Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ohoo bana çok var hatta çok demeyi geçtim tarih meçhul belki seneye bile olmaz :)
kıyamam canım ya ağlama merak etme baban üzmek istemez seni yumuşar şimdi inşallah iyi haberlerini alacağız bayramda :)

ohoo bana çok var hatta çok demeyi geçtim tarih meçhul belki seneye bile olmaz :)
kıyamam canım ya ağlama merak etme baban üzmek istemez seni yumuşar şimdi inşallah iyi haberlerini alacağız bayramda :)

İnşallah cnm İnşallah o kadar çok istiyorum ki buraya coook güzel geçti çok mutluyum çok iyi anlastilar die yazmayi İnşallah da öyle olucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde bayramdan sonra tanışma haftasına sözüm olucak. Ben tanışmada pntln byaz blz ustnede renkli ckt gymei düşünyrum. Sözdede elbse gycm ama daha seçemedim çok telaşeli şeylerr yaa ama cok Allah mutlu etsin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin cnm hakkimizdaki herşeyin hayirlisini versin Rabbim tatlı telaslar bunlar İnşallah tatlılıklada gelir geçer çok mutlu oluruz

Son düzenleme:
günaydın kızlar sonunda babamla konuştum
cumartesi sevgilim geliyor tanışmaya salı günüde ailesi geliyor çok heyecanlıyım

cumartesi sevgilim geliyor tanışmaya salı günüde ailesi geliyor çok heyecanlıyım

Gunaydn cnm gözün aydin ne mutlu sana Rabbim utandirmasn İnşallah çok güzel geçer çok guzelde anlasılır :)

Son düzenleme:
inşallah canım çok heyecanlıyım ne yemek yapsak ki

Valla biz çay yanina servis yapmayi düşünüyoruz sevgilim oyle daha yi olur dedi hemde ama bizimkiler bayramda gelecekleri için Rabbim izin verirse sennkiler iftara mi gelecekler cnm

Son düzenleme:

evet canım iftara gelcekler inşallah :18:

ohh her şey süper gelişmeleri bekliyoruz canım kısa zamanda çok iş olacak desene azıcık aralıkla aile tanışması da olacak her şey harika geçer inşallah :)

Son düzenleme:
evet canım iftara gelcekler inşallah :18:

İnşallah cnm çok hayirli günlerde olucak İnşallah tanismalarimiz Rabbim hayirli eylesin çok iyi anlasip sevsinler birbirlerini bizimkilerde senninklerde herkezinkilerde cnm :)

amin canım babamla konuştuk dün baya sen kafanda tamam dediğin için geliyo evimize bu saatten sonra ben ne desem boş dedi
tüm masraflarını kaba olarak hesapla kredi çekicez dedi:18:

amin canım babamla konuştuk dün baya sen kafanda tamam dediğin için geliyo evimize bu saatten sonra ben ne desem boş dedi
tüm masraflarını kaba olarak hesapla kredi çekicez dedi:18:

Ne güzel cnm Allah tamamina erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…