Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

bence senin söylemen daha yanlış canım.baban bu sefer ortada bir şey yokken daha tanımaz etmezken sana düğünden bahsediyorlar biz kimiz diyebilir bu sefer sana emrivaki yapılıyor gibi olur zaten normalde de düğün tarihini erkek ailesi kız ailesine sunar uygun musunuz der benim bildiğim budur.

benim babam ters işte

İnşallah cnm İnşallah cabucak gelsin geçsin su tanismalar istiyorum lütfen dualariniza bnide ekleyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah cok güzel anlasirlar cnm çok mutlu oluruz İnşallah

İnşallah cnm çok tesekkur ederim iyiki siz varsiniz herkez olumsuz konuşuyor cnku napicgmi bilemiyorum bnde

her zaman buradayız ne zaman ihtiyacın olursa konuşmaya yaz bize insan çevresindekilerle konuşamıyor.

Çok kısa bi sure deilmi cnm bncede ailelerin bu konuyu konusmasi çok daha iyi olur sanirim cnm

önce benim deme lazım canım zaten babam bana direk hayır derde sonra aileler konuşur aralarında ama baba pat diye onlardan duyarsa kızar ben söyliycem düşünsün taşınsın:44:

önce benim deme lazım canım zaten babam bana direk hayır derde sonra aileler konuşur aralarında ama baba pat diye onlardan duyarsa kızar ben söyliycem düşünsün taşınsın:44:

Sende haklisin cnm bnm Rabbim İnşallah yardimcin olsun

Arkadaşlar bayramda gelinecegi için tanismada giyiceklerimi ayarlamam lazm cnku ramazanda hem oruç hem iş cikamicam bugün kumaş alicm etek diktrmeyi düşünüyorum sizce etek gömlek şal kombini mi daha iyi olur yoksa elbise şal mi ve ne renk kumaş alsam diye düşünüyorum siyah alicktm ama başka bi renk olurmu hem kafam dagilms olur bu arada sevgilim ve annemle konuştum dün içim daha rahatladi yanmda olduğunuz icin tekrar tesekkur ederim

Son düzenleme:

canım bence etek gömlek şal güzel olur elbiseyi söz veya nişanda giyersin ayy ben bayılıyorum yüksek bel etek gömlek şal kombinasyonuna.Bence siyah alma ben bu renklerin beraber kullanılmasını çok zarif buluyorum tabi sen bu renkleri seviyor musun bilmiyorum.ceketsiz üstü krem rengi gömlekle düşün şal ve eteğin rengi çok hoş bence onlar aynı kalabilir benim önerim bu :)

Bnde bu renk kumaş aldm zaten dun cnm siyahi tercih etmedim ilk gelecekleri için hem de yaz biraz daha acik renkleri tercih ettim bu renk eteğin üstüne su yeşili gupur yaptrcm bugün kenarlarına su yeşili şal kullanicam beyaz gömleğini giyicim cnm Rabbim nasip ederse İnşallah da çok güzel geçer

oh nefis renkler su yeşili de çok hoş tam yaz havası hanım hanımcık bir kız :)
güpür koydurduktan sonra resim bekliyorum :)

oh nefis renkler su yeşili de çok hoş tam yaz havası hanım hanımcık bir kız :)
güpür koydurduktan sonra resim bekliyorum :)

Cok tesekkur ederim cnm :) Resmini koyucam hemen :) modalist bi ablamiz yapicak gupur yada nakis orasi sürpriz olucak banada su yeşili olacak bitek onu biliyorum İnşallah çok güzel olur :)

Son düzenleme:

olur olur her şeyin çok güzel olacak güzel geçecek :)

olur olur her şeyin çok güzel olacak güzel geçecek :)

İnşallah cnm seninde öyle geçer İnşallah çok heycanliyim 32 gün kaldı :) dun annem babama demiş kızını neden uzuyosun babamda tamam tamam bayramda gelsinler biyere gitmiyorum demiş annemde ikinci günü gelecekler Allahın izniyle demiş bnde dun gece etegi kesmeye calisirken olmicak die agladim babam uyuyordu hemen uyandi anneme soruyo neden agliyo noldu die :) İnşallah yumuşuyo gibi hissediyorum ama Rabbim bilir yinede

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…