Geçmiş olsun cnm Allah şifalar versin yaşlılarımızın işi çok zor Rabbim sağlık versin cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir tanesini bohça yaparken kaynanaya koyarım 2 tane kalır birini de söksem 1 tane olur :)
geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Bakın ne yaptim kizlar =)
Bunu giyecek bebek yenmez mi sevilmez mi oy çok şeker olmuş canım maşallah pek marifetlisin :)
Günaydın hatunlarrr
ayyy nasıl bi akşa geçirdim yaa
saat 7.30 da geldiler...
kapıda karşıladık biraz kalabalık olduğumuz için kadınlar erkekler ayrı oturmak zorundaydı...
içeri geçtiklerinde babasının elini öpmek istedim adam bana elini öptürmedi mutfaga geçtim başladım ağlamaya
megerse adam benim ben olduğumu bilmiyomuş başkası sanmış
ablası yengem filan beni susturmaya çalışıyo tabi
neyse annesi benimle çok ilgilendi bol bol resim çektirdik
iftarımızı yaptık
herşey çok güzeldi babalarımız çok iyi anlaştı benim babam sevgilimin eniştesinden hoşlanmadı kibirli buldu
onun babası benim bi kuzenimden hoşlanmamış ama genel olarak herşey çok güzeldi...
giderlerken babası bana elini öptürdü hemde sarılıp yanaklarımdan öptü
herkes çok şaşırdı (Sevgilim bana sakın babama sarılmaya kalkma hoşlanmaz demişti)
bizide davet ettiler babam bi gün geliriz dedi adam bu işi uzatmıycaz en yakın zamanda misafirim olcaksınız dedi
akşam genel olarak böyle geçti kızlar
Maşallah cnm Rabbim devamını hemen getirsin İnşallah çok güzel geçmesine çok sevindim darısı bizlere İNŞALLAH cnm
amin canım çok saol darısı başına inşallah
merhaba bende geldim tabi aranza alırsanız =))))
Amin cnm saol ne giydin cnm dun çok heycanlandn mı :)
ilk başta çok heyecanlandım ama sonra çok rahattım canım annesi çok yakın davrandı çıkarkende babası sarılıp öpünce iyice rahatladım :)
siyah pantolon siyah elbise krem dantel pelerin ipek şal taktım canım
Hm... Bnde pantalon giymeye karar verdim cnm krem pantalon pudra pembesi uzun tunik gömlek yani kremli renkli eşarp takmayı düşünüyorum bakalım bizimkisi nasıl gecicek İnşallah çok güzel geçer
inşallah canım baban yumuşadı mı birazcık
Hic bi fikrim yok cnm sadece gelsinler bi tanısalm dedi okdr
inşallah güzel geçer canımm
Seve seve cnm hoşgeldin aramıza
Günaydın hatunlarrr
ayyy nasıl bi akşa geçirdim yaa
saat 7.30 da geldiler...
kapıda karşıladık biraz kalabalık olduğumuz için kadınlar erkekler ayrı oturmak zorundaydı...
içeri geçtiklerinde babasının elini öpmek istedim adam bana elini öptürmedi mutfaga geçtim başladım ağlamaya
megerse adam benim ben olduğumu bilmiyomuş başkası sanmış
ablası yengem filan beni susturmaya çalışıyo tabi
neyse annesi benimle çok ilgilendi bol bol resim çektirdik
iftarımızı yaptık
herşey çok güzeldi babalarımız çok iyi anlaştı benim babam sevgilimin eniştesinden hoşlanmadı kibirli buldu
onun babası benim bi kuzenimden hoşlanmamış ama genel olarak herşey çok güzeldi...
giderlerken babası bana elini öptürdü hemde sarılıp yanaklarımdan öptü
herkes çok şaşırdı (Sevgilim bana sakın babama sarılmaya kalkma hoşlanmaz demişti)
bizide davet ettiler babam bi gün geliriz dedi adam bu işi uzatmıycaz en yakın zamanda misafirim olcaksınız dedi
akşam genel olarak böyle geçti kızlar
merhaba bende geldim tabi aranza alırsanız =))))
ilk olay nazar olsun artık başka sorun yok ya önemli değil canım :)
babaların anlaşması çok güzel e tabi ki herkes birbirinden hoşlanacak değil baban eniştesinden hoşlanmadı ama çok sorun değil aileler anlaşsın yeterli annesiyle de iyi anlaşmışsınız ve sonucunda babasıyla sarılıp el öpüp ayrılmışsınız daha ne olsun :)
nazar değmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?