• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

sagol cnm hepımıze ınsaaalah :):16:

amin :)
Söz için de böyle bir şey düşünüyorum ama kurdelası arkada ve güzel hoş bir kolye ile boşluk giderilecek :) $62H10CBUR_normal_310x310.jpg
ve uzun dalgalı saçlar arkadan buna benzer yarım toplanmış şekilde $yari-toplu-dalgali-sac-3.jpg

Eveeeet sonunda işkencelerden (ödevlerden) kurtuldum :21: Benim beğendiğim modeller çookk mesela
Eki Görüntüle 933610 Eki Görüntüle 933612 Eki Görüntüle 933613

bunları çoook beğeniyorum :D
nişan için de
Eki Görüntüle 933614 Eki Görüntüle 933615 bu tarz bir şeyler ve enseden topuz :16:

birinci gelinlik çok hoş gerçekten diğerleri de güzel çok zevkli seçimler sadece 3.deki belindeki şey garip durmuş ama onun dışında çok asil duruyor :)
nişan içinde ikincisini beğendim benim istediğim modele yakın :)

Son düzenleme:
Ohh ne güzel hasret giderin tabi bende cuma evime gideceğim ama sevdiğimi 1 hafta daha göremeyeceğim :43:
Az kaldı Cerencim gelin olarakta gidersin yarından itibaren 1 yıl değil aylar yazmaya başlayacak 1 yıldan geri düştün hayırlısıyla 1 yazan günü de görelim daha ne isteriz :):21:

Tatlim insallah ya herzamanki gibi iyi dileklerinle morel veriyosun bana :) bak gör seninkide sular seller gibi gecicek ama su hafta gecsinde sende kavus sevdicegine uzaktayken daha zor geciyo gunler :(

Bende istiyorum ama daha ne aday var ne aday adayı var :1::37::23:

Hosgeldinn aramiza Pyleria olsun sende bulana kadar bizle takilirsin :123:

Selam cnm :) bende ne zamandır gıremedım ıs yogunlugundan :S

Canim ne zamandir yoktun ama islerin yogun olsada ara sira ugruyosun seviyoruz seni :54:

Kızlar Aire Barcelonaya bakın gelinlik modelleri için çok güzeller :16:

Kizlar hepinizin begendigi modeller cok guzeller sunu farkettim ben söze ve nisana o kadar cok yogunlasmisim ki gelinlik nerdeyse hic arastirmamisim :9: her kiz gibi benimde hayalimde bi model var ama henüz ona rastlayamadim :) amaa nisan elbisem belli buyuk ihtimalle su olucak :16: $635207412424591524.jpg

Hemen bakiyorumm :) canim naptin mezuniyet elbise isini merak ettim :1:

wuuu elbise güzelmiş :23: benim yukarılarda resmini koyduğum bir elbise vardı kırmızı dantel, onun bir benzeri lacivert hafif balık model dantel bir elbise gördüm, çok az düşük kollu :) en yakın zamanda muhtemelen 3 hafta sonra fln gidip denemeyi düşünüyorum :16: malum okul tatile girdi ve 3 hafta evdeyim Mersin'e döner dönmez araştırmalara başlayacağım :51:

Az önce annemlerle telefonda konuştum, babam aldı telefonu ve ee seni ne zaman istemeye geliyorlar dedi, hemen gelmesinler biz gribiz onlara da bulaşır diyor :9: alem bu adam ya beni vermeye çok hevesli :1:

Tatlim insallah ya herzamanki gibi iyi dileklerinle morel veriyosun bana :) bak gör seninkide sular seller gibi gecicek ama su hafta gecsinde sende kavus sevdicegine uzaktayken daha zor geciyo gunler :(

Hosgeldinn aramiza Pyleria olsun sende bulana kadar bizle takilirsin :123:

Canim ne zamandir yoktun ama islerin yogun olsada ara sira ugruyosun seviyoruz seni :54:

hepimiz birbirimizden moral buluyoruz destek alıyoruz canım :) ah inşallah çabuk geçer sevdiğime kavuşayım :16:

Back