• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kızlar Rabbim izin verir nasip ederse tanısma icin diktirdigim eteğimin yapım aşamasında ki halini paylaşmak istiyorum sizinle İNŞALLAH begenirsiniz canlarım eteğin alt iki tarfnda resimdeki gbi 5 cm lik bi yırtmac olucak daha rahat yürüyebilmem için kırık beyaz gömlek ve su yeşili şal takmayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoş olmuş bence yırtmaç kötü durmaz kalabilir yani kombinle çok daha şık olacaksın :)

Son düzenleme:
bugün sevgilim tanışmaya geliyor kızlar çok heyecanlıyım :):18::17::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

o heyecan çok farklı ben tırnaklarımı kemirmiştim sakin olmaya çalış sen gergin oldukça erkek arkadaşın daha da gerginleşir inşallah çok güzel geçer tanışma dualarımız seninle:)

canım bugün aklımdaydın vallahi büyük akşam güzel heyecanlar bunlar hazırlıklar nasıl gidiyor ?

o heyecan çok farklı ben tırnaklarımı kemirmiştim sakin olmaya çalış sen gergin oldukça erkek arkadaşın daha da gerginleşir inşallah çok güzel geçer tanışma dualarımız seninle:)

çok saolun kızlar :)
hazırlıklar tamam sevgilim yolda 6 gibi bizde olucak :)
sevdiği yemekleri yaptık :)
bi kaç sorun çıktı ama babam halletti onlarıda uzun uzun anlatırımmm
bana bol bol dua edin:16:

çok saolun kızlar :)
hazırlıklar tamam sevgilim yolda 6 gibi bizde olucak :)
sevdiği yemekleri yaptık :)
bi kaç sorun çıktı ama babam halletti onlarıda uzun uzun anlatırımmm
bana bol bol dua edin:16:

yani yorum yaptığım şu saatte sevdiceğin sizde oh maşallah :)
olur ufak tefek sorunlar baban halletmiş ne güzel :nazar: dualarımız seninle canım çok güzel bir şekilde atlatacaksın inşallah:21:

az kalmış gerçekten var mı peki hazırlık neler yapıyorsun ? :)

hazırlıklar olmaz mı canım çok yoğunuz :) nişanlığım dikiliyor bitmek üzere sanırım pazartesi gidip alacağız hediyelikler hazırlanıyor bir yandan fotoğraf için çubuklar hazırlıyorum o esprili olanlardan davetiyemizi bastırdık dağıtacağız gelen misafirlerimizin hepsine üzerinde bizim resmimizin olduğu 100 gramlık çikolatalardan dağıtacağız onların paketlenmesi var giriş müziği dans müziği arayışı içindeyim nişanımız yemekli olacak yemekten önce bir slayt gösterisi hazırladım onu izleteceğim çok yoğunuz yani anlayacağın :27: eğer o tarihte müsaitsen gökmenle seni de beklerim canım gelin misafirimiz olun :16:

yani yorum yaptığım şu saatte sevdiceğin sizde oh maşallah :)
olur ufak tefek sorunlar baban halletmiş ne güzel :nazar: dualarımız seninle canım çok güzel bir şekilde atlatacaksın inşallah:21:

tüm işimi gücümü bitirdim solugu burda aldım kızlar...
ben hayatımda böyle heyecan yaşamadım
sevgilim merdivenlerden çıkarken benim gözlerim doldu stresten oturup ağlayacaktım...
sonra geldi
oturdu şaşkın şaşkın bakıyo etrafa gelirken baklavayla lokum almıştı :)
saat 6 gibi geldi bize sohbet ettiler babam ve kardeşimle maç izlediler babam bişeyler sordu işten siyasetten izmitten bahsettiler
babama böyle bi kızınız olduğu için gurur duymalısınız böyle bir kız yetiştirdiğiniz için çok teşekkür ederim dedi babamın yelkenler suda tabi
beraber yemek yedik tam konuşurken sevgilimin annesi beni aradı herşey yolunda mı diyo
yemekten sonra tatlılarımızı ikram ettik çayla beraber :)
ondan sonra tavla oynadılar kahve içtiler herşey çok güzeldi baba çok sıcak davrandı
Allah hepimize bu günleri kazasız belasız atlattırsın:16:

tüm işimi gücümü bitirdim solugu burda aldım kızlar...
ben hayatımda böyle heyecan yaşamadım
sevgilim merdivenlerden çıkarken benim gözlerim doldu stresten oturup ağlayacaktım...
sonra geldi
oturdu şaşkın şaşkın bakıyo etrafa gelirken baklavayla lokum almıştı :)
saat 6 gibi geldi bize sohbet ettiler babam ve kardeşimle maç izlediler babam bişeyler sordu işten siyasetten izmitten bahsettiler
babama böyle bi kızınız olduğu için gurur duymalısınız böyle bir kız yetiştirdiğiniz için çok teşekkür ederim dedi babamın yelkenler suda tabi
beraber yemek yedik tam konuşurken sevgilimin annesi beni aradı herşey yolunda mı diyo
yemekten sonra tatlılarımızı ikram ettik çayla beraber :)
ondan sonra tavla oynadılar kahve içtiler herşey çok güzeldi baba çok sıcak davrandı
Allah hepimize bu günleri kazasız belasız atlattırsın:16:

ayy çok sevindim canım senin adına yaa korktuğun kadar yokmuş dimi :)yazdıklarını okuyunca bizim o anlarımız gözümün önüne geldi bizde de ilk futbol izlemişlerdi sonra siyasetten açıldı konu :1: benim babam ilk biraz şeydi sonradan açılmıştı naz yaptı kendince :1: bundan sonrası da inşallah çok güzel ilerler hep mutlu oluruz :16:

Back