Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Ceren işin hayırlı olsun tatlım,
Özge'cim seninde gözün aydın atlattın sınavları,
Mutluhatun aldıkların çok hoş güle güle kullan

off ben alamadım daha hiç bişey hersey dünya para gibi

Kızlar günlük yemek takimim nasil sevgilimle beraber aldk biz çok begndik sizce nasil :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402912511396.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 39
Evt cnm Allahim sözlenmeyi nasip ederse tabi

neler olcaktı içinde canım bende bişey düşündü ama tam bohça gibi değil :)

böyle kadife kaplı bi kutuda havlu söz mendili lavanta kesesi düşündüm hepsinde adımız yazıcak

Bnde boyle yapcm cnm İnşallah hediyelik fln ama ayriyeten damat bohçası yapmayida düşünüyorum cnm

Bnde boyle yapcm cnm İnşallah hediyelik fln ama ayriyeten damat bohçası yapmayida düşünüyorum cnm

bohçayı nişanda yapcakmışız biz ama sözde özel bişey olsun diye düşündüm :) hediyelikleride böyle olucak

Bnde bu şekilde düşünüyorum cnm ama neler yapsam tam kararlastrmadm sn neler hediye ediceksn

yastıklarımın içine rendelenmiş sabun koydum canım miss gibi kokuyorlar :)
mantar tıpalı şişelere bonibon yada kolonya koyucam bide minik kalpli sabunlar olucak

Kızlar günlük yemek takimim nasil sevgilimle beraber aldk biz çok begndik sizce nasil :)

güzelmiş canım güle güle kullan parça parça takım yaptın dimi rengi ne ? bende parça olarak alıp takım yapmayı düşünüyorum ıvır zıvır olmaz :)

yastıklarımın içine rendelenmiş sabun koydum canım miss gibi kokuyorlar :)
mantar tıpalı şişelere bonibon yada kolonya koyucam bide minik kalpli sabunlar olucak

Guzel fikir cnm bende dusunme asamasndaym daha neler yapsam die :)

güzelmiş canım güle güle kullan parça parça takım yaptın dimi rengi ne ? bende parça olarak alıp takım yapmayı düşünüyorum ıvır zıvır olmaz :)

Saol cnm Şok ve carrefourda var cnm bnmkiler şok tan tanesi 2 TL kütahya porselenin 6 kişilik yeşil 6kisilik pembe aldm cnm resimdeki gbi renkli kullanarak 12 kişilik yaptm normalde de eşime yeşil tabakalarla kendime de pembe tabakalarla servis yapicam Allahın izniyle :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…