye ile tamamlayacağım diye renginde ise bu renge bordoya karar vermiştim nişan için ise koyu yeşil yarı balık elbise düşünüyordum ama geçen olan Gökmen'in kuzeninin nişanlısı yeşil giymiş ben kızı tanıyorum muhabbetimiz gezmişliğimiz var ama pek ısınamadığım benim arkamdan yalan söyleyen bir kız ve benim istediğim renkte elbise giymiş şimdi ben ne renk giyeceğim
Diyorum söz de siyah nişanda bordo mu giysem ama sözde siyah giymeyi düşünmüyordum ayrıca bu elbisenin model ve rengi tam içime sinmişti bu elbiseyi siyah istemiyorum nasıl bir model olur şayet değiştirirsem siyah renkte

Kızlar kayın valide hanımlar bize geliyor
Ablamla hastahane de karşılaşmışlar hal hatır sormak için aradı annemi sonra sonuç ne zaman çıkar ne yapılacak bilmiyorum ne kadar beklerim demiş annemde bu tarafa gel o zaman diye bir davet yaptı bizim kayın valide ise tamam dedi biz gelmez sanıyorduk

merhaba kızlar inş benimde nisan mayıs arası nişanım olacak hayırlısı ile daha isteme olmadı ama biz öyle düsünüyoruz

bence gayet güzel canım rengide çok güzel sak mavisi giyebilirsin

daha özel bısıy secmelısınnnn :))) ama buda tatlı
bugun soyledım kızlar daha erkek arkadasıma :) annemler kabul etti dıye

söz de siyah giyme bence bunun rengi gayet güzel :) nişan için başka renkler düşün saks mavisi olabilir arkadaşın dediği gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…