- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
bunlar biraz fikir olabilir bebekli olanın puantiyesi hoşuma gitti diğerlerininde konuşma balonları hoş durmuş dikdörtgen olması yerine bu tarz kesimler daha iyi duruyo canım
Eki Görüntüle 1184421 Eki Görüntüle 1184422 Eki Görüntüle 1184423 Eki Görüntüle 1184424 Eki Görüntüle 1184425
Cnm google ye söz hatırası cerceverler yaz çok güzel şeyler ckıyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydn cnm bnde adını ogreniyim hemen katılıcam[/URL]
Orda biri varmııı ??? :what:
tamamm o zaman canımm
bu daha güzelmiş :) üstte isimler dursun bence altta tarih yaz olmaz mı ama söz hatırası diye nereye yazılacak o var
kk 2015 sözlencekler topiği diye bekleriz gelirsenz :)
bulabildiniz mi kızlar katıldınız mı :)
aa ayıp ediyosun yazarım tabiki tatlımbence kalpler yan tarafta taşacak şekilde irili ufaklı olsa daha tatlı olur alt taraftada sözümüze hoşgeldiniz tarih falan yazar canım biraz örneklere bakim geliştiririz biraz daha
kk 2015 sözlencekler topiği diye bekleriz gelirsenz :)
şöyle düşündüm o büyük kalpleri iki üst tarafa koyacağım kalbin üst m kısmı varya o şekilde keseceğim düz kalmayacak sağdaki kalpten sol tarafa serpme soldaki kalpten sağ tarafa serpme yapsam ortaya isimler begüm berkay yazandaki gibi aynı şekilde kenarlara da insem kalbin tekinin içine tarih yazsam alt kısmı ise Cerenin paylaştığı yine begüm berkay yazan çerçevedeki gibi dalgalı yapıp içine söz hatırası yazılsa nasıl olur ? Hem dikdörtgen kalmamış olur.
bence mantıklı canım olur böyle
peki bu topik nerde canım facedemi özelden yazayım o zaman ekle benide
teşekkürler canım diğer kızların başka fikirleri yoksa beğenmişlerse anlattığım gibi yaparım :)
Bncede daha güzel olur cnm mantıklı hemde herşeyi sığdırmış olursun :)
Kızlar sözde dağıtacağım yastık hediyeliklerim vardı ya onlarında süslemesini değiştireceğim hediyeliklerimin süslemesi şu şekildeydi Eki Görüntüle 1184479
verdiğim karar ile süslemeyi şöyle yapacağım yalnız o tüy olmayacak bir de tülün üzerine küçük nazar boncuğu :) Eki Görüntüle 1184480
evet canım böyle daha şık olur
şöyle düşündüm o büyük kalpleri iki üst tarafa koyacağım kalbin üst m kısmı varya o şekilde keseceğim düz kalmayacak sağdaki kalpten sol tarafa serpme soldaki kalpten sağ tarafa serpme yapsam ortaya isimler,begüm berkay yazandaki gibi aynı şekilde kenarlara da insem kalbin tekinin içine tarih yazsam alt kısmı ise Cerenin paylaştığı yine begüm berkay yazan çerçevedeki gibi dalgalı yapıp içine söz hatırası yazılsa nasıl olur ? Hem dikdörtgen kalmamış olur.
Bence guzel olur =) ben begüm berkay yazani cok begenmstim zaten =)senin anlattgin sekliyle daha da guzel olur =)
beğenmene sevindim canım ayy heyecanlandım bak şimdi :)
peki hediyeliklerim hakkında ne diyorsun ?
Daha estetik duruyor oncekine göre, iyi düsünmüssn =)
şöyle düşündüm o büyük kalpleri iki üst tarafa koyacağım kalbin üst m kısmı varya o şekilde keseceğim düz kalmayacak sağdaki kalpten sol tarafa serpme soldaki kalpten sağ tarafa serpme yapsam ortaya isimler,begüm berkay yazandaki gibi aynı şekilde kenarlara da insem kalbin tekinin içine tarih yazsam alt kısmı ise Cerenin paylaştığı yine begüm berkay yazan çerçevedeki gibi dalgalı yapıp içine söz hatırası yazılsa nasıl olur ? Hem dikdörtgen kalmamış olur.
Cereenn tekrar sözü erkene almaya karar vermişsiniz nasıl oldu hatta daha önceye bile almışsınız yoksa öylesine mi 1 temmuz yaptın ? :)
Bizde Ağustos sonu Eylül başı gibi düşünüyoruz tarihi erteledik herkes erkene alır biz geriye atıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?