canım bu işler kısmet derler ama birazda oluruna bıraksanız mesela benimkide askerden önce nişan yapalım diyo bana kalsa düğünde önceydi ama ikna etti beni bizde mademki evliliğe çok var o zaman sevgililiğin tadını çıkarıyoruz hazır ailelerle uğraşmıyoken gezip tozuyoruz o kadarda üzme kendini sevdiğin insan hayatında ona şükret :)kızlar benim de canım çok sıkkın söz işi yattı bizim bu sene hiç olmayacak sevgilimin okulu bitmişti ama formasyon çıktı hiç hesapta yokken şimdi şubat a kadar onu alacak sonra da askerlik düşünüyor ben şubat dan sonra isteme söz olsun diyordum ama erkek arkadaşım buna karşı çıkıyor işim olmadan çıkamam sizinkilerin karşısına diyor o bakımdan haklı iş durumu zor bu seneki kpss sınavından umudu yok seneye daha iyi hazırlanıp girmeyi düşünüyor o yüzden napacağımızi bilemiyorum kızlar sadece bekliyoruz
inşallah canım sorunsuz gider umarım darısı başına seninde güzel haberlerini almak istiyorum :)
inşallah canım bizimkilerle tanıştı ama hep plansız ayaküstü karşılaştılar içime sinmedi bu yazı atlatalımda yemeğe çağırırım daha cok ısınırlar :)