• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kızlar benide alın aranıza bende varım inşallah allah kısmet ederse :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin sefalar getirdin kendinden bahsetsene biraz canım:16:

Hosbulduk canım :) 22 yaşındayım bu yıl mezun oldum hemşirelik bitirdim kpssye girdim pek umudum yok açıkçası soruların zorluğundan dolayı :( 2 yıla yakın bir zamandır ilişkim var sevgilimin okulu uzadı malesef ocakta mezun olacak daha askerlik var falan ama askerden önce söz,nişan falan düşünüyoruz kısmetse ama daha çeyize dair birşey almadım başlasam erken mi diye düşünüyorum başlamasam hepsi birden çok para gider diye düşünüyorum o yüzden birşey almıyorum sanırım hepsi son anlara kalacak benim :):)

Kızlaarr bugün Gökmen'le iftara çıktık yemeğimizi yedik ve sonrasında ne oldu biliyor musuunnnuuzzz annem beni aradı ve Gökmen'le ciddi ciddi tanışmak istedi önceden karşılaştıklarında veya kalabalık ortamlarda tek tük konuşuyorlardı.biraz hazırlıksız yakalandık ama gittik annem ablam kardeşim ben Gökmen bir şeyler içtik sohbet ettik Gökmen çok heyecanlandı hiç çıtlatmadığı kadat parmak çıtlattı çok komikti ama gayet iyi geçti :52:

bu süper bi haber canımm çok sevdim hiç çıtlatmadığı kadar parmak mı çıtlattı komedi ya ama napsın çocuk kolay değil :9:

Hosbulduk canım :) 22 yaşındayım bu yıl mezun oldum hemşirelik bitirdim kpssye girdim pek umudum yok açıkçası soruların zorluğundan dolayı :( 2 yıla yakın bir zamandır ilişkim var sevgilimin okulu uzadı malesef ocakta mezun olacak daha askerlik var falan ama askerden önce söz,nişan falan düşünüyoruz kısmetse ama daha çeyize dair birşey almadım başlasam erken mi diye düşünüyorum başlamasam hepsi birden çok para gider diye düşünüyorum o yüzden birşey almıyorum sanırım hepsi son anlara kalacak benim :):)

hoş geldin aramızaa :)
tam yerine gelmişsin canım buraya gelipte çeyize başlamayan yoktur :1:
benimde evlenmeme cok var ama ara sıra bişeler alıyorum şimdiden bişeler birikti ama alıcak daha coook şey var :26:

benimde evlenmeme cok var ama ara sıra bişeler alıyorum şimdiden bişeler birikti ama alıcak daha coook şey var :26:

Hoşbulduk tatlım :)
Neler aldın canım peki ben düşünüyorum ufak ufak şeyler alsam diye ama nerden başlasam bilemiyorum valla :)

bu liste bitmez canım...
kalanlar için bi fiyat listesi çıkarıyım dedim ortalama aldı başını gitti :)
Neler aldın canım peki ben düşünüyorum ufak ufak şeyler alsam diye ama nerden başlasam bilemiyorum valla :)

önce bi liste yap canım :)
ben yemek takımlarımı ç.k.b takımlarımı seramik tencere takımımı nevresimleri ıvır zıvırlarımı aldım baya :)

ben önce banyo yatak odasını halledim dedim havlularla başladım ama baktım mutfak listesi daha kabarık ufak tefek ıvır zıvırların bi kısmını aldım canım gördükçe beğendikçe alıyorum büyük şeyleri sözlendikten sonra alıcam sende keyfine göre başlayabilirsin :34:

bu liste bitmez canım...
kalanlar için bi fiyat listesi çıkarıyım dedim ortalama aldı başını gitti :)

önce bi liste yap canım :)
ben yemek takımlarımı ç.k.b takımlarımı seramik tencere takımımı nevresimleri ıvır zıvırlarımı aldım baya :)

kesinlikle haklısın canım büyük eşyaların yanında çeyiz bişe tutmaz diyosun ama yok ya uzun vadeye yaymak lazım :31:

ben önce banyo yatak odasını halledim dedim havlularla başladım ama baktım mutfak listesi daha kabarık ufak tefek ıvır zıvırların bi kısmını aldım canım gördükçe beğendikçe alıyorum büyük şeyleri sözlendikten sonra alıcam sende keyfine göre başlayabilirsin :34:

Anladım tatlım çok sağol :) annemde daha erken deyip duruyo bana o yüzden pek hevesli değildim bende ama başlıyım bende ufaktan o zaman :)

bu süper bi haber canımm çok sevdim hiç çıtlatmadığı kadar parmak mı çıtlattı komedi ya ama napsın çocuk kolay değil :9:

Gerçekten çok komikti bir ara parmakları kopacak sandım :52:
Giderken ben bile heyecanlandım yani sürekli diyorum ki nasılsın heyecan var mı stres yapma benim böyle tanışma merasimim olmadığı için seni anlayamıyorum şu an ama iyi geçecek falan değişikti ya :)
Ama ikimizde şok olduk annemden hiç beklemiyorduk yani.Canım sevgilim ya ben hazırlanırken kalkmak için annesini aramış taktik almak için ama annesi cevap vermemiş daha sonra aradı bende ne oldu falan diyince annemi aramıştım ne yapmam lazım neye dikkat edeyim diye diyor annesi annemi tanıdığı için fikir almak istemiş :1:

Son düzenleme:
Gerçekten çok komikti bir ara parmakları kopacak sandım :52:
Giderken ben bile heyecanlandım yani sürekli diyorum ki nasılsın heyecan var mı stres yapma benim böyle tanışma merasimim olmadığı için seni anlayamıyorum şu an ama iyi geçecek falan değişikti ya :)
Ama ikimizde şok olduk annemden hiç beklemiyorduk yani.Canım sevgilim ya ben hazırlanırken kalkmak için annesini aramış taktik almak için ama annesi cevap vermemiş daha sonra aradı bende ne oldu falan diyince annemi aramıştım ne yapmam lazım neye dikkat edeyim diye diyor annesi annemi tanıdığı için fikir almak istemiş :1:

annenin demesi çok iyi olmuş demek ki artık o da ciddiyete dökmek istiyo canım bizimkilerde tanışıyo ama biraz ayaküstü olmuştu zamanı gelince bende yemeğe çağırırım daha iyi olur ee annen eve geçince ne yorum yaptı ne dedi?

Anladım tatlım çok sağol :) annemde daha erken deyip duruyo bana o yüzden pek hevesli değildim bende ama başlıyım bende ufaktan o zaman :)

benim annemde bize hiç çeyiz hazırlamamış modası geçer diye ama artık o da diyo sana alalım zamanı geldi diye yinede cok acele etmiyoruz :)

annenin demesi çok iyi olmuş demek ki artık o da ciddiyete dökmek istiyo canım bizimkilerde tanışıyo ama biraz ayaküstü olmuştu zamanı gelince bende yemeğe çağırırım daha iyi olur ee annen eve geçince ne yorum yaptı ne dedi?

Annem zaten istiyor canım ciddiyete dökmek ara ara diyordu Gökmen için konuşmak istiyorum vs diye ama ben çok ciddiye almıyordum demek ciddiymiş söylerken en sonunda böyle oldu bir de ben bile seneye söz olayına alışamamışken annem çok alıştı seneye hediyelik ne dağıtacağız ne ikram edeceğiz nişanı bahçe de yaparız şöyle masa koyarız vs şaşırıyorum anneme :52: Bir de sürekli babama bir şeyler söylüyor ufak ufak çaktırıyor.Hazırlıklarla ilgili ne biliyim takım elbise aldılar babama belki sana yakında lazım olur diye sonra Özge'nin arkadaşı son sene nişan yaptı okul bitince evleniyormuş orada öyleymiş bizde öyle yaparız gibi :)
Aslında bende iki anne ve biz olarak düşünmüştüm sömestrda kısmet böyleymiş okul başlamadan annelerle beraber bir yemeğe çıkarız artık :) Annem sürekli zaten Gökmen'le ilgili konuştuğumuz için öyle pek yorum yapmadı annem Gökmen'in çekingenliğini falan hoş buldu,dayı tarafı pek iyi değiller işte Gökmen'de dedi ki Özge'nin babası araştıracaksa dayı tarafını araştırmasın olumsuz düşünce olur ama sizin aklınıza oğlan dayıya çeker gibi bir düşünce gelmesin gerçekten öyle değil falan dedi canım ya ne yapsın :1: annemde gayet olumlu yok canım senin ailen onlar değil annen babana bakarız biz seni kim yetiştirdiyse o gibi bir şeyler dedi dayınla alakan yok ki diye.İşte onunla ilgili yorum yaptı annem çekiniyor dayısından dolayı sorun olacak diye ama olmaz falan dedi bana.Anneler akrabalar tanıştığı için herkes birbirini biliyor hep şöyle şakalar oldu anneniz nasıllar okuyor musun sanki ilk defa birbiri hakkında bilgi alıyormuş gibi vs samimiydi yani sohbet sonra bizim sokak çıkmaz sokak annem diyor ki öyle olmasaydı evde ağırlardık diyor, başka babamla nasıl tanıştıracapımızdan nasıl tepki verebilir ondan bahsettik,annem bir daha ki görüşmeye Gökmen'e annende gelsin dedi.Gökmen'i biraz korkuttu annem babamla ilgili şakayla karışık konuşuyoruz ama insan gerilir haliyle bende onu rahatlatıyorum yok ya sinirli değil öyle çok tepki vermez anneme dönüyorum anne niye korkutuyorsun falan diyorum :)
Ama annem eve gelince daha çok olayın şaşkınlığı içerisindeydi çünkü biliyorum ki onunda hiç aklında yoktu :1:
Darısı başınıza canım güzel şeylermiş bunlar saat 23:30 oldu ben dedim ki kalkalım Gökmen diyor ki yok böyle güzel gidiyor kalkmayalım :52:
Ay ne uzun yazmışım be :)

Son düzenleme:
kızlar benim de canım çok sıkkın söz işi yattı bizim bu sene hiç olmayacak sevgilimin okulu bitmişti ama formasyon çıktı hiç hesapta yokken şimdi şubat a kadar onu alacak sonra da askerlik düşünüyor ben şubat dan sonra isteme söz olsun diyordum ama erkek arkadaşım buna karşı çıkıyor işim olmadan çıkamam sizinkilerin karşısına diyor o bakımdan haklı iş durumu zor bu seneki kpss sınavından umudu yok seneye daha iyi hazırlanıp girmeyi düşünüyor o yüzden napacağımızi bilemiyorum kızlar sadece bekliyoruz

kızlar benim de canım çok sıkkın söz işi yattı bizim bu sene hiç olmayacak sevgilimin okulu bitmişti ama formasyon çıktı hiç hesapta yokken şimdi şubat a kadar onu alacak sonra da askerlik düşünüyor ben şubat dan sonra isteme söz olsun diyordum ama erkek arkadaşım buna karşı çıkıyor işim olmadan çıkamam sizinkilerin karşısına diyor o bakımdan haklı iş durumu zor bu seneki kpss sınavından umudu yok seneye daha iyi hazırlanıp girmeyi düşünüyor o yüzden napacağımızi bilemiyorum kızlar sadece bekliyoruz

benimkide ben mezun olmadan babanların karşısına çıkamam baban beni ciddiye almaz diyip durmuştu...şükür tanıştılarda rahatladık artık...
bende sömestra hatta belki daha sonraya ertelemek istiyorum sözü son senem çok agır geçicek tezde var:18:
sonuç olarak ben evlenmek istemiyomuşum öyle dedi:26:
bekliycez canım hayallerimiz çok ama bide şartlar var...

Kızlaarr bugün Gökmen'le iftara çıktık yemeğimizi yedik ve sonrasında ne oldu biliyor musuunnnuuzzz annem beni aradı ve Gökmen'le ciddi ciddi tanışmak istedi önceden karşılaştıklarında veya kalabalık ortamlarda tek tük konuşuyorlardı.biraz hazırlıksız yakalandık ama gittik annem ablam kardeşim ben Gökmen bir şeyler içtik sohbet ettik Gökmen çok heyecanlandı hiç çıtlatmadığı kadat parmak çıtlattı çok komikti ama gayet iyi geçti :52:

çok güzel geçmiş özge çok sevindim senin adına istediğinz gibi geçmiş :)

hoşgeldn canım aramıza :) ben de çeyize hiç başlamadım ufak tefek alıyoruz annemle arada ama genel olarak başlamadık çünkü önümüzde baya zaman var malesef:44:

benimkide ben mezun olmadan babanların karşısına çıkamam baban beni ciddiye almaz diyip durmuştu...şükür tanıştılarda rahatladık artık...
bende sömestra hatta belki daha sonraya ertelemek istiyorum sözü son senem çok agır geçicek tezde var:18:
sonuç olarak ben evlenmek istemiyomuşum öyle dedi:26:
bekliycez canım hayallerimiz çok ama bide şartlar var...

evet canım malesef öyle hep şart ya:43:
seninki mezun olmadan öyle çıktı sizinkilerin karşısına ama sonra da hemen tanıştılar biizm de öyle olsaydı keşke
niye öyle dedi ki ertelediğin için mi

evet canım malesef öyle hep şart ya:43:
seninki mezun olmadan öyle çıktı sizinkilerin karşısına ama sonra da hemen tanıştılar biizm de öyle olsaydı keşke
niye öyle dedi ki ertelediğin için mi

yok canım mezun oldu öyle geldi başka türlü adım atmadı bizim eve gerçi çalışıyodu ama inat etti bende ikna edemedim
evet ertelediğim için öyle dedi:26:

Back