• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

hazırlıklar olmaz mı canım çok yoğunuz :) nişanlığım dikiliyor bitmek üzere sanırım pazartesi gidip alacağız hediyelikler hazırlanıyor bir yandan fotoğraf için çubuklar hazırlıyorum o esprili olanlardan davetiyemizi bastırdık dağıtacağız gelen misafirlerimizin hepsine üzerinde bizim resmimizin olduğu 100 gramlık çikolatalardan dağıtacağız onların paketlenmesi var giriş müziği dans müziği arayışı içindeyim nişanımız yemekli olacak yemekten önce bir slayt gösterisi hazırladım onu izleteceğim çok yoğunuz yani anlayacağın :27: eğer o tarihte müsaitsen gökmenle seni de beklerim canım gelin misafirimiz olun :16:

nişanlığının resmini bekliyorum canım baya hazırlık bitmiş ne güzel aa o çikolataları biliyorum ağzınızın tadı hiç bozulmasın çikolata gibi tatlı olun her zaman :52: dans müziği seçimi çok zorluyor ya bende bir ara bulayım aklımda fikir olsun dedim yok ya çok herkeste olan ya da uygun müzik yok Allah yardımcın olsun güzel müzik bulursun inşallah.Ayy slaytlara bayılıyorum çok hoş gözüküyor eski yeni karışık resimler :16: İnşallah müsait olursak gelmeyi çok isterim davetin için çok teşekkürler :)

tüm işimi gücümü bitirdim solugu burda aldım kızlar...
ben hayatımda böyle heyecan yaşamadım
sevgilim merdivenlerden çıkarken benim gözlerim doldu stresten oturup ağlayacaktım...
sonra geldi
oturdu şaşkın şaşkın bakıyo etrafa gelirken baklavayla lokum almıştı :)
saat 6 gibi geldi bize sohbet ettiler babam ve kardeşimle maç izlediler babam bişeyler sordu işten siyasetten izmitten bahsettiler
babama böyle bi kızınız olduğu için gurur duymalısınız böyle bir kız yetiştirdiğiniz için çok teşekkür ederim dedi babamın yelkenler suda tabi
beraber yemek yedik tam konuşurken sevgilimin annesi beni aradı herşey yolunda mı diyo
yemekten sonra tatlılarımızı ikram ettik çayla beraber :)
ondan sonra tavla oynadılar kahve içtiler herşey çok güzeldi baba çok sıcak davrandı
Allah hepimize bu günleri kazasız belasız atlattırsın:16:

her şey güzel sorunsuz geçti yani hadi geçmiş olsun darısı salı günü aile tanışmasına sevgilinde kaleyi içten fethetmiş :)
babanda sıcak davranmış ne güzel sohbetler de olmuş tutulup kalınmamış darısı bizlere inşallah :)

Selamlar uzun zaman sonra sonunda gelebildim aranıza tekrar =) telefondan kadınlar kulübüne girmekte zorlandığım için aksatmıştım bayadır. Tek tek nasıl okunacak o sayfalar :D:53:

nişanlığının resmini bekliyorum canım baya hazırlık bitmiş ne güzel aa o çikolataları biliyorum ağzınızın tadı hiç bozulmasın çikolata gibi tatlı olun her zaman :52: dans müziği seçimi çok zorluyor ya bende bir ara bulayım aklımda fikir olsun dedim yok ya çok herkeste olan ya da uygun müzik yok Allah yardımcın olsun güzel müzik bulursun inşallah.Ayy slaytlara bayılıyorum çok hoş gözüküyor eski yeni karışık resimler :16: İnşallah müsait olursak gelmeyi çok isterim davetin için çok teşekkürler :)

cümlemizin hep tatlı olur inşallah canım :16: bu şarkı kalbimin tek sahibine şarkısını istiyodum yeni çıktığı zaman kimse kullanmıyodu şimdi herkes onu çaldırtıyor :14: bakalım bulucaz bir şarkı artık :) bekliyoruz vallahi buyurun gelin canım benim :16:

cümlemizin hep tatlı olur inşallah canım :16: bu şarkı kalbimin tek sahibine şarkısını istiyodum yeni çıktığı zaman kimse kullanmıyodu şimdi herkes onu çaldırtıyor :14: bakalım bulucaz bir şarkı artık :) bekliyoruz vallahi buyurun gelin canım benim :16:

evet o şarkı bir patladı herkes bu ara onu çalıyor inşallah başka şarkı bulursun canım :)

evet o şarkı bir patladı herkes bu ara onu çalıyor inşallah başka şarkı bulursun canım :)

Benim sevdicegim ararken de o çalıyor kızlar bnmde artık bi facebookum var sonunda askımla beraber açtık yine sizlerlede arkadaş mı olsak ordada :) ve eteğimi diktirdim ama tansma günü pantalon ve tunik tarzında gömlek eşarp seklinde giyinmeye karar verdim etekle pek rahat edemedim cnku bu arada hepinize gunaaaydınnn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Benim sevdicegim ararken de o çalıyor kızlar bnmde artık bi facebookum var sonunda askımla beraber açtık yine sizlerlede arkadaş mı olsak ordada :) ve eteğimi diktirdim ama tansma günü pantalon ve tunik tarzında gömlek eşarp seklinde giyinmeye karar verdim etekle pek rahat edemedim cnku bu arada hepinize gunaaaydınnn :)

Hayırlı olsun canım facebook kullanan arkadaşlarla olun tabi ki çünkü ben kullanmıyorum :)
peki eteğini ne zaman giyeceksin ?

Hayırlı olsun canım facebook kullanan arkadaşlarla olun tabi ki çünkü ben kullanmıyorum :)
peki eteğini ne zaman giyeceksin ?

Saol cnm valla bilmiyorum belki onlara giderken oda kesin değil :)

Son düzenleme:
dantelli istemiyorum ama illa yaptıracaklar :19:
Biri de dantelli olsun boşver, sen daha guzellerini alirsin yine =)

Etek dar olunca mi rahat edemedin canim? Pantolon da güzel olur ;)

Of bugün sicakla diploma islemleri icin ugrastim, aksilik üstüne aksilik tam alicam imza eksik kaldi gitti =(

Of bugün sicakla diploma islemleri icin ugrastim, aksilik üstüne aksilik tam alicam imza eksik kaldi gitti =(

Bir tane mi bununla beraber 2 oldu bir tane daha yaptıracaklar etti mi 3 :)
Acaba sonradan sökebilme şansım var mı :52:

Evt cnm etek dar olduğu için bn pantln gymye karar verdim bu arada Rabbim nasip ederse bayramın 1. Günü bizdeler biletler alındı :)

Evt cnm etek dar olduğu için bn pantln gymye karar verdim bu arada Rabbim nasip ederse bayramın 1. Günü bizdeler biletler alındı :)

hadi hayırlısı canım bayram şenliği olacak eviniz inşallah :)

kızlar ben bu defa gerçekten düşüp bayılacağım:1::1:

Hayirdir Pelin ne oldu =D

Bir tane mi bununla beraber 2 oldu bir tane daha yaptıracaklar etti mi 3 :)
Acaba sonradan sökebilme şansım var mı :52:

Sanirim sökülebilir =D 3 de biraz fazlaymış =D

Anladim canim, hadi hayirlisi olsun=)

Kizlar bugün babaannem düsüp kalcasini kirmis, bu 2.oluyor. Daha da ameliyat olabilcek mi belli degil.

Kizlar bugün babaannem düsüp kalcasini kirmis, bu 2.oluyor. Daha da ameliyat olabilcek mi belli degil.

Geçmiş olsun cnm Allah şifalar versin yaşlılarımızın işi çok zor Rabbim sağlık versin cnm

bir tanesini bohça yaparken kaynanaya koyarım 2 tane kalır birini de söksem 1 tane olur :)
geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Back