Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

onlar ne zaman yapmak istiyo canım

bayramdan sonra en geç 3 ekim doğum günümde...
bende diyorum ki beni telaşa sokma biz yine planladığımız şekilde ilerleyelim evimizin kaba işleri biter ben okulun ilk dönemini bitirmiş olurum tezimide o arada hazırlarım sonrası gelir amaa yokkk inat ya beyefendi

bence de öyle olsa ama aileleri erken tanıştırdınız ya ondan aceleci davranıyo olabilir

Hayırlısı olsun canım ya ama neredeyse bütün erkeklerde var bu iş sahibi olmadan karşısına çıkamam durumu.E askerliğe giderse kpss çalışma durumu da olmaz memurluk dışında çalışmayı düşünmüyor mu ?

Sen niye erteliyorsun ki sonuçta evlilik hazırlığında olmayacaksın söz olmuş olacak sözde seni fazla sıkıntıya telaşeye sokmaz ki bence ertelemeyin tabi yine de sen bilirsin.okuluna ne gibi olumsuz etkisi olabilir ki ?

Son düzenleme:

sözden sonra hemen ev ile uğraşmayın okulun bittikten sonra halledersiniz ki onu.Şöyle düşün bir sebepten dolayı o ertelemek isteseydi sen ne hissederdin ?

sözden sonra hemen ev ile uğraşmayın okulun bittikten sonra halledersiniz ki onu.Şöyle düşün bir sebepten dolayı o ertelemek isteseydi sen ne hissederdin ?

okul bittitikten sonra hemen düğün olucak canım
söz olunca nişan eşya ev telaşı daha çok olucak..
onun ailesi uzatmak istemiyo işi bu defa beni sıkıştırcaklar
hiç gerek yok
benim dediğim olcak sonuçta

memurlukta ha deyince gelmiyor canım Allah yardımcınız olsun hemen söz nişana olayına girmek istiyorsanız memurluk gelene kadar özelde çalışacak

Son düzenleme:

canım ne güzel olmuş tanıştıkları ya artık bazı konularda için daha rahat eder annelerde alışıyo duruma artık daha nolsun herşey yolunda gidiyo maşallah hep böyle devam edersiniz inşallah

canım ne güzel olmuş tanıştıkları ya artık bazı konularda için daha rahat eder annelerde alışıyo duruma artık daha nolsun herşey yolunda gidiyo maşallah hep böyle devam edersiniz inşallah

inşallah canım sorunsuz gider umarım darısı başına seninde güzel haberlerini almak istiyorum :)

dekorasyon konusunda malesef canım ama yemek sunumu dersek mrsisbeceren bloğu var ama instagramda daha aktif sanırım.Harika masalar kuruyor sunum çok iyi:)

bu sunum işinede el atmam lazım
ben çatı katı
bal köpüğü
pembe gönlüm sende yi takip ediyorum

bu sunum işinede el atmam lazım
ben çatı katı
bal köpüğü
pembe gönlüm sende yi takip ediyorum

balköpüğünü de biliyorum pembe gönlüm sendeye denk gelmiştim ama çok incelemedim ama evlendikten sonra tatlı bir masa kurmayı düşünüyorsanız mrsisbecereni tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…