yurttan çıkmıyorum ki hafta sonuda hep düzcedeyim pek boluda yaşantım yok yani okula gitmekten başka :)
Tatlim insallah ya herzamanki gibi iyi dileklerinle morel veriyosun bana :) bak gör seninkide sular seller gibi gecicek ama su hafta gecsinde sende kavus sevdicegine uzaktayken daha zor geciyo gunler
Hosgeldinn aramiza Pyleria olsun sende bulana kadar bizle takilirsin :123:
Canim ne zamandir yoktun ama islerin yogun olsada ara sira ugruyosun seviyoruz seni
Kizlar hepinizin begendigi modeller cok guzeller sunu farkettim ben söze ve nisana o kadar cok yogunlasmisim ki gelinlik nerdeyse hic arastirmamisimher kiz gibi benimde hayalimde bi model var ama henüz ona rastlayamadim :) amaa nisan elbisem belli buyuk ihtimalle su olucak Eki Görüntüle 934267
Az önce annemlerle telefonda konuştum, babam aldı telefonu ve ee seni ne zaman istemeye geliyorlar dedi, hemen gelmesinler biz gribiz onlara da bulaşır diyoralem bu adam ya beni vermeye çok hevesli
İyi bakalım :) Kaçıncı sınıfsın ne okuyosun?
Teşekkür ederimmmmm cerennn:))
Tatlim insallah ya herzamanki gibi iyi dileklerinle morel veriyosun bana :) bak gör seninkide sular seller gibi gecicek ama su hafta gecsinde sende kavus sevdicegine uzaktayken daha zor geciyo gunler
Hosgeldinn aramiza Pyleria olsun sende bulana kadar bizle takilirsin :123:
Canim ne zamandir yoktun ama islerin yogun olsada ara sira ugruyosun seviyoruz seni
Desene bi bombada sendensuperrr ee gercekten ne zaman yaa
işte bu ya artık böyle konular konuşalım yavaş yavaş hayallerimize yaklaşalım hazırlıklara başlayalım :) neyseki hep arada zaman var onun heyecanı sonra diğeri sonra diğeri derken zaman hızlı geçer herkes sevdiğine kavuşacağı güne ulaşır :) Bu arada baban çok hoş konuşmuş seninle ne güzel
Hımm belki tanıdıklarım vardır diye dedim ama mesela sizden Dance Dioynsos ile dansa gelen varsa tanıyorumdur. Neyse tanışırız birgün sen evine git geldeiktisat 2.sınıf :)
canım ben söz nişan elbiselerini kafamda halledince düğüne geçtim onuda halledersem nerelere ulaşacağım daha bilmiyorum
yalnız elbise çok şık canım içinde de göreceğiz inşallah seni.bende hep dantel detaylı bakıyordum hatta konularımda paylaşmştım omuz ve boyun kısımlara doğru dantelli bir gelinlik etek uçlarıda öyle baktım şöyle bir iyice klasikleşmiş dedim farklı birşey olsun mesela ben straplez istemiyorum askılılar da hep tek tip geliyordu ama son paylaştığım gelinliğe bayıldım olursa bu tarz olur şimdiye kadar askılı olarak bundan güzeline rastlamadım :)
Babam güzel konuşuyor da annem yanaşmiyor, bi de sevgilim iş bulamazsam ne yüzle istemeye gelirim gibi şeyler söylüyor. Daha beklemedeyiz bakalım =D
Babam güzel konuşuyor da annem yanaşmiyor, bi de sevgilim iş bulamazsam ne yüzle istemeye gelirim gibi şeyler söylüyor. Daha beklemedeyiz bakalım =D
Sizde tam tersi anne ikna ediliyo ilgincumarim hemen atanip isini eline alirda onunuzde engel kalmaz canim :)
Hımm belki tanıdıklarım vardır diye dedim ama mesela sizden Dance Dioynsos ile dansa gelen varsa tanıyorumdur. Neyse tanışırız birgün sen evine git geldeBen çalışıyorum bu arada. Boluluyum ama pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim, beni buaraya bağlayan tek şey ailem ve işim. İşi de yakın zamanda İstanbul'a taşıyoruz.
evet ya bu konuda erkeğin işsiz olması kızın işsiz olmasından daha çok sıkıntı oluyor inşallah en kısa zamanda mesleğinizi elinize alırsınız :)
Kızlar bende anca girebildim bir süre boyle devam edecek sanırım benimözlüyorum sizi
aramıza yeni katılan arkadaşımız hoş gelmiş :) sevgiğin olmasada bizimle zaman gecirirsin tatlım düsüncelerini paylaşırsın bizimle.
hepinizin payşaltığı gelinlik ve nişan elbiseleri cok güzel
Özge senin söz için paylaştıgın saç modeli cok güzel bende boyle birşey düşünüyorum ama nişanda ve uzun balık model elbise :):) aklımda bir model var ama daha bulamadım bulursam payşaşırım sizinle yada diktiririm o zaman diye düşünüyorum.
gelinliklere de daha bakmadım bende omce soz nişan a odaklandım sanırım su yogunlugumu atlatayım hepsine tek tek bakıp sizinle paylaşırım kızlar.
Bende soz elbisemi dantelli dize kadar beyaz bise istiyorum goz makyajim sade kirmizi ruj saclarda dalgali olucak
canim gelinligi straplez dusunmemen yerinde olmus kime sorsam cok pisman oynarken falan dusuyomus rahat olmuyomus
Umarım biraz zor ama bakalım ya, benim atamam çok oluyor sevgilim bölümünün daha az bakıcaz artık
özel sektör düşünmüyor mu peki?
Kendi işini kurabilir belki hayvan üretim satım gibi tavuk hindi fln ilgili ufak ufak cep harçlığı da kazanıyor bakalım böyle bir iş kurabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?