Eki Görüntüle 1199531 yastıklarım artık hazır kızlar
nasılsın tatlımGunaydin hatunlar :)
Bayıldm cnm çok şeker olmuşlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasılsın tatlım
Iyiyim canim sen nasilsin :) hazirliklar tam gaz devam bakiyorum :)
Iyiyim canim sen nasilsin :) hazirliklar tam gaz devam bakiyorum :)
iyiyim bende yastıklarım bayadır bekliyodu canım yaptık aradan çıktı :)
çeyize hız verdim bende çeyiz topiğimede beklerim
Cok guzel olmuslar canim allah mutlu dagitmayi nasip etsin insallah :) tabi bakarim ceyiz topiginede :) artik bir iki seneye fikir verirsin bana da dimi
Bizim planlar da bu yönde... Ama nasip kısmet, bakalım..
Bu arada selam kızlar.
selam tatlım hoşgeldin aramızaaa
Hoşbuldummm!
Nasılsın bakalım??
İyiyim ben de, teşekkür ederim.iyiyim tatlım sen nasılsın kendinden bahsetsene biraz tanıyalım seni
İyiyim ben de, teşekkür ederim.
Bahsedeyim tabii, 22 yaşındayım, üniversite son sınıf öğrencisiyim, babam ve babamın ailesi hariç hemen hemen herkesin bildiği 4 yıllık bir ilişkim var, okulum bitince istemeye gelmeyi düşünüyorlar. Babam bir sorun çıkarmazsa -ki bu çok güçlü ve bizi korkutan bir ihtimal- okulum bitince istemeye gelecekler. Öyle işte.. Sorun varsa sorabilirsin canım, nelere değineceğimi bilemedim bir an.
veee, sen de kendinden bahseder misin?
Sen en önemli kısımları halletmişsin canım, darısı başımıza.
zamanla tanırız canım birbirimizi
bende 21 yaşındayım son sınıf ögrencisiyim :)
1,5 yıla yakın ilşkim var ailem ilk baştan beri biliyor 3. ayımızda evlenme teklifi alınca
2 hafta önce ailelerimzde tanıştı bizim şükür şimdilik herşey yolunda söz hazırlıkları içindeyim bi yandanda çeyizi ihmal etmiyorum hatta çeyiz konusunda bu ara kendimi kaybettim
Sen en önemli kısımları halletmişsin canım, darısı başımıza.
Ben daha başlamadım hiç, ama girdiğim her tuhafiyeden kupa, fincan, vs.. alıyorum hoşuma gittiği için.
2016'da düşünüyoruz düğünü canım, ama öyle netleşmiş bir karar değil; oynama olabilir. :)düğünü ne zaman düşünüyosunuz canım
biz seneye düşündüğümüz için ciddi ciddi başladımtopiğimde görürsün aldıklarımı eklemediklerimde var hala
2016'da düşünüyoruz düğünü canım, ama öyle netleşmiş bir karar değil; oynama olabilir. :)
Siz sözden hemen sonra mı yapacaksınız düğünü?
Çeyizliklerine bakacağım şimdi.
yorumlarını bekliyorum mutlaka
kısmet olursa evet canım 5-6 ay içinde herşey olsun istiyoruz süreci çok uzatmadan yuvamızı kurarız inşallah
Söz için planladığınız tarih okulun son dönemi falan mı? Yoksa bu yıl bitmeden sözlenecek misiniz?
Sizin için en hayırlı olan zamanda kurarsınız yuvanızı inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?