senin ki de güzelmiş canım :)
allah giymeyi de nasip etsin
sagol cnm hepımıze ınsaaalah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin ki de güzelmiş canım :)
allah giymeyi de nasip etsin
amin :)
Söz için de böyle bir şey düşünüyorum ama kurdelası arkada ve güzel hoş bir kolye ile boşluk giderilecek :) Eki Görüntüle 933434
ve uzun dalgalı saçlar arkadan buna benzer yarım toplanmış şekilde Eki Görüntüle 933445
olduğunda bekleriz Pyleria :)
amin :)
Söz için de böyle bir şey düşünüyorum ama kurdelası arkada ve güzel hoş bir kolye ile boşluk giderilecek :) Eki Görüntüle 933434
ve uzun dalgalı saçlar arkadan buna benzer yarım toplanmış şekilde Eki Görüntüle 933445
Eveeeet sonunda işkencelerden (ödevlerden) kurtuldum Benim beğendiğim modeller çookk mesela
Eki Görüntüle 933610 Eki Görüntüle 933612 Eki Görüntüle 933613
bunları çoook beğeniyorum
nişan için de
Eki Görüntüle 933614 Eki Görüntüle 933615 bu tarz bir şeyler ve enseden topuz
olduğunda hemen haber vereceğim :) bu arada yeni olduğum için henüz size mesaj olarak yanıt veremiyorum. Bolu'da yaşıyorum bir süreliğine.
Elbise çok şirinmiş :)
bende bolu da okuyorum cuma evime gidicem yani düzceye orada yaşıyorum :)
Memnun oldum o zaman :) Umarım iyi vakit geçirebiliyorsundur Bolu'da
Ohh ne güzel hasret giderin tabi bende cuma evime gideceğim ama sevdiğimi 1 hafta daha göremeyeceğim
Az kaldı Cerencim gelin olarakta gidersin yarından itibaren 1 yıl değil aylar yazmaya başlayacak 1 yıldan geri düştün hayırlısıyla 1 yazan günü de görelim daha ne isteriz :)
Bende istiyorum ama daha ne aday var ne aday adayı var
Selam cnm :) bende ne zamandır gıremedım ıs yogunlugundan :S
Kızlar Aire Barcelonaya bakın gelinlik modelleri için çok güzeller
Hemen bakiyorumm :) canim naptin mezuniyet elbise isini merak ettim
Az önce annemlerle telefonda konuştum, babam aldı telefonu ve ee seni ne zaman istemeye geliyorlar dedi, hemen gelmesinler biz gribiz onlara da bulaşır diyor alem bu adam ya beni vermeye çok hevesli
Tatlim insallah ya herzamanki gibi iyi dileklerinle morel veriyosun bana :) bak gör seninkide sular seller gibi gecicek ama su hafta gecsinde sende kavus sevdicegine uzaktayken daha zor geciyo gunler
Hosgeldinn aramiza Pyleria olsun sende bulana kadar bizle takilirsin :123:
Canim ne zamandir yoktun ama islerin yogun olsada ara sira ugruyosun seviyoruz seni
Kızlar Aire Barcelonaya bakın gelinlik modelleri için çok güzeller