- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
biz kızımızı alamayız derken sorun ne canım neyden korkuyolar anlamadım:44:
Bnm sevglm doğulu olduğu icin cnm tandk birileri olsun fln diolr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz kızımızı alamayız derken sorun ne canım neyden korkuyolar anlamadım:44:
hoş bulduk canım vallahi zaman çok çabuk geçiyor şimdi nişan için gün sayıyoruz :) sen nasılsın nasıl gidiyor :)
Bnm sevglm doğulu olduğu icin cnm tandk birileri olsun fln diolr
ne alaka canım...
babanla konuşuyo musun bu konuyu
Hyr cnm bi kere geleceklerini soyleyebldm ondada mutlu olalm fln bsey dedim ama hatrlamyrm dun akşam annem babama dems bayramın 1. Günü gelicekler die babamda dems 2. Gün gelcklerdi noldu fln die annemde bileti o zamana almslr dems babamda iyi gelsinler demis ama anneme diyomus ben olmaz dersem nolcak die annemde dio olmaz dicek begensede begenmesede napicagmi blmiyorum İNŞALLAH KABUL EDER CNM
selm kızlar ben geldim:)
güzel olmuş buraya gelmiş yine herkez
ben soracaktım nişan ne zaman diye ama özge sormuş gördüm:)
hadi hayırlsı hafta içine geliyor dimi?
ben daha bir hazırlık yapmadım zaten gün de belli değil daha ama sen anlat yaptıklarını bende kopya çekeyim
beğense de beğenmese de olmaz mı diyecekmiş baban öyle şey mi olur şimdiden bunu düşünmesin.Canım erkek arkadaşının sizin yakınlara gelme durumu yok mu doğu da nerede bilmiyorum da orada mı yaşayacaksınız ?
Hyr cnm bursada yasıcaz şiirtli bnm sevgilim arap cnm
Siirte gelin gitmeyecekmişsin işte sevgilinin ailesiyle içli dışlı olmayacaksın aileler anlaşsın sizde seviyorsunuz daha ne olsun.Yılda kaç kere Siirte gideceksin ki bence baban tanıyıp severse çok sorun etmeyecektir
Cnm aileside bursada ama evlerimiz ayrı olucak İNŞALLAH onlar güya siirte Allah korusun bi ayrım fln olsa yarın bigun mecbur beni alıp oraya götürürlermis sevgilime sordum ailen emekli olunca fln siirte gdicekmi dedim oda dedi onlarda artık gitmez anca büyükleri görmeye giderler diyo cnm Allah izin verirse ömür boyu bursadayz nerde doyuyorsan oralı olursun diyo cnm ama bn bunları anlatamıyorum
Cnm aileside bursada ama evlerimiz ayrı olucak İNŞALLAH onlar güya siirte Allah korusun bi ayrım fln olsa yarın bigun mecbur beni alıp oraya götürürlermis sevgilime sordum ailen emekli olunca fln siirte gdicekmi dedim oda dedi onlarda artık gitmez anca büyükleri görmeye giderler diyo cnm Allah izin verirse ömür boyu bursadayz nerde doyuyorsan oralı olursun diyo cnm ama bn bunları anlatamıyorum
Bana kalsa hiç sorun yok canım ailesi de Bursa da yani Siirtle tek bağ büyükler.Hayatta bin bir türlü şey var hepimizin şu anki oturduğu yer garanti değil ki illa bir şey olacak diye bekleyip seni oraya götürmelerini düşünüyor öyle bir şey olabilir ama olmayadabilir olacağının garantisi yok.Bence oturup ailenle tek tek konuşmalısın çünkü bu babam anneme böyle dedi ben anneme söyledim babama anlattı falanla olacak iş değil.Baban soracak sen cevaplayacaksın.Aklındaki sorular anca böyle gider.Açık açık konuştun mu babanla ?
Konusmadm cnm konusamam ki babam hemen susuyo cnku bakalım cnm su bayram bi gelsin bi tanısılsn da rahatlym artık hele bide sözümüz olsa Allahın izniyle İNŞALLAH rahatlicam cnm
inşallah canım her şeyin güzel geçsin :)
Benim sevdicegim ararken de o çalıyor kızlar bnmde artık bi facebookum var sonunda askımla beraber açtık yine sizlerlede arkadaş mı olsak ordada :) ve eteğimi diktirdim ama tansma günü pantalon ve tunik tarzında gömlek eşarp seklinde giyinmeye karar verdim etekle pek rahat edemedim cnku bu arada hepinize gunaaaydınnn :)
Bakın ne yaptim kizlar =)
Günaydın hatunlarrr
ayyy nasıl bi akşa geçirdim yaa
saat 7.30 da geldiler...
kapıda karşıladık biraz kalabalık olduğumuz için kadınlar erkekler ayrı oturmak zorundaydı...
içeri geçtiklerinde babasının elini öpmek istedim adam bana elini öptürmedi mutfaga geçtim başladım ağlamaya
megerse adam benim ben olduğumu bilmiyomuş başkası sanmış
ablası yengem filan beni susturmaya çalışıyo tabi
neyse annesi benimle çok ilgilendi bol bol resim çektirdik
iftarımızı yaptık
herşey çok güzeldi babalarımız çok iyi anlaştı benim babam sevgilimin eniştesinden hoşlanmadı kibirli buldu
onun babası benim bi kuzenimden hoşlanmamış ama genel olarak herşey çok güzeldi...
giderlerken babası bana elini öptürdü hemde sarılıp yanaklarımdan öptü
herkes çok şaşırdı (Sevgilim bana sakın babama sarılmaya kalkma hoşlanmaz demişti)
bizide davet ettiler babam bi gün geliriz dedi adam bu işi uzatmıycaz en yakın zamanda misafirim olcaksınız dedi
akşam genel olarak böyle geçti kızlar
merhaba bende geldim tabi aranza alırsanız =))))
Konusmadm cnm konusamam ki babam hemen susuyo cnku bakalım cnm su bayram bi gelsin bi tanısılsn da rahatlym artık hele bide sözümüz olsa Allahın izniyle İNŞALLAH rahatlicam cnm
Oooo Ceren hoş geldin :)
bu topiğin kızları olarak bi topiğimiz de var bekleriz canm face grubuna :)
kız sen ne beceriklisin valla çok tatlı olmuş :)
genel olarak çok güzel geçmiş hadi bakalım gözün aydın tekrar:)
Rabbim utandırmasın.hayırlı olsun inşallah :)
herşey bu saatten sonra başlıyor en zorunu atlattınız sayılır :)
hoşgeldin canım aramıza :2:
bu topiğin kızları olarak bi topiğimiz de var bekleriz canm face grubuna :)
kız sen ne beceriklisin valla çok tatlı olmuş :)
genel olarak çok güzel geçmiş hadi bakalım gözün aydın tekrar:)
Rabbim utandırmasın.hayırlı olsun inşallah :)
herşey bu saatten sonra başlıyor en zorunu atlattınız sayılır :)
hoşgeldin canım aramıza :2:
sıkma canını canım hele bi gelsinler de