- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
sen de iyi ki varsın canım :) tanışmada mı sözde mi giyeceksn canm bunu :)
Tanısmada cnm kenarlara yırtmac yapicm onda kararszm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen de iyi ki varsın canım :) tanışmada mı sözde mi giyeceksn canm bunu :)
selam arkadaşlarım ne uzun olmuş girmeyeli yaa özledim sizi çok artık yine buradayım inşallah
slm kızlar :) evet özge haklı ben de burayı çok ihmal ettim çok boş kalmış burası :44:
Kızlar Rabbim izin verir nasip ederse tanısma icin diktirdigim eteğimin yapım aşamasında ki halini paylaşmak istiyorum sizinle İNŞALLAH begenirsiniz canlarım eteğin alt iki tarfnda resimdeki gbi 5 cm lik bi yırtmac olucak daha rahat yürüyebilmem için kırık beyaz gömlek ve su yeşili şal takmayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar
hoş olmuş bence yırtmaç kötü durmaz kalabilir yani kombinle çok daha şık olacaksın :)
Tanısmada cnm kenarlara yırtmac yapicm onda kararszm
vallahi öyle kimseler yok bir ara ne güzel sayfaların hızla ilerlediği bir topikti
bence durabilir yırtmaç
evet canım öyleydi şimdi öyle değil
Cnm tek tarafına yırtmac yapıcam karar verdim bakalım bitince üste dusurusunuda ckip gostericm cnm
bugün sevgilim tanışmaya geliyor kızlar çok heyecanlıyım :):18:
hoş geldiiinn :)
ayy sözün geçeli 2 ay olmuş be zaman çok çabuk geçiyor
bugün sevgilim tanışmaya geliyor kızlar çok heyecanlıyım :):18:
canım bugün aklımdaydın vallahi büyük akşam güzel heyecanlar bunlar hazırlıklar nasıl gidiyor ?
o heyecan çok farklı ben tırnaklarımı kemirmiştim sakin olmaya çalış sen gergin oldukça erkek arkadaşın daha da gerginleşir inşallah çok güzel geçer tanışma dualarımız seninle:)
hoş bulduk canım vallahi zaman çok çabuk geçiyor şimdi nişan için gün sayıyoruz :) sen nasılsın nasıl gidiyor :)
çok saolun kızlar :)
hazırlıklar tamam sevgilim yolda 6 gibi bizde olucak :)
sevdiği yemekleri yaptık :)
bi kaç sorun çıktı ama babam halletti onlarıda uzun uzun anlatırımmm
bana bol bol dua edin
ne zaman canım nişanın ?
28 ağustosta canım nişanımız
az kalmış gerçekten var mı peki hazırlık neler yapıyorsun ? :)
o heyecan çok farklı ben tırnaklarımı kemirmiştim sakin olmaya çalış sen gergin oldukça erkek arkadaşın daha da gerginleşir inşallah çok güzel geçer tanışma dualarımız seninle:)
yani yorum yaptığım şu saatte sevdiceğin sizde oh maşallah :)
olur ufak tefek sorunlar baban halletmiş ne güzel dualarımız seninle canım çok güzel bir şekilde atlatacaksın inşallah
tüm işimi gücümü bitirdim solugu burda aldım kızlar...
ben hayatımda böyle heyecan yaşamadım
sevgilim merdivenlerden çıkarken benim gözlerim doldu stresten oturup ağlayacaktım...
sonra geldi
oturdu şaşkın şaşkın bakıyo etrafa gelirken baklavayla lokum almıştı :)
saat 6 gibi geldi bize sohbet ettiler babam ve kardeşimle maç izlediler babam bişeyler sordu işten siyasetten izmitten bahsettiler
babama böyle bi kızınız olduğu için gurur duymalısınız böyle bir kız yetiştirdiğiniz için çok teşekkür ederim dedi babamın yelkenler suda tabi
beraber yemek yedik tam konuşurken sevgilimin annesi beni aradı herşey yolunda mı diyo
yemekten sonra tatlılarımızı ikram ettik çayla beraber :)
ondan sonra tavla oynadılar kahve içtiler herşey çok güzeldi baba çok sıcak davrandı
Allah hepimize bu günleri kazasız belasız atlattırsın