Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Yetisir yetisir iyi dusun iyi olsun canim benim anlamadigim mezun olur olmaz evlensen nolucak ki kim ne derse desin okurken evlenen hatta anne olan arkadaslarim var bi sure ozelde calisirsin evliykende kpss ye girersin :)

benim anneannem zaten seneye sözde sorun çıkartacak çünkü meslek sahibi olmadan kimse evlenemez ben vermem falan diye kuralı var tabi ki onu dinlemicem hemen okul biter bitmez evlenemem çünkü biz ev almak gibi bir borca girerek evliliğe başlayacağımızdan kpssyi atlatıp sonucu öğrenip ondan sonra evliliğe adım atmamız lazım yani ben ocaktan haziran ya da temmuza kadar tamamen derse odaklanacağım özelde falan o an iş düşünmeyeceğim olmazsa özel tabi işe girersem temmuzda veya ağustosta 2-3 aylık gibi bir süreç kalacak bize Allah yardım eder umarım o yüzden benim iş sıkıntılı olduğundan o sene olursa işim evleniriz olmazsa 2017 :)

Hayirlisi tatlim ya bizde de diploma ve is sarti var bugun noldu benimkiyle avm de geziniyoduk anesi aradi onlarda ayni yerdelermis bulustuk niye gelmiyosun diye dert yandilar sonra baba oguldan ayrildik anesiyle basbasa gezindik sanki gelini gibi hissettim kendimi cok sukur cok iyi anlasiyoruz biran once sozlenesim geldi ya

Niye böyle şartlar koyuyorlarsa yani.
Canım ya az kaldı inşallah o günlerini de göreceğiz sabırsızlıkla bekliyorum söz fotoğraflarımızı zaten hep peş peşeyiz :)
Ya bende şöyle bir şey başladı cerencim sana da oluyor mu erkek arkadaşım tarafında herkes söz nişan düğün yapıyor aşağı yukarı benimle yaşıtlar mesela eylül ekim gibi birinin düğünü var dün akşam nişan yaptılar falan düğüne çağrılacağım kızıda erkeği de tanıyorum ama bende içimde garip şeyler hissediyorum kıskançlık değil de bir burukluk sinir oluyor anlamadım gitti artık düğünlere Gökmen'in sevgilisi olarak gitmekten nefret ediyorum hatta sevgilime dedim ki inşallah abin de onlarda bu sene evlenmez seneye evlenir de sözlün olarak gelirim düğüne dedim o dereceye geldim yani off

cerencim, özgecim cok tesekkur ederim Allah Razı olsun iyiki varsınız

yazıları kısmen okudum özge planın one cekilmesine sevindim inşallah güzel ve gönlünce olur, şu illa mezun olayını bende anlamıyorum ama büyükler işte ne yapacaksın

yaşıtlarının nişanına düğününe gitme konusunda aynı duyguları paylaşıyoruz, bende de var o içten içe bi garip oluyor insan

yeni gelen arkadas hoşgelmiş aramıza

Şimdi daha iyisin değil mi canım sende iyiki varsın yasemincim
Öne çektikte inşallah istediğimiz gibi olur ama yasemin gerçekten bir durgunluk çöküyor nişan yaptıkları akşam beni çağırdılar ama gitmedim gidemedim yani neyim ki ne diye işim var zaten öyle çok büyük nişan değil aile samimi çevre falan ben kim Gökmen'in sevgilisi hadi düğünlere herkes gidiyor kaç elin yabancısı falan diye çok zoruma gitmiyor ama nişana falanda nasıl katılayım.O akşamda moralim bozuldu sevgiliminde canını sıktım biz anca başkasının mutluluğunu izleriz vs gibisinden.Bir söz yapsaydık bari de bende kendime gelseydim
Yasemin bak biz cerenle albüm yaptık :)

Son düzenleme:
Dun ne diodum bugün ne oldu.kizlar 14 şubatta istemeye geliyorlar:)))

Dun ne diodum bugün ne oldu.kizlar 14 şubatta istemeye geliyorlar:)))

gerçekten mi çok çok sevindim canım hazırlıklarınla ilgili paylaşımlar bekliyoruz umarım isteme fotoğraflarınıda paylaşırsın söz olursa onları da inşallah ayy nazar değmesin :)

gerçekten mi çok çok sevindim canım hazırlıklarınla ilgili paylaşımlar bekliyoruz umarım isteme fotoğraflarınıda paylaşırsın söz olursa onları da inşallah ayy nazar değmesin :)

Çok hycanliyim aileme daha diyemedi mm mm mm mm babamin dgum günü şuan.soylesemmi smdi yarina mi kalsa anam(((

Çok hycanliyim aileme daha diyemedi mm mm mm mm babamin dgum günü şuan.soylesemmi smdi yarina mi kalsa anam(((

ay inan ki şu an seninle aynı heyecanı paylaşıyorum canım yarın söyle bu akşam söyleme ya da söyle babana de ki babacım sana doğum günü hediyesi bir damat veriyorum işin şakası bu tabi annen bu akşam çıtlatsın sende yarın konuşursun :)

Anneme söyledim ben cok asigim yolcu yolunda gerek dedim.d ne dedi. Snra direk knuyu actum.simdi babamla içerde knusuolar annem senin ciktiginmi vardi dedi:) çok sasskindi bakalm ne dicek babisko(((

Anneme söyledim ben cok asigim yolcu yolunda gerek dedim.d ne dedi. Snra direk knuyu actum.simdi babamla içerde knusuolar annem senin ciktiginmi vardi dedi:) çok sasskindi bakalm ne dicek babisko(((

ayyy hemen yaz canım sonucu şu an gözlerim suratımda gülümseme gelişmeleri bekliyorum gerçekten çok mutlu oldum birimiz mutlu olsak çok güzel :) annene de iyi demişsin yolcu yolunda gerek diye :)

Annem odadan cikti bisiy demeden yattilar;( ne demkki o

Canım annen yarın anlatır hemen babanın yanından çıkıpta sana gelip anlatamaz ya baban yokken anlatır belki hemen cevap verme falan demiştir baban o yüzden de annen hemen yanına gelip anlatmak istememiştir yarın açar konuyu baban yokken

ayh canım olmaz mı ya bırak düğünü nişanı sokakta tanıdık birine rastlıyoruz bütün ailemin bilmesine ragmen garip oluyorum zaten kaç yıllık birlikteyiz sözlü gibiyiz bi yüzüğümüz yok boş yere sinir oluyorum cevremizdeki herkes artık bişeler yapın diyo ama yine bekliyoruz elimiz kolumuz bağlı çok gıcık bişe oysa ki sözlensek gögsümü gere gere gitsem heryere ailesinin yanına düğüne nişana hatta beni eve bırakırken gelse bize otursa çok mu şey istiyoruz yaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…