- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Çok güzel cnm bu renkleri çok seviyorum güle güle kullan İnşallah Hayirli Ramazanlar bu arada kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende çok seviyoruuumm :)
bakalım dikilince nasıl olacak onu da paylaşacağım ama tek sorun anneannem dantel sardırıyor bu güzelim nevresim takımına keşke sade olsaydı çünkü kumaşı çookk beğendim
Sanada hayırlı ramazanlar canım :)
Saol cnm desene değişik bisey olucak merakla bekliyorum :)
canım sana mail atmak istedim ama mesaj kutun doluymuş silmeden gönderemiyorum attığım mesaj ise :)
'' bizim topik söndü gitti istersen diğer 2014 2015 sözlenecekler nişanlanacaklar topiğine geçelim orası daha aktif mutluhatunda orada hem :) ''
kızlar selam,
ben geldim:) ama siz de burayı bıraktınız sanırım.
hoş geldin canım :)
toplanabilsek burada yürütürdük ama herkes gitti vallahi daha doğrusu giriyorlar buraya yazı yazan yok
kimmiş oooonası gidiyo kızlar?
hayırlı olsun canım benim çok hediye vermişin ne güzel ben hediye dagıtmadım adet degil bizde kınamda varecegım inş bi suru bişey çok güzel olmusun allahım tamına erdirsindış çekim çok güzel olmuş bence bizimde özel fotograçı geldi ama evde çekindik dısarı aklımıza geldi
slm kızlar :) evet özge haklı ben de burayı çok ihmal ettim çok boş kalmış burası:44:
Kızlar Rabbim izin verir nasip ederse tanısma icin diktirdigim eteğimin yapım aşamasında ki halini paylaşmak istiyorum sizinle İNŞALLAH begenirsiniz canlarım eteğin alt iki tarfnda resimdeki gbi 5 cm lik bi yırtmac olucak daha rahat yürüyebilmem için kırık beyaz gömlek ve su yeşili şal takmayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar
bayıldımmm bayıldımmmmmm o kumaş kendinden mi desenli
Hyr cnm nakısta yaptrdm çok tesekkur ederim kenardaki yırtmaclar güzel durur mu snce cnm
bilmem ki canım
yani durur ama niye durmasın ayyy benimde salı günü
yarında sevgilim geliyor
nasıl yaptırdın nereye yaptırdın bende istemede mi yaptırsam bayıldımda
Aynen cnm tekrar toplanabilecek keşke
Kızlar Rabbim izin verir nasip ederse tanısma icin diktirdigim eteğimin yapım aşamasında ki halini paylaşmak istiyorum sizinle İNŞALLAH begenirsiniz canlarım eteğin alt iki tarfnda resimdeki gbi 5 cm lik bi yırtmac olucak daha rahat yürüyebilmem için kırık beyaz gömlek ve su yeşili şal takmayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar
toplanırız canım inşallah :)
eteğe ben de pelin gibi bayıldım gerçkten canım:)gömlek ve şalla çok güzel bir kombin olur :)
Çok teskkurler cnm sizin fkrnz bnm için çok önemli iyiki varsnz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?