Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Eveeeet sonunda işkencelerden (ödevlerden) kurtuldum Benim beğendiğim modeller çookk mesela

bunları çoook beğeniyorum
nişan için de
Eki Görüntüle 933615 bu tarz bir şeyler ve enseden topuz

birinci gelinlik çok hoş gerçekten diğerleri de güzel çok zevkli seçimler sadece 3.deki belindeki şey garip durmuş ama onun dışında çok asil duruyor :)
nişan içinde ikincisini beğendim benim istediğim modele yakın :)

Son düzenleme:

Tatlim insallah ya herzamanki gibi iyi dileklerinle morel veriyosun bana :) bak gör seninkide sular seller gibi gecicek ama su hafta gecsinde sende kavus sevdicegine uzaktayken daha zor geciyo gunler

Bende istiyorum ama daha ne aday var ne aday adayı var

Hosgeldinn aramiza Pyleria olsun sende bulana kadar bizle takilirsin :123:

Selam cnm :) bende ne zamandır gıremedım ıs yogunlugundan :S

Canim ne zamandir yoktun ama islerin yogun olsada ara sira ugruyosun seviyoruz seni

Kızlar Aire Barcelonaya bakın gelinlik modelleri için çok güzeller

Kizlar hepinizin begendigi modeller cok guzeller sunu farkettim ben söze ve nisana o kadar cok yogunlasmisim ki gelinlik nerdeyse hic arastirmamisim her kiz gibi benimde hayalimde bi model var ama henüz ona rastlayamadim :) amaa nisan elbisem belli buyuk ihtimalle su olucak

Hemen bakiyorumm :) canim naptin mezuniyet elbise isini merak ettim

wuuu elbise güzelmiş benim yukarılarda resmini koyduğum bir elbise vardı kırmızı dantel, onun bir benzeri lacivert hafif balık model dantel bir elbise gördüm, çok az düşük kollu :) en yakın zamanda muhtemelen 3 hafta sonra fln gidip denemeyi düşünüyorum malum okul tatile girdi ve 3 hafta evdeyim Mersin'e döner dönmez araştırmalara başlayacağım

Az önce annemlerle telefonda konuştum, babam aldı telefonu ve ee seni ne zaman istemeye geliyorlar dedi, hemen gelmesinler biz gribiz onlara da bulaşır diyor alem bu adam ya beni vermeye çok hevesli

Az önce annemlerle telefonda konuştum, babam aldı telefonu ve ee seni ne zaman istemeye geliyorlar dedi, hemen gelmesinler biz gribiz onlara da bulaşır diyor alem bu adam ya beni vermeye çok hevesli

Desene bi bombada senden superrr ee gercekten ne zaman yaa

hepimiz birbirimizden moral buluyoruz destek alıyoruz canım :) ah inşallah çabuk geçer sevdiğime kavuşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…