Adı ne cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydn cnm bnde adını ogreniyim hemen katılıcamgünaydın canım nasılsın
face grubunuz varsa bende katımak isterimm
Gunaydn cnm bnde adını ogreniyim hemen katılıcam[/URL]
bizimle değil ama neredeyse yan yana evlerimiz yani çok yakınız günün yarısı beraber diyebilirim bütün torunları için aynı şey geçerli.istediği kadar olmaz desin benim babam kabul ettikten sonra ister buyurur gelir ister gelmez mutlu günüme onun kuralları var diye ben vazgeçmem mutluluğumdan.Bende herkesin okuduğu sıradan bir bölüm olan İktisat okuyorum canım 4 yıllık olmasına rağmen iş olanağım daha az onun okuduğu bölüm ona daha çok iş sahibi olma imkanı sunuyor benim okuduğumdan ziyade ama anneannem bunu anlamıyor niyeyse eğitim farkı konusunu kafasına takmış durumda.Sanki 4 yıllık okuyor olsaydı kişiliği bundan farklı mükemmel harika bir insan mı olacaktı onun gözünde bilmem.
bu topiğin kızları olarak bi topiğimiz de var bekleriz canm face grubuna :)
kız sen ne beceriklisin valla çok tatlı olmuş :)
genel olarak çok güzel geçmiş hadi bakalım gözün aydın tekrar:)
Rabbim utandırmasın.hayırlı olsun inşallah :)
herşey bu saatten sonra başlıyor en zorunu atlattınız sayılır :)
hoşgeldin canım aramıza :2:
günaydın canım nasılsın
face grubunuz varsa bende katımak isterimm
Gunaydn cnm bnde adını ogreniyim hemen katılıcam[/URL]
İsminizi özelden yazın sizi önce arkadaş olarak ekleyip sonra gruba eklemeliyiz, grup gizli maalesef arasanız da bulamazsınız.
İsminizi özelden yazın sizi önce arkadaş olarak ekleyip sonra gruba eklemeliyiz, grup gizli maalesef arasanız da bulamazsınız.
hoşbulduk canımmk.bakma gündüz yazamadım dışarıdaydım
Herkese günaydınKızlar face grubumuz gizli, ancak biz içerden ekleyebiliyoruz sizi. onun için de arkadaş olmamız lazım. Eğer arkadaş olarak eklenmeye herkese açıksanız isimlerinizi bana veya gruptaki kızlardan birine atın. (Safiye, Pelin, Yasemin, Burcu, Ceren) Sizi arkadaş olarak ekleyip gruba alalım Sonra arkadaşlıktan çıkarabilirsiniz
Ah bu büyükler yaaabenim en küçük dayım da tutturmuş kariyere başlarsan kız kurusu olur çıkarsın evlenemezsin ama sen ünide devam et. Açık açık evlenme diyor. Sürekli sevgilimi kötülemeler. Boyu uzun iri bilmem ne. Kendisi sanki çok ufak tefek. O atanamıycak büyük ihtimalle. Sen dr, yard.doç olcaksın o çiftçi mi olacak? sorularından bıktım. hele babam halam fln atan da ailene bak biraz sonra evlenirsin desinler kıyameti koparırım.
Sağol canım =)yapıyoruz işte bir şeyler kendi çapımızda
Kızlar bana fikir verir misinizzz ? :)
Eki Görüntüle 1184306
Söz hatırası çerçevemi bu şekilde yapmaya karar verdim köşe de yüzükler olmayacak kalpler aynı yerde ama tarih,isim ve söz hatırası yazısını nereye yazacağım?
Güzel cnm ama daha degskleride var bnde hatıra yazsini yazck biter göremedim cnm :) kendin msn yapcksn
evet canım aslında çerçevede beğendiğim tek şey kalpler diğer her yerde değişiklik yapabilirim öyle bir fikrin var mı ya da beğendiğin çerçeve modellerinden gösterebilir misin ? :)
artık yazarsın
Eki Görüntüle 1184306
Söz hatırası çerçevemi bu şekilde yapmaya karar verdim köşe de yüzükler olmayacak kalpler aynı yerde ama tarih,isim ve söz hatırası yazısını nereye yazacağım?
evet canım aslında çerçevede beğendiğim tek şey kalpler diğer her yerde değişiklik yapabilirim öyle bir fikrin var mı ya da beğendiğin çerçeve modellerinden gösterebilir misin ? :)
hoşbuldum canımmm nasılsın =) aaaa face grubunuzmu var yoksa ne güzelll
Adı ne cnm
Eki Görüntüle 1184306
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?