- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Su ara haberler sende ya super olmus aileler iyice kaynasmis insallah hep boyle tatli sohbet devam eder aslinda siz simdi sözlü sayilirsiniz senin icin beklemeside kolaylasir canim
tatlım annen harika ya onden yolunu yapmıs borek konusunda :)
ayy benim annem çok fena zaten işini bilir sadece börekle kalsa iyi havlulara falan bakmışlar annemin bize yaptıklarına annem diyormuş ki amaann başka uğraşamam dantel falanda sardıramam zaten kullanmayacaklarmış işleri ellerinde olursa yaparlar her şeylerini demiş müstakbel kayın valide ise yeter zaten bunlar istediklerinin de sonra paralarıyla alırlar danteller zaten kullanılmıyor falan demiş daha önce de kaynana bohçasıyla ilgili konu açılmıştı müstakbel kayın valide bizde kaynanaya falan bohça yapılır dedi benim annem diyor ki bulursan yapacak birini yaptırırsın :)
Ben kaynana kayınpeder kardeşler vs.geniş bir bohçayı garip buluyorum açıkçası hani damat bohçasının içine birer ikişer bir şey koyarsın da ayrı ayrı yapmak boşa masraf sonuçta bohça nedir kız ve erkek evlenince kullansın diye şimdiden ufak tefek ihtiyaçlar karşılıklı hediye edilir diğerleri demi evleniyor canım
Canım senin mustakbel kayınvalide bu konulara baya onem veriyor anladıgım kadarıyla, eee artık isterlerse yapacaksın yapcak bişey yok,
Sonucta sevdigine kavusmak var bu yolda hersey yapılır
huuuhhuuu selam
niye kimseler uğramıyor burayaaa
huuuhhuuu selam
huuuhhuuu selam
Selam canım anca bakabildim bugun cok yoğun işler bu aralarda giremiyorum ondan, daha yeni oturdum ve ilk fırsatta bakayım dedim kim var kim yok
Tatile girdik ya canim anca hasret gideriyoruzbugun benimkinin anesinin yanina ugradik biraz oturup sohbet ettik ah ahh artik gelini olarak gitsem yanina ne var
Selam cnm :) bende ne zamandır gıremedım ıs yogunlugundan :S
evet yokluğunu farkettim canım zaten topiğin kurucusuda dahil ilk gelenler genelde girmiyor ara sıra uğruyorlar
İş yogunlugu naparsın cnm . Bu arada fark ettım sımdı soz tarıhı en uzun olan benım galıba bıtmek bılmıyooo
merhaba kızlar.
bir hayli zaman var ama yinede beni yarimin seni seneye istetcem demesi çokk hoşuma gitti.zaten takip ediyordum gaza geldim bende katılayım dedim.
olsun canım senin süreyi de bekleye bekleye paylaşım yapa yapa kısaltırız inşallah :)
Bende istiyorum ama daha ne aday var ne aday adayı var
Insallah cnm hepımızın kı bıran once bıter :)
kızlar hadi herkes beğendiği ve şu an için düğünde giymeyi düşündüğü gelinlik modelini paylaşsın :)
ilk paylaşım benden bu gelinliğe bayıldım diyebilirim
Eki Görüntüle 933422
cnm cok guzelmısss cok begendım :) Eki Görüntüle 933425 Eki Görüntüle 933425
bende buna bayılıyorum cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?