• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Bizim planlar da bu yönde... Ama nasip kısmet, bakalım..
Bu arada selam kızlar. :16:

iyiyim tatlım sen nasılsın kendinden bahsetsene biraz tanıyalım seni:12:
İyiyim ben de, teşekkür ederim. :54:
Bahsedeyim tabii, 22 yaşındayım, üniversite son sınıf öğrencisiyim, babam ve babamın ailesi hariç hemen hemen herkesin bildiği 4 yıllık bir ilişkim var, okulum bitince istemeye gelmeyi düşünüyorlar. Babam bir sorun çıkarmazsa -ki bu çok güçlü ve bizi korkutan bir ihtimal- okulum bitince istemeye gelecekler. Öyle işte.. Sorun varsa sorabilirsin canım, nelere değineceğimi bilemedim bir an. :1:

veee, sen de kendinden bahseder misin? :16:

:17:
İyiyim ben de, teşekkür ederim. :54:
Bahsedeyim tabii, 22 yaşındayım, üniversite son sınıf öğrencisiyim, babam ve babamın ailesi hariç hemen hemen herkesin bildiği 4 yıllık bir ilişkim var, okulum bitince istemeye gelmeyi düşünüyorlar. Babam bir sorun çıkarmazsa -ki bu çok güçlü ve bizi korkutan bir ihtimal- okulum bitince istemeye gelecekler. Öyle işte.. Sorun varsa sorabilirsin canım, nelere değineceğimi bilemedim bir an. :1:

veee, sen de kendinden bahseder misin? :16:

zamanla tanırız canım birbirimizi
bende 21 yaşındayım son sınıf ögrencisiyim :)
1,5 yıla yakın ilşkim var ailem ilk baştan beri biliyor 3. ayımızda evlenme teklifi alınca:17:
2 hafta önce ailelerimzde tanıştı bizim şükür şimdilik herşey yolunda söz hazırlıkları içindeyim bi yandanda çeyizi ihmal etmiyorum hatta çeyiz konusunda bu ara kendimi kaybettim:9:

Son düzenleme:
:17:

zamanla tanırız canım birbirimizi
bende 21 yaşındayım son sınıf ögrencisiyim :)
1,5 yıla yakın ilşkim var ailem ilk baştan beri biliyor 3. ayımızda evlenme teklifi alınca:17:
2 hafta önce ailelerimzde tanıştı bizim şükür şimdilik herşey yolunda söz hazırlıkları içindeyim bi yandanda çeyizi ihmal etmiyorum hatta çeyiz konusunda bu ara kendimi kaybettim:9:
Sen en önemli kısımları halletmişsin canım, darısı başımıza. :16:
Ben daha başlamadım hiç, ama girdiğim her tuhafiyeden kupa, fincan, vs.. alıyorum hoşuma gittiği için. :1:

Sen en önemli kısımları halletmişsin canım, darısı başımıza. :16:
Ben daha başlamadım hiç, ama girdiğim her tuhafiyeden kupa, fincan, vs.. alıyorum hoşuma gittiği için. :1:

düğünü ne zaman düşünüyosunuz canım:16:
biz seneye düşündüğümüz için ciddi ciddi başladım:1: topiğimde görürsün aldıklarımı eklemediklerimde var hala:1:

düğünü ne zaman düşünüyosunuz canım:16:
biz seneye düşündüğümüz için ciddi ciddi başladım:1: topiğimde görürsün aldıklarımı eklemediklerimde var hala:1:
2016'da düşünüyoruz düğünü canım, ama öyle netleşmiş bir karar değil; oynama olabilir. :)
Siz sözden hemen sonra mı yapacaksınız düğünü? :21:

Çeyizliklerine bakacağım şimdi. :16:

2016'da düşünüyoruz düğünü canım, ama öyle netleşmiş bir karar değil; oynama olabilir. :)
Siz sözden hemen sonra mı yapacaksınız düğünü? :21:

Çeyizliklerine bakacağım şimdi. :16:

yorumlarını bekliyorum mutlaka:16:
kısmet olursa evet canım 5-6 ay içinde herşey olsun istiyoruz süreci çok uzatmadan yuvamızı kurarız inşallah:16:

yorumlarını bekliyorum mutlaka:16:
kısmet olursa evet canım 5-6 ay içinde herşey olsun istiyoruz süreci çok uzatmadan yuvamızı kurarız inşallah:16:

Söz için planladığınız tarih okulun son dönemi falan mı? Yoksa bu yıl bitmeden sözlenecek misiniz?
Sizin için en hayırlı olan zamanda kurarsınız yuvanızı inşAllah. :16:

Söz için planladığınız tarih okulun son dönemi falan mı? Yoksa bu yıl bitmeden sözlenecek misiniz?
Sizin için en hayırlı olan zamanda kurarsınız yuvanızı inşAllah. :16:

sözü yıl içinde düşünüyoruz canım ama ilk dönemi atlatmam lazım tez staj uygulamalı dersler herşey üst üste geldi:16:
ama bir an önce sözlenmek istiyorum:32:

Back