Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Su ara haberler sende ya super olmus aileler iyice kaynasmis insallah hep boyle tatli sohbet devam eder aslinda siz simdi sözlü sayilirsiniz senin icin beklemeside kolaylasir canim

zaten hoş sohbetleri vardı şimdi iyice güzelleştiler inşallah böyle devam eder canım en azından içim daha rahat bekliyorum annemin düşünceleri son sene söz yaparız konusundaydı ama bu kadar olumlu düşündüğünü bilmiyordum normalde bana kızması lazımdı gerçekten olumlu düşünmeseydi :)

tatlım annen harika ya onden yolunu yapmıs borek konusunda :)

ayy benim annem çok fena zaten işini bilir sadece börekle kalsa iyi havlulara falan bakmışlar annemin bize yaptıklarına annem diyormuş ki amaann başka uğraşamam dantel falanda sardıramam zaten kullanmayacaklarmış işleri ellerinde olursa yaparlar her şeylerini demiş müstakbel kayın valide ise yeter zaten bunlar istediklerinin de sonra paralarıyla alırlar danteller zaten kullanılmıyor falan demiş daha önce de kaynana bohçasıyla ilgili konu açılmıştı müstakbel kayın valide bizde kaynanaya falan bohça yapılır dedi benim annem diyor ki bulursan yapacak birini yaptırırsın :)
Ben kaynana kayınpeder kardeşler vs.geniş bir bohçayı garip buluyorum açıkçası hani damat bohçasının içine birer ikişer bir şey koyarsın da ayrı ayrı yapmak boşa masraf sonuçta bohça nedir kız ve erkek evlenince kullansın diye şimdiden ufak tefek ihtiyaçlar karşılıklı hediye edilir diğerleri demi evleniyor canım

Canım senin mustakbel kayınvalide bu konulara baya onem veriyor anladıgım kadarıyla, eee artık isterlerse yapacaksın yapcak bişey yok,
Sonucta sevdigine kavusmak var bu yolda hersey yapılır

Canım senin mustakbel kayınvalide bu konulara baya onem veriyor anladıgım kadarıyla, eee artık isterlerse yapacaksın yapcak bişey yok,
Sonucta sevdigine kavusmak var bu yolda hersey yapılır

önem veriyor da illa yapılacak demiyor Allah tan bir de şu var çok isterse çok sıkıntı çekeriz her adet yapılacak olsa işin içinden çıkılmaz ama anlayışlıdır ya yapmasanız da olur der çünkü benim istediklerimin hepsini yapabilecek değiller ya elbet onlarda bana yapmasak olmaz mı diyecekleri ufak tefek şeyler olacaktır :)

Tatile girdik ya canim anca hasret gideriyoruz bugun benimkinin anesinin yanina ugradik biraz oturup sohbet ettik ah ahh artik gelini olarak gitsem yanina ne var

Ohh ne güzel hasret giderin tabi bende cuma evime gideceğim ama sevdiğimi 1 hafta daha göremeyeceğim
Az kaldı Cerencim gelin olarakta gidersin yarından itibaren 1 yıl değil aylar yazmaya başlayacak 1 yıldan geri düştün hayırlısıyla 1 yazan günü de görelim daha ne isteriz :)

Kızlar hadi herkes beğendiği ve şu an için düğünde giymeyi düşündüğü gelinlik modelini paylaşsın :)
İlk paylaşım benden bu gelinliğe bayıldım diyebilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…