Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

İnşallah canım. Ben söz yerine direk nişan yapma taraftarıyım. Aileleri de ikna ettik gibi bir şey bu konuda. Eğer bi engel çıkmazsa 2015 yaza da düğün.

İnşallah canım. Ben söz yerine direk nişan yapma taraftarıyım. Aileleri de ikna ettik gibi bir şey bu konuda. Eğer bi engel çıkmazsa 2015 yaza da düğün.

sen kısa zamanda hepsini halledeceksin oh ne güzel vallahi :)
Bende direk nişan taraftarıyım ama benim erkek arkadaşım da 2 sene nişanlı kalmayalım diye 6 aylık bir kısmını sözlü olarak geçireceğiz hani farklıya isimler sanki çok bir şey değişecekmiş gibi Hele anneme kalsa tanışma isteme söz hepsi ayrı zamanlarda olacak :)

İnşallah canım halledebilirim :)
Kulağını çekme vakti gelmiş sevgilinin ben benimkinin başının etini yedim zamanında bitir şu okulu diye

Aslında cok laf sokuyorum ama ıs ıs ten gectı ıste dersler kalınca anca sımdı aklı basında ama kalan dersler kaldı bır kere cnm

O kadar da beklenmez ya sanırım biz kızlar çok sabırsızız Hayırlısı olsun da nasıl olursa olsun.

Son düzenleme:
O kadar da beklenmez ya sanırım biz kızlar ok sabırsızız Hayırlısı olsun da nasıl olursa olsun.

Aslında biz söz yaptıktan sonra okulumun bitmesi için 6 aylık bir zaman kalıyor 6 ayda iş bulma vs. desem 1 seneye 2016 ya evlenirdik ama başka planlarımız olduğu için 1 sene daha bekleyeceğiz tabi onları önceden gerçekleştirirsek o kadar zaman beklemeye gerek kalmayacak :)

Benim de erkek arkadasim matematik okuyor.gecen yil bitirmesi gerekiyodu uzatti 1yil malesef

bu matematik magdurları nedir ya inşallah seninki de 1 seneden başka uzatmaz.Benim oda arkadaşımda erasmusla gitmeseydi 1 sene erken bitirecekti oda matematik okuyor ama işte kız erkek farkı erkekler tembel :)

Son düzenleme:
bu matematik magdurları nedir ya inşallah seninki de 1 seneden başka uzatmaz.Benim oda arkadaşımda erasmusla gitmeseydi 1 sene erken bitirecekti oda matematik okuyor ama işte kız erkek farkı erkekler tembel :)

Inşallah erken btirirler de daha fazla uzamaz aslinda benim derslee de kritik

girmeyeli topik kalabalıklaşmış herkese selamm benim erkek arkadaşımda ilk sene biraz boşlamıştı ama şimdi benden cok calışıyo yoksa beni alamıcanı anladı sizinkilerde toparlar inşallah kızlar üzmeyin canınızı neyse o olur

selam hoş geldin canım nasılsın :)
Bizim de ilk sene bazı özel durumlar olduğundan erkek arkadaşım gidememişti okula o yüzden 1 sene direk uzadı neyse ki toparladı da 2 senede uzamadan bitirecek inşallah benim ki de böyle düşünüyor okumazsam seni alamam diye :)

kızlar ben geldim sonunda .bir kaç gün hastaydım sonrada ıyılesince saatlerimi telafı etmek için işe cok gıtmıs oldum sizlerden nde uzak kaldım nasılsınız neler yaptınız

kızlar ben geldim sonunda .bir kaç gün hastaydım sonrada ıyılesince saatlerimi telafı etmek için işe cok gıtmıs oldum sizlerden nde uzak kaldım nasılsınız neler yaptınız

Hoşgeldin canım geçmiş olsun dikkat et kendine tekrar hasta olma :)
Ben iyiyim canım aynı şeyler işte değişen bir şey yok :)

bende varım kızlarrr nasılsınız ???

benımde bu hafta sonu kız isteme olacak allah nasip ederse uzun uğraşlar sonunda elbiselerimi aldım.Çoğul çünkü karar veremiyorum pembe olanını söz için düşündüm istemeye geldiklerinde siyah klasik olanı yada leopar olanı giymeyi düşünüyorum sizce nasıl

sende mi 2015 sözleneceksin ben ortadaki elbiseyi beğendim tabi onu söz için düşünmüşsün o zaman baştaki siyah uygun bana göre :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…