Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Herkese günaydın Kızlar face grubumuz gizli, ancak biz içerden ekleyebiliyoruz sizi. onun için de arkadaş olmamız lazım. Eğer arkadaş olarak eklenmeye herkese açıksanız isimlerinizi bana veya gruptaki kızlardan birine atın. (Safiye, Pelin, Yasemin, Burcu, Ceren) Sizi arkadaş olarak ekleyip gruba alalım Sonra arkadaşlıktan çıkarabilirsiniz

Ah bu büyükler yaaa benim en küçük dayım da tutturmuş kariyere başlarsan kız kurusu olur çıkarsın evlenemezsin ama sen ünide devam et. Açık açık evlenme diyor. Sürekli sevgilimi kötülemeler. Boyu uzun iri bilmem ne. Kendisi sanki çok ufak tefek. O atanamıycak büyük ihtimalle. Sen dr, yard.doç olcaksın o çiftçi mi olacak? sorularından bıktım. hele babam halam fln atan da ailene bak biraz sonra evlenirsin desinler kıyameti koparırım.

Sağol canım =) yapıyoruz işte bir şeyler kendi çapımızda

günaydın canım nasılsın
face grubunuz varsa bende katımak isterimm

Gunaydn cnm bnde adını ogreniyim hemen katılıcam [/URL]

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İsminizi özelden yazın sizi önce arkadaş olarak ekleyip sonra gruba eklemeliyiz, grup gizli maalesef arasanız da bulamazsınız.

İsminizi özelden yazın sizi önce arkadaş olarak ekleyip sonra gruba eklemeliyiz, grup gizli maalesef arasanız da bulamazsınız.

Bnde gizliyim cnm actm gizliden yaziyorm adresmi fln :)

Cnm önce sen bana bi msj gondereblirmsn bn yapamadm galiba :)

senin dayında benim anneannemden az değilmiş halbuki büyükler çok karışmasa belki her şey daha kolay ilerler :)

Kızlar bana fikir verir misinizzz ? :)

Söz hatırası çerçevemi bu şekilde yapmaya karar verdim köşe de yüzükler olmayacak kalpler aynı yerde ama tarih,isim ve söz hatırası yazısını nereye yazacağım?

Son düzenleme:

Güzel cnm ama daha degskleride var bnde hatıra yazsini yazck biter göremedim cnm :) kendin msn yapcksn

Güzel cnm ama daha degskleride var bnde hatıra yazsini yazck biter göremedim cnm :) kendin msn yapcksn

evet canım aslında çerçevede beğendiğim tek şey kalpler diğer her yerde değişiklik yapabilirim öyle bir fikrin var mı ya da beğendiğin çerçeve modellerinden gösterebilir misin ? :)

evet canım aslında çerçevede beğendiğim tek şey kalpler diğer her yerde değişiklik yapabilirim öyle bir fikrin var mı ya da beğendiğin çerçeve modellerinden gösterebilir misin ? :)

Bnm şuan yok cnm yapmayı düşünmüyorum isterim ama yapmicm galiba :)

artık yazarsın

aa ayıp ediyosun yazarım tabiki tatlım bence kalpler yan tarafta taşacak şekilde irili ufaklı olsa daha tatlı olur alt taraftada sözümüze hoşgeldiniz tarih falan yazar canım biraz örneklere bakim geliştiririz biraz daha

Cnm google ye söz hatırası cerceverler yaz çok güzel şeyler ckıyo

bunlar biraz fikir olabilir bebekli olanın puantiyesi hoşuma gitti diğerlerininde konuşma balonları hoş durmuş dikdörtgen olması yerine bu tarz kesimler daha iyi duruyo canım

bu daha güzelmiş :) üstte isimler dursun bence altta tarih yaz olmaz mı ama söz hatırası diye nereye yazılacak o var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…