- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
canım şimdi tanışmadan bişey demiycem...
ramazanın ilk pazarı gelcek benim odun...
öyle tanışcaklar
ondan sonra ben baba böyle düşünüyolar diycem....
onlar derse babam emrivaki gibi algılar ters düşer....
yani onlardan önce mutlaka benim söylemem gerekir babamın huyu farklı:26:
bence senin söylemen daha yanlış canım.baban bu sefer ortada bir şey yokken daha tanımaz etmezken sana düğünden bahsediyorlar biz kimiz diyebilir bu sefer sana emrivaki yapılıyor gibi olur zaten normalde de düğün tarihini erkek ailesi kız ailesine sunar uygun musunuz der benim bildiğim budur.
baban daha senin için geleceklerine alışamamış hevesli gözükmekte istemiyor burada çok konuda okudum erkek tarafıyla hiç bir sorunu yokkken tanışmamışken daha kızı tanışmaya gelmek istiyorlar dediğinde günlerce konuşmayan babalar var.Annene söyle anne kalabalık olmasın samimi ortam olsun herkes birbiriyle konuşma fırsatı bulsun diye annen ayarlasın.ne kadar çok kalabalık o kadar soğuk sohbet en yakınlarını çağır ki ortam güzel gitsin.inşallah canım inşallah kusursuz geçer.
benim babam ters işte
valla ne diyim ki canım babanı sen tanırsın nişanlı olsan sen söyle diyeceğim ama bilemedim...
İnşallah cnm İnşallah cabucak gelsin geçsin su tanismalar istiyorum lütfen dualariniza bnide ekleyin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizim bayanlar hep birbiriyle tanıştılar teyzem anneannem onun akrabalardan bayanlar vs bir tek babamlar kaldı işte annemde erkek arkadaşımı tanıyor olumsuz bir şey duymadım şimdiye kadar bakalım babamla tanışma durumu nasıl olur bilmiyorum canım.
karşı taraf kasımda düğün istiyor babamın daha haberi yok nasıl söyliycem bilmiyorumm:18:
tabi ki de ekleriz canım güzel geçecek inşallah
İnşallah cnm çok tesekkur ederim iyiki siz varsiniz herkez olumsuz konuşuyor cnku napicgmi bilemiyorum bnde
Çok kısa bi sure deilmi cnm bncede ailelerin bu konuyu konusmasi çok daha iyi olur sanirim cnm
her zaman buradayız ne zaman ihtiyacın olursa konuşmaya yaz bize insan çevresindekilerle konuşamıyor.
önce benim deme lazım canım zaten babam bana direk hayır derde sonra aileler konuşur aralarında ama baba pat diye onlardan duyarsa kızar ben söyliycem düşünsün taşınsın:44:
Arkadaşlar bayramda gelinecegi için tanismada giyiceklerimi ayarlamam lazm cnku ramazanda hem oruç hem iş cikamicam bugün kumaş alicm etek diktrmeyi düşünüyorum sizce etek gömlek şal kombini mi daha iyi olur yoksa elbise şal mi ve ne renk kumaş alsam diye düşünüyorum siyah alicktm ama başka bi renk olurmu hem kafam dagilms olur bu arada sevgilim ve annemle konuştum dün içim daha rahatladi yanmda olduğunuz icin tekrar tesekkur ederim
canım bence etek gömlek şal güzel olur elbiseyi söz veya nişanda giyersin ayy ben bayılıyorum yüksek bel etek gömlek şal kombinasyonuna.Bence siyah alma Eki Görüntüle 1169951 ben bu renklerin beraber kullanılmasını çok zarif buluyorum tabi sen bu renkleri seviyor musun bilmiyorum.ceketsiz üstü krem rengi gömlekle düşün şal ve eteğin rengi çok hoş bence onlar aynı kalabilir benim önerim bu :)
Bnde bu renk kumaş aldm zaten dun cnm siyahi tercih etmedim ilk gelecekleri için hem de yaz biraz daha acik renkleri tercih ettim bu renk eteğin üstüne su yeşili gupur yaptrcm bugün kenarlarına su yeşili şal kullanicam beyaz gömleğini giyicim cnm Rabbim nasip ederse İnşallah da çok güzel geçer
oh nefis renkler su yeşili de çok hoş tam yaz havası hanım hanımcık bir kız :)
güpür koydurduktan sonra resim bekliyorum :)
Tm cnm koyucam hemen :) modalist bi ablamiz yapicak gupur yada nakis orasi sürpriz olucak banada su yeşili olacak bitek onu biliyorum İnşallah çok güzel olur :)
olur olur her şeyin çok güzel olacak güzel geçecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?