- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
hazırlıklar olmaz mı canım çok yoğunuz :) nişanlığım dikiliyor bitmek üzere sanırım pazartesi gidip alacağız hediyelikler hazırlanıyor bir yandan fotoğraf için çubuklar hazırlıyorum o esprili olanlardan davetiyemizi bastırdık dağıtacağız gelen misafirlerimizin hepsine üzerinde bizim resmimizin olduğu 100 gramlık çikolatalardan dağıtacağız onların paketlenmesi var giriş müziği dans müziği arayışı içindeyim nişanımız yemekli olacak yemekten önce bir slayt gösterisi hazırladım onu izleteceğim çok yoğunuz yani anlayacağın eğer o tarihte müsaitsen gökmenle seni de beklerim canım gelin misafirimiz olun
nişanlığının resmini bekliyorum canım baya hazırlık bitmiş ne güzel aa o çikolataları biliyorum ağzınızın tadı hiç bozulmasın çikolata gibi tatlı olun her zaman dans müziği seçimi çok zorluyor ya bende bir ara bulayım aklımda fikir olsun dedim yok ya çok herkeste olan ya da uygun müzik yok Allah yardımcın olsun güzel müzik bulursun inşallah.Ayy slaytlara bayılıyorum çok hoş gözüküyor eski yeni karışık resimler İnşallah müsait olursak gelmeyi çok isterim davetin için çok teşekkürler :)