Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Çok güzel cnm bu renkleri çok seviyorum güle güle kullan İnşallah Hayirli Ramazanlar bu arada kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende çok seviyoruuumm :)
bakalım dikilince nasıl olacak onu da paylaşacağım ama tek sorun anneannem dantel sardırıyor bu güzelim nevresim takımına keşke sade olsaydı çünkü kumaşı çookk beğendim
Sanada hayırlı ramazanlar canım :)

Son düzenleme:

Saol cnm desene değişik bisey olucak merakla bekliyorum :)

Saol cnm desene değişik bisey olucak merakla bekliyorum :)

canım sana mail atmak istedim ama mesaj kutun doluymuş silmeden gönderemiyorum attığım mesaj ise :)
'' bizim topik söndü gitti istersen diğer 2014 2015 sözlenecekler nişanlanacaklar topiğine geçelim orası daha aktif mutluhatunda orada hem :) ''

Olur cnm siz söyleyin yetr bn uyarım :)

selam arkadaşlarım ne uzun olmuş girmeyeli yaa özledim sizi çok artık yine buradayım inşallah

hediye dağıtmak bizde de adet değil canım ama ben o gün için gönlümden geçen her şeyi yaptım iyi ki de yapmışım gelen misafirlerimiz böyle bir söz görmediklerini söylediler:) biz hem dışarda hem de ev için özel fotoğrafçı çağırdık fotoğraf için kardeşimi görevlendirseydim bu sefer hiç bir şey anlamayacaktı sözden fotoğrafçı her kareyi çekti bize iki fotoğrafçı geldi biri sürekli fotoğraf çekti diğeri ise kamera çekimi yaptı her bir detayı yakalamışlar tuz koyarken falan rabbim cümlemizinkini tamamına erdirsin inşallah iltifatların için de çok teşekkürler

Kızlar Rabbim izin verir nasip ederse tanısma icin diktirdigim eteğimin yapım aşamasında ki halini paylaşmak istiyorum sizinle İNŞALLAH begenirsiniz canlarım eteğin alt iki tarfnda resimdeki gbi 5 cm lik bi yırtmac olucak daha rahat yürüyebilmem için kırık beyaz gömlek ve su yeşili şal takmayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar

bayıldımmm bayıldımmmmmm o kumaş kendinden mi desenli

Hyr cnm nakısta yaptrdm çok tesekkur ederim kenardaki yırtmaclar güzel durur mu snce cnm

bilmem ki canım
yani durur ama niye durmasın ayyy benimde salı günü
yarında sevgilim geliyor
nasıl yaptırdın nereye yaptırdın bende istemede mi yaptırsam bayıldımda

bilmem ki canım
yani durur ama niye durmasın ayyy benimde salı günü
yarında sevgilim geliyor
nasıl yaptırdın nereye yaptırdın bende istemede mi yaptırsam bayıldımda

Kendim kestim nakısı tandk bi modalist abla yaptırdı arkadasım dikicek bnde gyicm :)

Aynen cnm tekrar toplanabilecek keşke

toplanırız canım inşallah :)

eteğe ben de pelin gibi bayıldım gerçkten canım:)gömlek ve şalla çok güzel bir kombin olur :)

toplanırız canım inşallah :)

eteğe ben de pelin gibi bayıldım gerçkten canım:)gömlek ve şalla çok güzel bir kombin olur :)

Çok teskkurler cnm sizin fkrnz bnm için çok önemli iyiki varsnz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…