• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

evet canım hafta içine geliyor nişanı yapacağımız yer hafta sonuna vermiyormuş ben de illa orası diye tutturunca böyle oldu :49: çok yoğunuz canım benim yaa foto için çubuklar hazırlıyorum slayt hazırladım hediyeliklerimiz yapıliyo sonra gelen her misafirimizi çikolata dağıtılacak 100 gramlık onlar paketleniyo bi yandan kafamı kaşıyacak vaktimiz yok vallahi nişanlığım dikildi sevgilim takım elbisesini ve takıları bayramdan sonra alıcaz bizde durumlar böyle :16:

belki vaktin olmayabilir canım ama çubukları hediyeliklerini özellikle elbiseni falan paylaşırsan merakımızı gidermiş oluruz :52:

okul düşünüyorum üniversiteye başlıycam Allah izin verirse onun telaşındayım şimdi okul bittikten sonra düşünüyoruz zaten düğünü ama iş ailelere de taşınsın istedik baalım zaman ne gösterecek :1:

belki vaktin olmayabilir canım ama çubukları hediyeliklerini özellikle elbiseni falan paylaşırsan merakımızı gidermiş oluruz :52:

hepsini paylaşacağım canım sözün de daha paylaşacağım resimler çok taraması uzun sürüyor yakında biter :)

aklımda canım valla sizi çok beklettiğimin de farkındayım okul staj derken böyle oldu sen görmüşün bir kısmını değil mi:)

olsun canım sen işlerini hallet de biz buradayoz buraya eklemiştin fotoğraf ama o kadarcık değildir fotoğraflar :1:

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
ben evde çok sıkılıyorumm yaptığınız bişey var mı sizin
:1::1:

günaydın canımm :12:
vala bende evde durduğum günler sıkıntıdan ölüyorum canım en iyisi çıkıp gezmek ama o da adanada intihar gibi bişe :9: bide yabancı dizilerim var onlara bakıyorum baya sarıyo birine başlayabilirsin :34:

vala bende evde durduğum günler sıkıntıdan ölüyorum canım en iyisi çıkıp gezmek ama o da adanada intihar gibi bişe :9: bide yabancı dizilerim var onlara bakıyorum baya sarıyo birine başlayabilirsin :34:

bende dizi izliycek sabır yok ki canım :1:
beni oyalayacak bişeyler lazım ama ne:44:

günaydın kızlarr
ben evde çok sıkılıyorumm yaptığınız bişey var mı sizin
:1::1:

bende dizi izliycek sabır yok ki canım :1:
beni oyalayacak bişeyler lazım ama ne:44:

benim izlediklerim 45dk zaten canım :1:
bende şu ara boş boş durmayım dedim ingilizcemi geliştiriyorum benimki o bölümde okuyo hocam oldu bugun ilk dersini verdi babasıda ceren bülbül gibi İngilizce konuşursa sana bişe alıcam dedi o yüzden cok istekli :9::9:

Kızlaarr bugün Gökmen'le iftara çıktık yemeğimizi yedik ve sonrasında ne oldu biliyor musuunnnuuzzz annem beni aradı ve Gökmen'le ciddi ciddi tanışmak istedi önceden karşılaştıklarında veya kalabalık ortamlarda tek tük konuşuyorlardı.biraz hazırlıksız yakalandık ama gittik annem ablam kardeşim ben Gökmen bir şeyler içtik sohbet ettik Gökmen çok heyecanlandı hiç çıtlatmadığı kadat parmak çıtlattı çok komikti ama gayet iyi geçti :52:

ailen kabul edecekse seneye söz yapmayı gayet güzel mutluluğunuz daim olsun :)
benim annem kabul etmemişti de :52:

ikna etmek için çok uğraşacağım ama sorun çıkarmazlar diye umuyorum :1: sana da hayırlı uğurlu olsun annenle ve sevdiceğinle birşeyler içmişsiniz kendi sevgilimi annemle tanıştırmış kadar mutlu oldum valla devamı da çorap söküğü gibi gelir inşallah zor kısmı atlatmışsınız :1:

ikna etmek için çok uğraşacağım ama sorun çıkarmazlar diye umuyorum :1: sana da hayırlı uğurlu olsun annenle ve sevdiceğinle birşeyler içmişsiniz kendi sevgilimi annemle tanıştırmış kadar mutlu oldum valla devamı da çorap söküğü gibi gelir inşallah zor kısmı atlatmışsınız :1:

ben iyi ki olmamış diyorum çünkü çok uzun bekleyecektik ben yapamazdım o kadar sene şimdi kısmetse seneye olacak yani annemi ikna etseydim sözlülüğümün 1.senesi olacaktı ama benim düğün 2017 gibi olur büyük ihtimal o yüzden çok uzundu arası :)
inşallah ikna edersin ve güzel olur.İlk defa beraber oturup böyle sohbet edildiği için bende çok mutlu oldum tanıştırmayı seneye sömestrda düşünüyorduk ama annem hızlı çıktı benim için sorun babamla tanışma annemde sıkıntı yok :52: Darısı senin ve isteyenlerin başına :)

Son düzenleme:
Back